- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18415 üzenetére
Kesz. Azt irj n12b1
. Ez d1-es!!
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18413 üzenetére
Tomato bejott. Csinalom az nvramot
reboot kell utana?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18411 üzenetére
Nyomtam meg egy uploadot. Na most kiirja hogy pls wait Reboot lesz. Nem nyomtam nvram torlesre elotte
nem baj?
Honnan tudom végzett-e? Continue gombom van. -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18408 üzenetére
Cfe webserver bejott. Sorrend?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18408 üzenetére
Ezt láttam de Upload után eltunt a kép. Nyomni kellett volna a lenti linkeket upload elott vagy mi?
Szerk: gyari jott be
akkor most mi a sorrend? Uploadot mikor kell nymni?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18406 üzenetére
Be sem jott a tomato a feltoltes utan. Most semmi nem jon be 192.168.1.1-en. Nem tudok mire nyomni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18404 üzenetére
Ok
Feltoltottem miniweb serverrel. Ezutan manualis restart kell? Mert most nem jon be semmi 192.168.1.1-en.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18399 üzenetére
Akkor rajt
Múltkori link alapján kezdem. Remélem nem éjfélig tart majd
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18397 üzenetére
Ha nem bonyolult kalibrálni és itt leszel a közelben neki vágok.
Leszel? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18395 üzenetére
MAximálva van a feltöltési sebesség és nincs bekapcsolva hogy x%-nál nyisson újat. Kipróbáltam 100-nál is szarakodik.
Tomato-t mennyire nehéz bekalibrálni? Csak attól félek egyedül
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18392 üzenetére
Nekem most a kliensben 200 a max kapcsolat szám és 50-ben van maximálva a peer kapcsolódások száma! Szál 4-re van állitva torrentenként.
Ui: routerben nem találtam ilyen connections mezőt.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18392 üzenetére
Merre kéne lennie kb?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18390 üzenetére
Magyarul?
Be kéne valamit állitanom a torrent kliensbe? Mi az amit bir n12d1? Nem is hallottam még ilyen problémáról? Gyenge a router? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18387 üzenetére
Azért írtam, mert nálam pl. a kis D100-as Huawei a gyári táppal folyamat azt csinálta, hogy ha kettőnél többi WiFi kapcsolat volt akkor azt egy laza reboot-al "megoldotta" és egyet legalább nem engedett vissza... Lecseréltem az adapterét, azóta jó (lenne, ha használnám még).
-
spike70
tag
válasz
Intruder2k5 #18368 üzenetére
Köszönöm, így sikerült belépnem. A .0.1 lett jó. Csak most nem tudom itt mit is kellene àllítanom. Az eredeti problémám az volt, hogy az én tabletommal hibátlanul működik, más viszont nem akar rácsatlakozni. A napokban próbáltam egy laptopot, egy másik tabletet, és egy Lumiát. Egyikkel sem sikerült. A jelszó szerintem jó. Nem tudom mivel kéne próbálkoznom.
-
sagit
veterán
válasz
Intruder2k5 #18362 üzenetére
Szia
Köszi a gyors válasz, sajna fogalmam sincs mi ez a cfos, nincs erről egy leírás valahol? Ha van akkor feldobom mindhárom gépre, nem probléma.
-
spike70
tag
válasz
Intruder2k5 #18346 üzenetére
Köszi a választ. De azt sem tudom hogy azt hol tudom megnézni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18336 üzenetére
ok. gondolom tud wol-t ugye?
miben jobb ez mit a gyári? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18334 üzenetére
Holnap fel is dobom, köszi. De ezt csak be kell tallóznom a gyáriba nem, vagy ezzel a recovery módszerrel kéne?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18332 üzenetére
Tudnál dobni egy linket?
Kipróbálnám lehet ha ilyen gondjaim vannak, és ha nem könnyű téglát csinálni belőle -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18330 üzenetére
3-as fw sem? Az van rajta. AES titkositás. Esetleg más ötlet?
Erre van amugy custom fw? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18327 üzenetére
Laptopon megneztem ott 150 mbps-t ir. De gondolom ennyit bir (HP dm1-4000)
Routerben hol lehet megnezni jo-e egyaltalan a 300? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18323 üzenetére
Ez ios
Progiban 3 mbps van beallitva de akadozik neha a 1080-as htpc-rol (az win de lanon) streamelt film ipaden
-
kickboxko
tag
válasz
Intruder2k5 #18314 üzenetére
Értem.
megpróbálok valahogyan szerezni egy kölcsön routert . -
urbanjozsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18310 üzenetére
Azt írják a nálam sokkal okosabb emberek, hogy a BOX-on csak annyit kell csinálni, hogy az IP-t manuálisan adod meg. Az meg megvan............
Feladom mára -
kickboxko
tag
válasz
Intruder2k5 #18312 üzenetére
Az a helyzet h sajnos nincs :S
Közeli rokon/ismerős pedig nincs mert nemrég költöztem fel BP-re. -
kickboxko
tag
válasz
Intruder2k5 #18308 üzenetére
Természetesen 1000x ellenőriztem az azon/jelszó párost sőt azzal megy a gépes kapcsolat ha rádugom simán szóval annak 100% h jónak kellene lennie.
A probléma az hogy nincs a routernek "online time" -ja ugyanis nem képes felcsatlakozni folyamatosan connectingel ... és nemértem hogy miért .
Ha a router Tápcseréjére gondolsz arra sajnos nincs lehetőségem,de ha belegondolunk hogy egyátalán nincs terhelve sőt felsem csatlakozik így ezt a lehetőséget talán kizárhatjuk.
Akkor az lehetséges hogy mikor ugye a kábelt simán dugom a gépre akkor ezek a "hibák zavarok" nem jelentkeznek és a router meg ezektől ne tudna felcsatlakozni ?
-
kickboxko
tag
válasz
Intruder2k5 #18175 üzenetére
Néztem a logot mutatom is de én ebből nem tudom kivenni hogy mi a gond.
Emlékeztetőként
igis -internet PPPoe kapcsolat vezetékesen ha bedugom a kábelt éssa gépen kreált kapcsolatba "betárcsázok" jó és működik.
DE:ha a routeren TP 740N beállítok mindent beleértve ua. az azonosítót jelszót is amit a mási kkapcsolatnál nem csatlakozik fel a router csak azt írja a statusnál h connectingDHCP bevan kapcsolva nyílt wifiként sem működik kipróbáltam WPA2 védelem nélkül
Digi ügyfélszolgálat használhatatlan..Előre is köszönettel :kickboxko
-
bluobluo75
őstag
válasz
Intruder2k5 #18280 üzenetére
Én is csak ismételni tudom magam, nincs csak mobilom ami wifi-s laptopom nincs így mérést nem tudok végezni!
-
bluobluo75
őstag
válasz
Intruder2k5 #18268 üzenetére
Lehet vételi probléma lesz, most alig venni észre, hogy töltögetne
Nem azt mondom, hogy tökéletes, de jobb mint tegnap volt, és most sem állítottam semmit
Valami beállítás volna jó, hogy fixen tudnám tartani a kapcsolatot -
bluobluo75
őstag
válasz
Intruder2k5 #18271 üzenetére
igen aki képes lehet beállítani, és volt is már benne, de a te paramétereid alapján, hátha te jobbat tudol
a másik meg ami fura nekem, hogy igen ment, de nem tudom most mitől nem megy -
bluobluo75
őstag
válasz
Intruder2k5 #18263 üzenetére
nagyobb antennával sem lehet áthidalni a problémát?
-
bluobluo75
őstag
válasz
Intruder2k5 #18268 üzenetére
magyarul? hogy én is megértsem, merre és mit?
-
bluobluo75
őstag
válasz
Intruder2k5 #18266 üzenetére
Sajnos csak mobil
Akkor szerinted valami zavarhatja? -
bluobluo75
őstag
válasz
Amúgy mit értel megfelelő beállításon?
Ha adol egy jó paramétert átküldöm egy szaki haveromnak és beállítja
Esetleg más alternatívával fel lehetne nyomni valahogy a jel erősségét annyira, hogy normálisan tudjon át menni úgy a jel, hogy a HD filmeket akadásmentesen vigye? -
bluobluo75
őstag
válasz
Köszi az infót de annyira nem vagyok otthon a témában csak az bosszant, hogy kb 3 napja még folyékonyan vitte a HD tartalmakat Serviioval a routerem, de most számomra ismeretlen módon meg meg akadozik
Nem tudom mi lehet a gond, nem állítottam el azóta semmit
Nem városban lakom, távolabb vannak a házak kb 20-30 méterrel
Amikor a tévét beállítottam asszem kb 4 darab zárolt wifi jelet fogott a tévém de most megnéztem az enyémmel együtt hármat -
bluobluo75
őstag
válasz
Intruder2k5 #18261 üzenetére
Jó drága! köszi!
Lényeg az lett volna, hogy Serviio programmal tudjak úgy átküldeni gépről Led tévére FullHD-s anyagot, hogy az ne töltögessen rá félpercenként -
bluobluo75
őstag
válasz
Intruder2k5 #18259 üzenetére
Köszi
Akkor melyik az a TP-LINK-es router ami tudja a 841ND utánihoz a legközelebb? -
bugylibicska
újonc
válasz
Intruder2k5 #18255 üzenetére
yeee! Működött, köszönöm!
UPT-n keresztül tökéletesen működik!
Most viszont abba a problémába futottam bele, hogy wifin csak a router közvetlen közelében (ugyan abban a szobában) tudok csatlakozni, ha kicsit távolabb megyek, ne adj isten egy emelettel lejjebb, akkor kifáló/jó jelerősség mellett vagy egyáltalán nem enged csatlakozni, vagy pedig enged csatlakozni és még azt is írja, hogy van internet elérés, de az oldalakat már nem akarja betölteni. Ha visszamegyek a szobába, már tökéletesen megy minden (illetve még akkor se mindig). (WPA2/personal, AES)Egy másik lakásba most vettem talán pont ennek a tenda routernek a feléért (7kHUF) egy TP-link cumót, ami 3 60 centis betonfalon, 25 méter és 2 emelet távolságban is, igaz, hogy csak közepes/jó jelerősség mellett, de tökéletesen fut.
Ennyire "gagyi kínai" lenne a tenda, vagy ismét valami beállítás hiányzik? -
bugylibicska
újonc
válasz
Intruder2k5 #18253 üzenetére
Ne haragudj a bénaságomért! Hogyan állítom át az IP címét a tendának? Mikor static IP-nél be akarom állítani az IP címet, azt írja, hogy a WAN és a LAN IP nem egyezhet meg.
Ha pedig egyből LAN-LAN csatlakozásban csinálom, akkor pedig nyafizik a WAN-ért. -
Ragnar95
félisten
válasz
Intruder2k5 #18249 üzenetére
Rendben, akkor kipróbálom,h fix IP-vel megoldódik-e a gond, aztán jelentkezem
-
Ragnar95
félisten
válasz
Intruder2k5 #18247 üzenetére
Én laikusként nem látok benne semmi érdekeset, de itt van, talán ti találtok benne valamit.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Intruder2k5 #18245 üzenetére
Igen, Digi PPPoE. A fő gond,h időnként nem tölti be a weboldalakat és így használhatatlan a net, régebben ez kábelen is jelentkezett, egyelőre most kábelen jó, de tényleg nem értem, mi a franc okozhatja ezt...
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18235 üzenetére
Nem is kellett, csak letiltottam, és szépen setupolt.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18229 üzenetére
Köszönöm a drága comodo internet security volt a ludas....
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #18232 üzenetére
Aha értem
Köszönöm !!
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #18229 üzenetére
Azt hogy kell csinálni, hogy az egyik bekezdés témába vágó , a másik meg szürke legyen?
De komolyan !
Köszi ! -
-Valinas-
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18227 üzenetére
Nagyszüleimnek próbálom, hülye XP-vel, sajnos nem hoztam laptopot.
Szerintem is a géppel lehet a baj. Firmware frissítésnél olyat ír ki, hogy nem található helyreállítási módban levő vezeték nélküli egység.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18225 üzenetére
Sajnos próbáltam, és nem megy... Ugyanezt írja ki, és ugyanígy nem tudom belállítani.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18223 üzenetére
Ezt csak bizonyos számú próbálkozás után kezdte el kiírni.
Mi lehet a megoldás? Nem lehet hard resetelni valahogy, hogy nulláról próbáljam újra?
Más böngészőben is hibásan jelenik meg az 192.168.1.1 oldal, mintha nem töltene be teljesen...
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #18219 üzenetére
Szerintem , ha felment a developmet verzió és így már tonképpen openwrt lett az op rajta, akkor Errico szerint menjen fel a legfrissebb errico build és erre már biztos rá lehet tolni a linkelt AA-sysupgrade firmet és jöhet az építkezés ...
Szürkületig megyek a kertbe, addig viszlát!
-
katalin888
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18217 üzenetére
Na latod ez jo kerdes?
Ezt en sem tudom!
Esteleg valami tipp, hogy mit ellenorizzek?
Esetleg melyik a legmegbizhatobb modszer...? -
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #18211 üzenetére
Remélem fog neki sikerülni a recovery.
Jó kis vas ez !
-
Sev!er
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18202 üzenetére
Hát olyan 10 méterre lehetek kb. De mondom igazából nem panaszkodnék akkor, ha az előző laptop pont ugyanazon a helyen nem produkált volna 20x annyi letöltési sebességet (mondom az 60-70mbit között volt, ez meg 5-10). A jelerősségnek nagyon jót/kiválót ír. A sebességnek meg 200 és 300 mbit között ingadozik. Úgyhogy nem is tudom ezt hova tenni. Kérlek segítsetek!
-
dodger35
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18187 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Az a gond, hogy "láma" vagyok router ügyben, és az androiddal is ismerkedem (van ilyen). Szóval egy frissítés gombra kattintva elindul a kék csík, és azt írja, hogy nyomjam meg a routeren a WPS gombot! De! Nem találok ilyen gombot, sőt semmilyet a routeren! Amikor a kék csík "végig ér", akkor azt írja, hogy sikertelen a WPS, kérjük próbálja meg később!
Tudom, hogy Karácsony, meg miegyéb, de köszi a választ!
-
pocokmaster
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18182 üzenetére
Köszi
Én a 2013.12.18 verziót próbáltam de majd megpróbálom az újabbat is. -
pocokmaster
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18180 üzenetére
Az lesz.
A DD-WRT-ből a legújabb verziót próbáltam ki.Persze ami a routerhez való. -
pocokmaster
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18178 üzenetére
Szia
Néztem már inSSIDer-el az étert de nem ütközik kertes házban van a router.
DD-WRT-t már próbáltam de a upnp nem akart az istenért se működni.
Amúgy többet én se veszek tp-link routert az biztos. -
greenmaur
tag
válasz
Intruder2k5 #18168 üzenetére
Akár hogy is, köszi a tippeket. Majd elolvasom a szakirodalmat és valószínűleg felteszek egy ilyen dd-wrt firmet. Veszteni úgysem veszthetek, remélem.
Őszintén, nekem ez a második tp-link routerem, mert az első sikeren gyári hibás volt alapból (az egy kategóriával nagyobb volt, de most meg nem mondom melyik. Talán a wr841nd.) Azzal is 2 napot szenvedtem, mire visszavittem ,hogy gáz és kértem egy ilyet hamar. Ezzel nem volt különösebb baj az első héten, de aztán kezdte ezt a véletlenszerű szétkapcsolást meg dns dobálást. De most ,hogy egy jó ideje szenvedek ezzel is megfogadtam hogy tp-linket nem veszek többet. Bezzeg a régi belkin routerem csak bedugtam, aztán ment...
-
kickboxko
tag
válasz
Intruder2k5 #18163 üzenetére
_Csak a statusnál láttam hogy nincs online time tehát fel sem csatlakozik
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18170 üzenetére
Igen, tőled kérdem, mert az bizonyos szállítmány egyik példányán futó webes kiszolgálóban valami érdekes véletlen folyamán éppen a felhasználói neved a jelszó... Biztos véletlen?
Hmm... pedig választ nyomtam... érdekes. Szóval: igen, neked címeztem a kérdést.
-
greenmaur
tag
válasz
Intruder2k5 #18166 üzenetére
Először is köszönöm a válaszod. Kissé elgondolkoztattál, de miután megnéztem a dd-wrt-s linket rájöttem ,hogy a fele nekem kínai
Bár nem ismeretlen a router téma, azért az alap felhasználói keretet sosem léptem túl. Ennek ellenére még nem zártam ki teljesen, hogy megpróbáljam, mert valószínűleg csak elküldenének a fenébe ha visszavinném. Talán egy kis művelődés után már meg tudnám oldani, majd olvasgatom a wikit és hátha.
A bajom még mindig ott van ,hogy nem tudom mitől csinálja ezt. Viszont akkor azt mondod ,hogy egy custom firm. megoldhatja a bajt ,ugye ?"Nekem tényleg csak annyira kell hogy legyen folyamatos net, ne kapcsoljon szét véletlenszerűen ha torrentezek vagy bármit csinálok.
Na ez az, amire egy TP-LINK router nem igazán alkalmas szerintem, még ha ebben nem is mindenki ért egyet velem!"
Ezt hogy érted ? Mégis mire használjam akkor ? -
greenmaur
tag
válasz
Intruder2k5 #18164 üzenetére
A fix dns-t már próbáltam, a google dns-ét állítottam be neki (8.8.8.8, és a 8.8.4.4.) de ugyanugy csinálta a nyűgjét. Megközelítőleg olyan 2-3 hetet szórakoztam a beállításokkal, úgyhogy elvileg a nagyját már kipróbáltam a gyári beállításoknak. Ezért is gondoltam ,hogy ide fordulok, mert ti azért bőven többet tudtok mint én.
Alternatív firmware-t nem próbáltam ,de nem igazán szeretnék beleturkálni, mert ehhez még nem értek, meg gondolom ha baj lesz vele ez garancia vesztéssel jár. Egyáltalán mivel lenne az jobb ? Nekem tényleg csak annyira kell hogy legyen folyamatos net, ne kapcsoljon szét véletlenszerűen ha torrentezek vagy bármit csinálok. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18160 üzenetére
...akkor nem fejtjük meg miért javul meg tőle. Kipróbáltam most nvram törlés után. Másképp nem megy WiFi-s net...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18144 üzenetére
"Mi a fene köze lenne a UPC-nek ahhoz, és egyáltalán honnan kellene tudnia róla, hogy a Te routered melyik interface-t használja csatlakozásra, vagy hogyan nevezi azt?"
Nem kell tudnia róla, de a UPC-s net "nem oszt" IP-t még "vlan0"-ra van állítva ez. Hogy miért, azt passzolom én is. Mondjuk ez előtt van maga a UPC-s router, amit nem tudok (nem is akarok) megkerülni, lehet neki több köz van a dologhoz.
Ahogy ehhez is:
MAC magyarázat. Ezzel kezdtem a folyamatot, de a fenti beállítás nélkül mit sem ért sajnos.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Intruder2k5 #18150 üzenetére
Ez alapján az 1, 11 vagy a 6-os csatornára állítsam?
Networksnél csak a saját wifinket látom, néha bevillan a szembe szomszédé (az az 1-es használja), de csak ritkán lehet fogni (elég messze lakik tőlünk). Az mindegy amúgy, hogy 20 vagy 40 MHz-en van a csatorna? Vagy hagyjam auton?
A többit megcsináltam. -
Tomi0703
addikt
válasz
Intruder2k5 #18148 üzenetére
Így már működik!
Nagyon szépen köszönöm.Még annyit, tudom, hogy van külön topikja, de ha már írtam valami gyorstalpaló, hogy mit érdemes átállítani?
Igazából azért akarom rendesen bekonfolni, mert vettünk két tabot (az előző routerrel alig vette a jelet, ezzel már stabil csak kicsit lassú) és elég gyengén veszik a jelet, ezért szeretnék megpróbálni mindent, hogy fasza legyen.
Pl.: csatornaválasztás, antennák dölés szögének beállítása, stb... -
Tomi0703
addikt
válasz
Intruder2k5 #18146 üzenetére
Nem érem el azon sem. Win7 tűzfalát kikapcsoltam, úgyis próbáltam de semmi.
De, vagyis nem a Smart Secut hanem a Nod32-őt, vagy egykutya? -
Tomi0703
addikt
válasz
Intruder2k5 #18143 üzenetére
Töröltem, nem jó. Alapértelmezett átjáró a 192.168.0.1
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18132 üzenetére
Nos, megoldódni látszik a gond, bár a setup még mindig nem megy kábelen át, nem értem miért, annyi baj legyen!
Nem hiszem hogy más összefut vele, de leírom mi a baj!
Alap esetben a WAN porton nem akar IP-t adni a DHCP, még mindenhol máshol igen, így az a fura helyzet áll elő, hogy UTP kábelen át van net, WiFi-n viszont nincs, WiFi-n át megy a setup, UTP-n nem...
Az utóbbira nincs jelenleg ötletem, de az előbbit az okozza, hogy a:
Setup >> Networking >> WAN Port Assignment alap esetben vlan0-ra van állítva. Na most ez lehet, hogy számos szolgáltatónál már így van, de a UPC pl. eth0-át használ. Megnéztem direktbe. 100%... Szóval átállítottam, majd:
Status >> WAN >> DHCP Release >> katt >> DHCP Renew >> katt...
...és láss "csodát", megjött az IP-m és a DNS-ek is...
Most már csak abban bízom, hogy ezzel a FW-el nem blokkolgatja nekem a wirless eszközöket, mert akkor falnak megyek...
-
csviki
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18136 üzenetére
Köszönöm.
Ha egy lakáson belül, routerrel, kábelen szeretném elosztani a sávszélességet két gép számára, úgy hogy az egyik kevesebbet kapjon azt, hogy tehetem meg? (Az nem baj, ha a másik gép használója is tud erről.)
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18133 üzenetére
Az a baj, egy haveromé a cucc és már nem vagyok nála, nekik meg most nincs netük és nem is értenek hozzá ennyire.
Mondtam most neki, hogy dugjon bele egy ledes pendriveot es nezze meg vilagit-e, igy kizarhato a port hibaja. A router a teraszon van egy dobozban, mert az epuleten belul alig van jel. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18126 üzenetére
Sajnos ebben a gyári sz.ban nem lehet ilyesmit állítani...
Ezért akartam volna a dd-wrt-t, ha jó lenne ugye. Attól tartok mégis be kell fizetnem egy normális routerre...
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18128 üzenetére
Szerintem is butaság, mert egy reset után alapbeállításokra áll vissza, de infósokkal nem vitatkozom
Nem próbáltam még a firmwire frissítést.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18124 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18121 üzenetére
Nem működik az enyémen egyáltalán....
Eddig amit ment, azok:
belkin_rt_54g_uk_4.05.03.bin
f5d7230-4_4.03.03.bin...és amit mutattam.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18121 üzenetére
Mindjárt ránézek újra, hátha valami nem sikerült elsőre.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18119 üzenetére
Már megtörtént...
Sajnos soros portom és JTAG-em sincs kéznél, így nem tudom mi baja van velük...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18116 üzenetére
Azért, mert ha ezt rakom rá, akkor annyira bootol be, hogy a wlan led világít magában...
-
bb0t
őstag
válasz
Intruder2k5 #18090 üzenetére
én is arra jutottam, hogy azzal lehet a gond, de beállítást a torrent kliensben kell elintézni? csak limitálni kell a kapcsolatok számát? mennyire?
-
bb0t
őstag
válasz
Intruder2k5 #18088 üzenetére
Igen...
-
Hajas Mao
tag
válasz
Intruder2k5 #18062 üzenetére
Ezzel menne a dolog?
-
Hajas Mao
tag
válasz
Intruder2k5 #18062 üzenetére
BCM4313 chip van a laposban...
-
Hajas Mao
tag
válasz
Intruder2k5 #18060 üzenetére
A lite-n is 150Mbit lenne nem?
-
Hajas Mao
tag
válasz
Intruder2k5 #18058 üzenetére
-
LaciMc82
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18053 üzenetére
Na erre ma reggel a telon megint hitelesitesi probléma.Router kikapcs majd be es minden ok.Ez mitől lehet ?
-
LaciMc82
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18051 üzenetére
Nem eddig nem így.
Ezzel akkor stabilabb lehet a hálózat,nem ütközik majd hitelesítési gondokba ? -
LaciMc82
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18049 üzenetére
-
klambi
addikt
válasz
Intruder2k5 #17852 üzenetére
szevasz!
olyat szeretnék még megcsinálni, hogy nem állítottam be távoli webes elérésre a certet dd-wrt-n. Ezt hogy tudom megoldani, pótolni? -
milkab92
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18041 üzenetére
Igen, ilyesmit találtam,de a WAN-nál, de ha beírtam a Google féle 8.8.8.8 stb-t, akkor nem nagyon volt internet. Nem tudom, de elég idegesítő, főleg, hogy most vettem.
-
milkab92
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18038 üzenetére
-
LaciMc82
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18032 üzenetére
Szia.Azzal is ugyanezt csinalja.
-
sphe
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18000 üzenetére
Hmmm a nyolcvanas porton engem nem lát a lap. Ezek szerint mi a baj nálam? Valaki?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #18000 üzenetére
ESET Smart Security van fent, de eddig is az volt. Mindenesetre teszteltem: Success: I can see your service on xxx.xxx.xxx.xxx on port (3389)
Ami érdekes, hogy a másik gépre beállítva sem megy, én a routerre kezdek gyanakodni, de nem tudom mi lehet a gáz, hisz a beállítás tuti jó, ha eddig ment.
-
sphe
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17976 üzenetére
Ha resetelem, akkor minden elmentett beállítást töröl, de ha kell kipróbálom. Teljesen zöld vagyok ehhez.
-
sphe
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17974 üzenetére
OK!
Megcsináltam DNS proxy kikapcsolással, de nem töltődnek be a nyavajgós oldalak.
Megcsináltam az nslookup-ot, itt csatolom az eredményét.
-
sphe
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17972 üzenetére
Köszönöm kipróbálom!
Szerk: sajnos ugyanazt csinálja (ha jól értettem az általad megadott számsort kellett megadni a lan settings dns server részeknél). Csatlakozás ..... várakozás a következőre: http://rapidgator.net (vagy pl hir24, vagy origo).Azt kellene megtalálni mi a közös ezekben az oldalakban. lehet hogy olyan kérést küld, amit a routerrel keresztül a laptopom (win8) nem teljesít.
Akkor ezek szerint a beállításokkal nem csinálam hülyeséget? (lásd fenti link)
Az érdekes az, hogy wifis routerrel ebayt pl betölti, de folyamatosan megy a körbejáró animáció a firefox fülben mintha még mindig töltene valamit az oldlaból. Ugyanígy "gondolkodik" azon oldalak esetében, melyeket nem tölt be. Hibaüzenet (connection time out, kiszolgáló nem található stb) NINCS. Mobiltelefonnal az oldalak routeren bezzeg betöltődnek.
-
Pikaa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17949 üzenetére
Mac Clone-nal mükszik,köszönöm szépen!
-
Pikaa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17947 üzenetére
Erdélyben élek,szóval mindegy a körzetszámom. Mond, akkor mit nézzek?
-
Pikaa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17945 üzenetére
Meg ne haragudj,de ez nekem magas
DHCP van bepipálva.. kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest