- iPhone topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jedster
tag
A PPPoE-s dolgot nem neked írtam.
A NAT-os fül azért hiányozhat, mert a te routeredre egy kisebb DD-WRT fért csak rá.
Szerintem nem a routeredben van a hiba. Az SMB egy app layer protocol. A rendszerben kéne a beállítást végezni. Az Ubuntus géped lehet hogy nincs jól beállítva, vagy talán telepíteni kellene valami komponenst még alá? Mivel más kliensekkel működik, ez is valószínűsíti, hogy a router teszi a dolgát.
Mondjuk annyi még megnézhetnél, hogy nyit-e a Wii portot UPnP alatt? Ha igen, akkor az Ubuntus gép is? Sajnos nem sok tapasztalatom van cross platform filesharing téren. Ilyen jellegű fórumon is kérdezhetnél.
-
Jedster
tag
Services/NAS menüpont alatt van Samba:
http://www.dd-wrt.com/demo/NAS.asp -
Milyened nincs? Ezt nem értem igazán... A linkelt képen a soros port helye látható, ahova elvileg be kell forrasztanod három-négy tüskét, és arra lehet rádugni a kábelt! De egyébként megoldható tüske nélkül is, ha a kábelt forrasztod bele!
Arra, hogy soros kábellel javítható, szerintem 95% esély biztosan van! De had ne jósolgassak már...
Egyébként Budapesten van aki megcsinálja, vállal ilyeneket, ha nem akarsz neki fogni, vagy kábelt venni! Már amennyiben BP-en laksz!
-
Hát, ha RS232-es soros portra valód van, elvileg jó az is, de arra kell egy szintillesztő, mert a PC soros portja 5V-os, a routeré viszont 3.3V! Erre inkább Nokia DKU-5, vagy Nokia CA-42 kábeleket szokás használni, illetőleg szerintem ezer más telefon adatkábel is megfelelő lehet! Nekem pl. DKU-5 féle van...
Ezt persze be kell áldozni, mert a telefon felőli csatit le kell vágnod róla!
-
Ez nem jó hír, elég valószínű, hogy nem sikerült a flashelés! Ez sajnos néha előfordul, az okát nem tudni, de nem Te vagy az első aki ebbe belefut!
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_10540-10540.html
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_40612-40612.htmlHa van soros kábeled, azzal fél óra alatt életet lehet lehelni bele!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- iPhone topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest