- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23763 üzenetére
Köszönöm, ismét
Ma üzemeltem be, használom pár napig így, remélem nem sokat kell majd nézegetnem a menüjét. Ha nem lesz stabil, akkor felteszem az általad javasoltat.
A Linsys-t meg beüzemelem a ház túlsó végébe, wifi hatótávnövelésre, de majd csak tavasszal. Most nincs kedvem a padláson lan kábelt fektetni. Akkor lesz majd pár kérdésem -
DjKoxi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23760 üzenetére
A Linksys-en lévő Tomato (amit a Te segítségeddel raktam fel) nagyságrendekkel felhasználóbarátabb mint a TP Link gyári programja.
Erre a 3600-asra nem tudsz hasonlóan stabil, és könnyen kezelhető szoftvert? Garanciavesztés nélkülit.Köszönöm!
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23760 üzenetére
Vártam pár percet, és már beenged. A dhcp cimeket is átírta magától. Türelmetlen voltam.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23757 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Azzal kezdtem, de nem enged be ezután a router felületére. A dhcp beállításoknál 192.168.0.100 a kezdő cím, ezt sem tudom átállítani, mert errort ír.
-
radgyulaba
tag
válasz
Intruder2k5 #23727 üzenetére
Jah bocs elirtam a 20-as az 10-es,ok majd oda sietek.
-
Feralheart
tag
válasz
Intruder2k5 #23651 üzenetére
Eddig úgy néz ki, hogy minden rendben
Köszönjük! -
Feralheart
tag
válasz
Intruder2k5 #23651 üzenetére
Köszönöm!
1.0.7.6-os firmware van rajta, gyári weboldalon a legfrissebb az 1.0.7.8.
Mindjárt megcsináljuk, amiket mondtál, és utána újra jelentkezünk -
Feralheart
tag
válasz
Intruder2k5 #23649 üzenetére
- ASUS DSL-N14U Wireless-N300
- Nem köthető másikhoz, mert az adott házban van egy már lassan 7-8 éves router is, és az képes kiszolgálni, csak az 5. eszköz rácsatlakozása után már jelentősen belassul a hálózat sebessége.
- Mindent rendesen beállítottunk rajta.
- Más zavaró wifi nincs a közelben, mert egy falunak szinte a legszélén van az adott hálózat. -
edgelaszlo
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23619 üzenetére
thx
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #23612 üzenetére
Meg van. Network filterbe dobtam a mac címét
Jelszót nem akartam változtatni -
laccy88
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23572 üzenetére
csak világít
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23567 üzenetére
A Application & ... DMZ részre be van írva a 192.168.0.15. Ezt adta a Cisco az Asusnak. És "Enable".
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23565 üzenetére
De a Ciscó előtte van (az Asus előtt)
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23562 üzenetére
A LAN IP címm lehet 192.168.1.4? Parancssorba ipconfig parancsra IPv-4 címnek ez jön ki. De a feltöltés továbbra is sárga pipa és az utorrent jobb alsó sarka is hol zöld pipa, hol sárga 3szög. Feltöltésem meg 120-130 helyett 15-20.
A port forwandig teszter szerint is closed. -
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23545 üzenetére
Szia! Nagy hírem van. Hát először is vettem egy TP-Link TG-3269 hálókártyát, amivel ugyan úgy nem ment a dolog. Sőt még rosszabb lett, rövidebb ideig volt szaggatott netem. Még előtte az Asusra feltettem a Tomato-t. Örültem neki, mert a Linksys 54-en is az volt nekem, így ismerős. De a lényeg. Mondom magamban hát semmi különbség nincs akét gép közt csak a 10/100 vs 10/100/1000. Megkerestem amit mondtál, hogy állítsam fix 100-ra a kártyát. Hát nem egyszerű megtalálni, de végül is sikerült. Onnantól kezdve príma a kapcsolat, most már olyan 3 órája folyamatosan. Arra szeretnélek még megkérni, hogy az utorrent portját segíts beállítani. A 14517-es porton van jelenleg. Gondolom a "Port Forwarding - Basic" -nál kell, de hova, mit?
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #23533 üzenetére
Nem
így csináltam ahogy a képen van. Ha így van akkor elérem ha az IP-met és a portot utána írom, viszont a hostnévvel amit beírok azzal nem.
Próbáltam úgy is, hogy a Port 80 redirected-ra állítom majd beírom a portot, hogy 8080. Akkor elérem a routert ezen a címen, hogy enhostom.noip.me Csak ugye akkor ez kifejezetten a 8080-as porton fog kommunikálni az meg nem jó a transmission-hoz...
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #23523 üzenetére
Pedig valahogy mégsem megy :-/ Ha sima Host A hozok létre nem érem el Asus-t ha port redirect 8080 akkor bejön. Viszont hiába próbálom transmissiont 9091-es porton visszadob 8080-ra és Asus jön be...
Feladom mára -
xors
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23519 üzenetére
Sajnos ha szakadozik akkor mindenhol szakadozik, csak azt gondoltam, hogy azért lehet esetleg mert állítottam az IP címét, meg a DMZ -t. Mást nem állítottam, így innentől kezdve szerintem ez megint a T-Home sara.
Köszönöm a gyors segítséget
Gondolom akkor modem csere lesz megint, pedig pont most kaptunk újat
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #23507 üzenetére
Hoppá, valamit sikerült most.
TP-Linkben DMZ on, Asus-on remote Acesson, port 8080-ra. NoIP-n létrehoztam egy hostot. Host Type port80 redirect, port helyére beírtam 8080.
Alapból DNS Host A volt megadva ott nem lehetett portot megadni host létrehozásánál.
így elérem Tomatot. Lehet ez lett volna a baj, hogy nem így hoztam létre a Hostot Noip-n?Transmissiont akkor hogyan is fogom elérni? Itthon ezen érem el: 192.168.1.124:9091
Hozok létre egy új hostot, Port redirect helyére pedig 9091? Majd tomatoban újra jelszót mailcimet megadni dns dynamic 2-nél?SzitiVander - Asus Routert elérni, és a transmission webes felületét ami Raspberryn fut.
Ó értem, hát elég kacifántosan van akkor megoldva, viszont most már Asus-t elérem, már csak a transmissiont kell össze hegeszteniEgyébként ilyen modem/router [link]
-
xors
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23513 üzenetére
Egy NAS van rajta, amin van torrent kliens is, meg cloud service is (igaz utóbbi nem nagyon működik...)
De ez elvileg nem okozhatja a net szakadozást?! -
ocsi19
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23516 üzenetére
több torrentet is próbáltam, de megpróbálom az újratelepítést.
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #23507 üzenetére
Ez a TP-Link buta nem lehet távoli elérést kikapcsolni...
Beírtam DMZ-be IP-t de most meg semmi nem jön be "enhostom.noip.me"-re. Szóval valahogy ez sem tetszik neki... Valahogy porton elérni amit tomatoba beállítanék?Gondolom egyszerűbb lenne ha menne Bridge módba TP-Link mer ez így nem nagyon akar menni :-/
SztiviVander - Az első nem megy, a másodikra meg elég nagy káosz lenne port fowardokból össze vissza
De egyenlőre még Asus-t sem érem el nagyon ragaszkodik TP-Linkhez.
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #23504 üzenetére
Igen a TP-Linkben megy a nat és DHCP is megy, az előbb néztem, hogy a 192.168.0.100-től kezdi osztani az IP-ket vagyis Asus WAN Portjának volt az a 0.100-as IP. Mert anno próbáltam én bridge módba tenni TP-Linket de az istenért sem akart működni úgy a net. Aztán úgy működik hogy routertként osztom a netet Asusnak...
Viszont így most már Asus is a külső IP-t írja. Működik is, de még mindig a TP-Linket hozza be :-/
-
btz
addikt
válasz
Intruder2k5 #23486 üzenetére
Ha arra gondolsz hogy Secu -> RemoteAccessben nem 255.255.255.255 for access all van meg adva akkor tévedsz, mert ezt állítottam be.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #23486 üzenetére
persze hogy nem, pont annyira nem az mint amire a kollega múltkor ezt a hasznos választ adta. ezért nem bírtam kihagyni
mellesleg nekem akkor jön ez a képernyő amikor el van mentve az operába a lan ip -hez tartozó jelszó. régebben kitörölgettem a mentett jelszót a böngészőből meg egy cache ürítés és akkor működött a másik IP-vel, aztán meguntam és inkább amikor másik IP-vel kell elérni akkor arra a kis időre szólok IE bácsinak. -
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23481 üzenetére
Okés, gondoltam, hogy rendben van, csak mondok rákérdezek. Minden a régi, de már nem variálok, kivárom a Digit és majd akkor az új routerral ismét próba.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23467 üzenetére
Bocsánat, de ismét én. Csak pontosítani szeretnék, ha szabad. Most olvastam a milyen router fórumon (39983 HSZ), hogy "UTP kábel "A" egyik LAN portjából "B" egyik LAN portjába. Te viszont azt mondtad "A CISCO egyik sárga LAN portjából, az ASUS kék WAN portjába dugd a LAN kábelt! " Nekem ez a logikus, de a router összekötésnél mindkét eszköz LAN portját írják. Nincs ellentmondás?
-
freemanone
addikt
válasz
Intruder2k5 #23467 üzenetére
hacsak nem Kevin Mitnick a szomszédja!
-
ocsi19
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23461 üzenetére
ok, részben értem
A lényeg, hogy csak a routerhez csatlakozott személyek/gépek láthatják a tartalmát, tehát pl a szomszéd nem tud sehogy rácsatlakozni ugye?köszi.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23457 üzenetére
Az jutott még eszembe - miután frissítettem a drivert, de semmi nem változott - , hogy nemrégiben vettem egy TL-WN821N WIFI sticket. Na most ezt próbaképp feltelepítettem a "problémás" gépre. Most az eszközkezelőben a hálókártyához azt írja: "Intel........Gigabit Network Connection kettőskereszt 2" (a kettőskereszt jelét most nem találom). Na most azon morfondír, hogy a wifi drivere most is a gépen van valahol és az esetleg nem okozhatja a gondot. Mert az írásból úgy tűnik, mintha 2 hálókártya lenne és ez a második. Viszont az elsőt nem írja, hogy mi. Na mindegy mára ennyi, köszönöm.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23457 üzenetére
Rendben. Köszönöm, megfogadom a tanácsod, máris elkezdek keresgélni. Legfőképpen a türelmedet köszönöm, hogy ilyen amatőrhöz is volt mint én vaok
Azért még valszeg fogok jelentkezni, pláne ha megérkezik a Digi - vagy sikerül előbbre lépnem -, mert akkor ahogy a barátom mondaná "új nyár, új fürdőruha". Szóval köszönöm a segítségedet.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23455 üzenetére
Nem lehetne venni bele egy PCI-s hálókártyát? A driver a legfrissebb,mert a Dell oldaláról rendszeresen (fél évente-évente) szoktam frissítést keresni és ha van, felteszem. Ha lehet bele külön hálókártyát tenni, milyent ajánlanál?
Hol lehet fix 100-ra állítani?
mondjuk azt továbbra sem értem, hogy Cisco-ra kötve nincs vele semmi gond? Hm.... -
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23453 üzenetére
Az IP cím kérés és a DNS kiszolgáló is automatikusra van állítva.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23450 üzenetére
Csak a Wifi-s rész ment egész nap, tehát vezetékkel nem csatlakozott hozzá PC. De. Most kipróbáltam, hogy csak a "másik" PC-t kötöttem rá kábelesen az Asusra. Most már kb 1 órája hibamentesen megy. Tehát : a Ciscóra van kötve a "fő" PC és az Asus és az Asusra van vezetékesen csatlakoztatva a "másik" PC. Most szépen megy. Nem értem. Mind a kettő Dell gép. Megnéztem Aidával mind a kettőben ugyan az az Intel 82567LM-3 Gigabit alaplapi kártya van. Mondjuk a "fő" PC kapcsolati sebessége 1000 a "másik" PC-é 100. Na most hogyan tovább?
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23450 üzenetére
Igen
De már visszaléptem meggyőztek hogy maradjak ennél a típusnál -
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23443 üzenetére
Egyébként az Asus egész nap rá volt dugva a Ciscóra és a Wifit egész nap akadás (kihagyás) mentesen szórta. Vezetékesen viszont nem volt semmi rádugva (már PC).
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23443 üzenetére
A Ciscó és az Asus közt kicseréltem, a PC és az Asus között nem. De ugyan azzal a kábellel a Cisco-hoz kapcsolva a PC-t tökéletesen működik. De annak mi lehet az oka, hogy ha a PC-t rádugom az Asusra akkor a Cisco áll le teljesen, szakaszosan?
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23438 üzenetére
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23438 üzenetére
Azóta megvan a zöld pipa. Hát tényleg érdekes ez a szakadozás.Most több időm volt vizsgálódni, így kiderült, hogy a Cisco-nál is megszakad a net. Olyan szinten, hogy ilyenkor a telefon sem működik. Készítettem egy képet a "forgalomkezelő"-ről, hogy lehessen látni, milyen időközöket megy illetve áll a forgalom. Nem tudom ez segít e. Viszont ha a PC a Cisco-ba van csatlakoztatva nem az Asusba, akkor folyamatosan megy az adatforgalom, nincs szakadás. Na ez mi lehet?
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23434 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged, azt hiszem mára ennyi. Majd holnap matatom tovább.
-
beller
aktív tag
válasz
Megint elment
Pingeltem: küldött 4 , fogadott 4, átlag 302 ms. És azóta visszajött.
Mióta írtam megint elment, pingeltem és most 4 elveszett csomag
-
beller
aktív tag
válasz
Okés. Most nézem szépen tölt vissza az utorrent is. Bár a sárga háromszög van a sarkába nem a zöld piapa.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23430 üzenetére
Most visszatettem a kábelt az Asusba, megint jó. Nem értem. Hol jó, hol nem.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23430 üzenetére
Igazad van (már megint
A jelszót hagytam admin-nak azért villog.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23428 üzenetére
Ez T-s Cisco 3925. Digi fog jönni, ha kész lesz az utcában, állítólag egy két hónap. Addig még marad a T-s. A Cisco IP-je 192.168.0.1
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23425 üzenetére
A Cisco DMZ-be beírtam a 192.168.0.15-öt. Egy darabig (kb 3 percig ) működött, utána elment a net. Most vissza tettem a PC vezetékét a Ciscóba
A nyelv alatt van egy sárga felkiáltó jel az villog. Nem tudom, hogy ez okés e.
-
beller
aktív tag
válasz
Na fejlemény van. Gondolom valamit elállítottam korábban, nyomtam egy 10 mp-es resetet. Utána szépen be tudtam lépni a routerba. Amit kiírtam:
WAN kapcsolat : Automatikus IP
Wan IP: 192.168.0.15LAN IP: 192.168.1.1
-
beller
aktív tag
válasz
Na átdugtam a kábelt ahogy írtad. Tulajdon képen csak a Ciscoból kijövő kábelt dugtam át az Asus kék WAN portjába. A net egyből megszűnt, de vártam és vagy négyszer megpróbáltam a 192.168.1.1 -be belépni, de nem tudtam. A beírt 192.168.1.1 átalakult "http://find-device.local/" ilyen felirattá. Most visszadugtam a kábelt, hogy megírjam a helyzetet. A Cisco másik sárgájába be van kötve egy másik PC azon persze a volt net.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23414 üzenetére
Hát ha nem unod még akkor én folytatom itt. tehát: A Cisco 4 sárga kimenete közül az egyiket összekötöttem az Asus 4 sárga bemenete egyikével
A Cisco-ban DMZ Hosting: Enable, DMZ Host IP Adress: 192.168.0.15 . Az Asus 3 maradék sárga kimenetéből az egyikbe bekötöttem a PC-t. Az elején még nagy nehezen be tudtam lépni az Asus menüjébe, valahol ott olvastam ki a 192.168.0.15-ös IP címet és akkor adtam a Wifi-nek is egy jelszót. Akkor mit hova, de ha lehet így "szinek" szerint
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Intruder2k5 #23401 üzenetére
Mondtam, hogy ha rosszul tudom, valaki majd megmondja. Akkor az tényleg a WISP Client mód csak. Bocsi, de már régen csináltam ilyet és az a jó itt, ha esetleg tévedek, akkor kijavítanak azok akik jobban tudják
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23372 üzenetére
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23370 üzenetére
elméletileg mikor bekapcsoltam egyből frissítette magát automatikusan,de megnézem
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23368 üzenetére
Nagyon király,akkor megérte áldozni erre a router-re
és erre valami megoldás?
[link] -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23322 üzenetére
szia
Megvettem az Asus -AC68U routert
de ezt a funkciót nem találom benne,lehet csak az Asus RT-AC87U be van benne
Bandwidth MonitorRT
Lehetséges az RT-AC87U firmware-t rátenni a AC68U -ra vagy ez sok hibát eredményezneKöszi
-
Z4
tag
válasz
Vajon az Asus RT-AC68U ba is van Adaptive QoS - WAN/LAN Bandwidth Monitor ?
Nagyon tetszik az a része,lehet valós adatod is tudna mutatni? -
Z4
tag
válasz
Ez az emulátor nagyon jó,hasonlít a synology NAS emulátorra
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23319 üzenetére
Uuuu bácsi neked ilyen routered van?
Asus RT-AC87U
-
Zwitter
tag
válasz
Intruder2k5 #23319 üzenetére
Te egy angyal vagy!
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23295 üzenetére
Szia! Úgy nézki a frissítés segített 2 nap után talán mondhatom. Köszönöm
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23288 üzenetére
Azt hiszem igen, Ubee. Routerem nem indítottam újra, lehet ez volt a baj akkor. Na mindegy, nem kísérletezek vele többet, jobb a békesség.
Közben úgy tűnik megoldódott a multis probléma. Találtam egy leírást, amivel switch-et csináltam a wifi routeremből (IP-t a modemével hasonlóra állítani, bejövő netet LAN csatlakozóba dugni, DHCP-t tiltani). Bár a PS3 hálózat tesztje még mindig hibaüzenetet dob, be tudtam lépni GTA Online-ra. Aztán lehet csak a PSN tért vissza a hack utáni karbantartásból és feleslegesen kínlódtam.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Intruder2k5 #23286 üzenetére
Elnézést kérek most vettem észre hogy rosszat írtam, köszönöm helyesbítésedet mert neked van igazad.
Benéztem a Wi-Fi sebességét és azon kavarodtam be.
Tudod segíteni akartam a kollégának, helyesbíteném hibámat.
A lényeg routered le kéne cserélned 1000 Mbit/s-es-re, ez megoldaná a gondodat biztosan.
A lanja, sebessége 1000 Mbit/s-es, 120 Mbit-es sávszélt simán átviszi.
A döntés joga a kollégáé hogy cserél vagy nem.
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23278 üzenetére
Igen tudom,csak a gyári firmware nagyon szegényes
Már folyamatba van a router csere
Köszi -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23275 üzenetére
Köszönöm megpróbálom
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23243 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23243 üzenetére
köszönöm, kábelesen működik, viszont ha wifin szeretnék rákapcsolódni akkor "a windows nem tud csatlakozni a következőhöz: linksys.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23241 üzenetére
az cmd ipconfig ipv4 az 192.168.1.3 modemről.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23238 üzenetére
bedugom a gépem és megy is.
ha modemből direktbe bedugom, egyből van internet, csak ha a routerbe dugom és onnan másik utp vel akarom használni hogy legyen wifi is akkor nincs internet.
-
válasz
Intruder2k5 #23238 üzenetére
Ez is megvan közben a Telekom oldaláról!
"Internet megosztás: Kiegészítő router vagy switch segítségével lehetséges (PPPoE protokoll által)."
Ez annyit jelent, hogy kell neked egy felhasználónév és egy jelszó, amit a Linksys admin felületére belépve, a WAN menüben, PPPoE módot választva, be kell állítanod!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23235 üzenetére
t home, modemről jön, linksys wrt120n
a router ip címe 192.168.1.1
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23231 üzenetére
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23230 üzenetére
És a firmware hol tudom frissítene a menüben vagy le kell tölteni valahonnan?
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23227 üzenetére
-
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23225 üzenetére
Igen feltelepítettem a telefonomra és mit kell nézni vagy mi a számít rossznak?
-
Bacusuz
őstag
válasz
Intruder2k5 #23214 üzenetére
Ok megprobalom
-
Bacusuz
őstag
válasz
Intruder2k5 #23212 üzenetére
Resetelt,mert a router neve is megváltozott,de az admin feluletet nem erem el
-
Bacusuz
őstag
válasz
Intruder2k5 #23208 üzenetére
a kis gombot nyomtam többször is sokáig,de nem resetel
mitől lehet? -
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #23208 üzenetére
Csak most fel (meg) kellene jegyeznie, hogy mire lett állítva a router saját címe.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23202 üzenetére
Köszi majd kipróbálom!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23200 üzenetére
Van router funkció, WiFi is. UPC.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23198 üzenetére
Be de nem szereti a PS3 a TP-Link-et UPnP szempontból, tiltottnak érzékeli. De ugyanezekkel a beállításokkal tegnap jó volt.
A legfrissebb firmware volt rajta, de azért újrarakattam vele hátha.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23195 üzenetére
Meg van már, elvileg jót írtam be.
Egyébként magára PSN-re felcsatlakozik a gép, de a multiplayer nem megy csak ha közvetlen a modemhez csatlakozik.
Kapcsolat tesztelésénél ilyen megjegyzést tesz a gép: The router in use may not support IP fragments, and the communication features of some games may be restricted?
Mondjuk ezt eddig is csinálta és tegnap ugye nem volt ilyen bajom amíg a hekkerek le nem terhelték a Sony/MS szervereket.Na most egyeztettem az MTU értékeket és hosszas töltés után beengedett. Mondjuk egyszer már összejött ma, akkor kb. két percig bírta.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23193 üzenetére
Azt se tudom miket írsz, hogy tudom ezt ellenőrizni?
Bekapcsoltam a DMZ-t is elvileg, így se jó. -
metaksza
tag
válasz
Intruder2k5 #23183 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, ez volt a probléma!
-
czanga
őstag
válasz
Intruder2k5 #23159 üzenetére
Lett végül előre lépés.
Amit mondtál, hogy áramtalanítsam a modemet, stb.. bevált. Sajnos a TL-WDR3600 nem vállt be. Sajnos azt tapasztaltam, hogy 2.4-en sincs akkora hatótávolsága nálunk mint a TL-WR841ND-nek.Azt próbálom majd most megcsinálni, (sosem csináltam ilyet) hogy a régebbi TP-Link routerem hálózatát egészítse ki. Utána olvasok majd ennek itt is, és google a barátom.
-
Mobil87
tag
válasz
Intruder2k5 #23174 üzenetére
-
bb71
őstag
válasz
Intruder2k5 #23165 üzenetére
Ha a PC-vel összekötöm, akkor egyszerűen nem tudok belépni a Fritzbe! Nem találok olyan IP címet, ami jó lenne neki, a PC-n is próbáltam DHCP-t és fix címeket is egyaránt. Órák mentek el rá és semmi. MÁr a Fritz Recovery programjával szoktam kiütni és akkor belépni, de tegnap az sem sikerült sehogy. Ezért jutott eszembe, hogy a táblagépről tudtam csak régebben is belépni, mert PC-ről képtelen voltam és vagyok.
De annyit még meg kellene csinálni, vagy a telefonról amivel eléred, hogy abban a DHCP szervert kikapcsolod, hogy a hálózat összes gépének a TC7200 osszon IP címet!
Nem a TC oszt IP címet, fixen vannak a korábban írtak beállítva általam.
Másik dolog a port forward, ami LAN hálózaton belül teljesen felesleges, így javaslom töröld is ki azokat a TC-ből, mert ennek csak a WAN (internet) felől érkező kérések esetén van jelentősége...
Kitöröltem.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Intruder2k5 #23169 üzenetére
Köszönjük szépen. Müködik.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Intruder2k5 #23167 üzenetére
Köszi. Ez wifi esetén is jo?
-
czanga
őstag
válasz
Intruder2k5 #23159 üzenetére
Még nincs, mert ugye más történések vannak. Szerintem majd holnap esetleg.
-
czanga
őstag
válasz
Intruder2k5 #23157 üzenetére
Bocsánat, az infókkal csak segíteni próbálok/tam.
-
czanga
őstag
válasz
Intruder2k5 #23155 üzenetére
Szia!
UPC-től kapott WiFi képes modemem van. Nem tudom az hgw-e sajnos.
Ami jelenleg útválasztó módban van. 192.168.100.1-en érem el, a TP-link router pedig 192.168.0.1
A másik, régi 840ND router direkt 192.168.2.1-re van állítva.
Nekem az fura, hogy ezzel, alap beállításokkal egyből ment, az új pedig alap beállísokkal nem.
-
AudiA8Q42
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23147 üzenetére
Z4: 1043 V2
Intruder2k5: Kábelen jön az anyag, 200 a maximális kapcsolatszám, és 50 a peerkapcsolódások száma. Érdekes ez a kliens dolog, mert ugye a tp-link vitte...
-
freemanone
addikt
válasz
Intruder2k5 #23132 üzenetére
Ráakadtam arra a thread-re, most olvasgatom közben.
Köszönöm mégesgyszer és kellemes ünnepeket!
-
Đusty
addikt
válasz
Intruder2k5 #23129 üzenetére
Az asus routeren aircoud-on keresztül tényleg csak úgy tudom elérni a gépet ha egy adott felhasználói fiókkal van bejelentkezve azaz jelszóval van védve win7 alatt?
-
freemanone
addikt
válasz
Intruder2k5 #23129 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást! Wifi-ből már nagyon elegem van, minden kábelre került, azért is néztem a kissebb modelt. Ha egy maggal kiszolgálja a netet, akkor a többivel sem akadhat problémája. Olvasgatok kicsit a topikjában.
-
freemanone
addikt
válasz
Intruder2k5 #23119 üzenetére
Tudom, de utoljára a linkelt gyári maradt fent, mert nem volt már időm flash-elni másra és most meg már nem akarom megint kisajátítani a routert... Holnap reggel feldobom Tomato-t amíg alszik és akkor szent a béke.
Viszont biztos hogy csere lesz belőle januárban.Viszont akkor kérdem én, hogy egy ASUS RT-N18U biztosan elviszi PPPoE-n ezt a netet? Mert akkor januárban első dolgom lesz rendelni egyet.
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23125 üzenetére
Úgy látom mindenki most jutott hozzá a nagyobb sebességhez
Azért még a kábel tesztet megcsinálom mielőtt váltanék Routert
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23122 üzenetére
Van egy Digis haverom (volt sógorom) ö lehet meg tudná mutatni a kábel másik végét is
Na ezt holnap meg is nézetem vele -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23122 üzenetére
Most egy ilyennel szemezgetek itt a PH-n
ASUS RT-AC66U
Remélem ez tudja azt amire szükségem lenne -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23119 üzenetére
ilyenem volt csak a V1 verzió,igazából ezt cseréltem le a mostanira
TP-LINK WR1043NDv2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest