- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
andronymus #20208 üzenetére
Mivel tudom megcsinálni azt hogy a routeren úgy tudjak firmware-t frissíteni hogy ne az admin felületen.
Szóval hallottam róla hogy van valami kábel amivel ha össze kötöm a routert akkor meglehet varázsolni.
Az a bajom hogy a router admin felülete nem jön be, azt írja ki hogy openfilesys error.
A másik dolog pedig az hogy nem tudok portot nyittani se rajta, szóval.
Valaki csinált már ilyent???
Nagyon fontos lenne!!! -
válasz
andronymus #20188 üzenetére
Én személy szerint nem igazán szeretem az OpenWrt-t! Bár kétségtelenül modulárisabb, de ebből adódóan sok minden dolog lehet benne olyan, amit ha használni szeretnél, akkor előbb telepítened kell! Régebben a WiFi is ilyen volt, manapság az talán már alap benne, de pl. DDNS, UPnP, stb... mind utólag telepítős móka! Ehhez képest a Tomato sokkal inkább hasonlít a gyári fw-re, mert ebben minden szükséges funkció az image-ben van, és flashelés után azonnal elérhető! OpenWrt szerintem nem olyannak való, aki most ismerkedne a 3rd party firmware-ekkel, vagy netán a Linux-al is!
-
válasz
andronymus #20186 üzenetére
Semmi sem esélytelen, de én inkább előrefelé haladnék, mint vissza! Mondjuk ez legyen az én bajom!
Amennyiben úgy döntesz, hogy megpróbálod a Tomato-t, akkor segítség ITT! Annyi változott azóta, hogy a harmadik pontban szereplő 116-os fw helyett jött már ki újabb, inkább azt használd, mert ebben már javítva van az SSL hiba!
Én meg mentem lassan aludni! Bye!
-
válasz
andronymus #20184 üzenetére
OK!, Hát akkor marad a szoftver csere, egyéb ötletem nincs!
-
válasz
andronymus #20182 üzenetére
OK! A klienseket újra csatlakoztattad utána?
-
válasz
andronymus #20180 üzenetére
Hova írtad be a DNS szervereket?
update
Szerintem kellően stabil, igen! -
válasz
andronymus #20178 üzenetére
Sajnos az ilyen régebbi routerekkel már megesik, hogy nem teljesen értik meg egymást a szolgáltatók eszközeivel, és firmware frissítés ezekre már esélytelen a gyártótól! Nem régi történet az is, amikor egyik napról a másikra sok ASUS WL-520gC tulajdonos jött ide, hogy UPC-sek, és a router nem kommunikál a DNS szerverrel! A megoldás ott is a DD-WRT firmware feltétele volt! Ezért javasoltam neked is, hogy esetleg gondolkodj a Tomato-n, ha ilyen gondok lesznek! Tartalékban nekem is van egy WRT54GL-em az ASUS RT-N66U mellett, azon is Tomato van, bár mondom, az nincs napi használatban!
-
válasz
andronymus #20175 üzenetére
Szia!
Állíts be egyedi DNS szervert, akár a routerben, akár a klienseken! Mondjuk a Google DNS is megteszi!
8.8.8.8
8.8.4.4Ezen kívül tehetsz a routerre 3rd party firmware-t is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest