- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23115 üzenetére
Tudsz valami elfogatható áron Routert ha lehet Dual Bandos legyen,na meg birja el a Digi Netemet ami most 500/100Mbps
Köszi -
freemanone
addikt
válasz
Intruder2k5 #23107 üzenetére
Régebbi FW-t megpróbálok vadászni hozzá, reset volt minden csere előtt és után is.
Jelenleg a legújabb FW van fent, de már korábban is észrevettem, hogy nem úgy viselkedik vele, mint a régebbiekkel, csak akkor nem foglalkoztam vele, mert semmi komolyabb jelentőssége nem volt. -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23106 üzenetére
megtörtént a reset de semmi változás
Nem wifin hanem kábelen vagyok -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23104 üzenetére
Igen PPPoE kapcsolatom van
Egyenlőre feladom mert a gyerek is akar gépezni később visszanézek -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23100 üzenetére
-
freemanone
addikt
válasz
Intruder2k5 #23100 üzenetére
Közben észrevettem, hogy pontosan ugyanez a felállás a kollegánál is, viszont ez elég szomorú, mert gyári FW-el próbáltam először, és sajnos azzal volt a leggyengébb. A feltöltés csak 30-40 között mocorgott vele.
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23098 üzenetére
Felraktam de még gyengébb lett és bizonyos oldalakat be sem akar tölteni
Pl: Google.digitv stb -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23095 üzenetére
Pontosan V1.0 ahogy mondod csak lassú voltam a keresésben
Na nemsokára megpróbálom és visszajelzek
Köszönöm -
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23093 üzenetére
-
Z4
tag
válasz
Intruder2k5 #23091 üzenetére
Szia!
Ezzel a Firmware-vel vettem és nem tudom hogy kell felrakni a gyárit nem igazán szeretném tönkretenni a routert -
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #23086 üzenetére
Köszi! Az OpenWRT-től távol tartom magam mert ennyire nem akarok belemenni a dolgokba de mindenképp frissítek, és talán ha az asztalról a szekrény tetejére rakom a routert az segíthet?
-
vasi89
őstag
válasz
Intruder2k5 #23084 üzenetére
Jó kérdés. Nem is néztem h van e rá WRT. Egyszer vettem egy routert open wrtvel de nagyon nem tetszett de ez viszont jó. Holnap utána is nézek meg annak is amit javasoltal. Köszi!
tény h itt több a wi-fi de ennyire zavarna? Erre nem is gondoltam.
-
Đusty
addikt
válasz
Intruder2k5 #23001 üzenetére
Szóval lenne 1-2 kérdésem akkor összeszedetten: (AC56)
-Miért nem látom a menüsávot explorer alatt, csak mozilla alatt, tudom ez nem router inkább böngésző probléma de hátha tudsz segíteni.
-Mi az a kettős wan, van értelme engedélyezni?egyelőre csak ennyi, legalább a net már jön rajta és a wifi kikapcsolva
-
enrike
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22992 üzenetére
én is azzal szemezgetek jobban, meg aztán több negatívumot is írnak a 4300-ról a kis tesóhoz képest
-
enrike
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22990 üzenetére
Ez saját ipbox
upc lan --- tp link wan port
egyébként működött a reset.de mindenképp vennem kell egy nagyobb sebességű routert
TP-LINK WDR3600
WDR4300
a kettő közül valamelyiket
van róluk véleményed? -
enrike
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22988 üzenetére
jelenleg az első kettő lan portot használom az első a pc a második a box
a boxot nem érem el ftp-n jelenleg de a jel szerintem átmegy a routeren bele a boxba és jönnek a csatik
ha most reset akkor nem lesz tv-m sem szerintem -
enrike
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22986 üzenetére
de az érdekes az hogy az ipbox-om így is kapja a sávot amin frissíti magát és ugye a routerben be van fix ip-re állítva a box, a beállításai bent vannak a routerben,ha most reset és nem megy így sem akkor az ipbox sem fog menni.így akkor vehetek helyette valami más routert
-
enrike
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22984 üzenetére
kipróbáltam nem oszt sem ip-t sem a menüjét nem érem el vele
igazából csak ma vettem észre hogy nem viszi a 240-et de attól még mennie kellenetalán ha gyári alapra vissza lőném még egy esély
-
enrike
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22982 üzenetére
a upc cucc 192.168.0.1
tp link 192.168.1.1
de nem megy
hogy állítsam át a tp-t ha a menübe sem tudok bemenni -
enrike
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22976 üzenetére
Sajnos nem működik a dolog.
Kipróbáltam,ahogy írtad nem ment utána a wan helyett a lan bemenetbe dugtam a kábelt így azt mutatta hogy van kapcsolat,de a oldalt nem tudtam megnyitni vele sem a router menüjét. -
Polllen
félisten
válasz
Intruder2k5 #22978 üzenetére
A dns-t próbaltam korábban, nem oldotta meg a gondot sajnos.
Gubek-Einste
Megnézem a tápot, szétszedi nem akarom, inkább akkor nézek egy újat.
Köszi mindkettőtöknek!
-
Egon
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22970 üzenetére
Már linkeltem korábban egy tetsztet, amiben valaki mérte az N16 LAN-WAN sebességét, gyári firmmel és Tomato-val. Gyárival cca. 250 Mbit volt, régebbi Tomato-val 230 körül, az újabb Tomato-kkal esett le a sebesség drasztikusan (150 MBit környékére).
Én lusta voltam kimérni: majd ha emelik a sebességet (a feltőltés sebességéből úgyis látni fogom), akkor kiderül, mi az igazság ezen a téren. -
Egon
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22966 üzenetére
Hát , Tomato-t nem szívesen raknék fel: lassan jön a 200 MBit-es net, az N16 meg hardveres NAT nélkül csúnyán elvérezne...
Gyári firmmel is hasonlóképp kell eljárni? -
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22949 üzenetére
Sajnos más a probléma. Ugyan úgy ragad ha ki hagyom a routert. Köszi a segítséget
-
Egon
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22960 üzenetére
Úgy működik a történet, hogy bekapcsolom a nyomtatószerver funkciót a routeren, rádugom a nyomtató és annyi? Drivert kell a kliensekre telepíteni?
Sajnos csak a router mellett, a kliensektől távol fér el egy (kisméretű) nyomtató, illetve multifunkciós. Ha mást nem, majd egy hosszú USB kábellel fogom szkennelés idejére összekötni valamelyik géppel... -
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22949 üzenetére
Szia! Még nem, de megpróbálom majd jelzek.
-
IldiH
tag
válasz
Intruder2k5 #22948 üzenetére
Jó, hogy kérdezted. Beküzdöttem magam a másikba és szembesültem azzal, hogy más a felhasználó név (és akkor már értelemszerűen a jelszó is), mint ami netelőfiz.papíron van. Tehát meg lett változtatva, még jó, hogy nem működött ... Utoljára apám nyúlt hozzá, kifaggattam és most már hasítok
(különben nincs modem, csak a kábel és PPPoE, ahogy elsőre próbáltam)
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Intruder2k5 #22951 üzenetére
Köszönöm.
Valami fogadó egységet is tudnál nekem mutatni megfelelő értékben. Jó lenne ha olyan 10 ezer forintba beleférne a kettő.
Akkor ezt a rutert belehet állítani hogy megfelelően betudj tárcsázni az internetre?
Nem okoz neki problémát?(#22953) Intruder2k5 Igen. Az asztali PC-be nincs Wifi, csak telefonokba, meg a laptopba.
-
válasz
Intruder2k5 #22861 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #22861 üzenetére
Valóban, így utólag egyértelmű is. Akkor nincs más hátra, megpróbálom 20 Mhz-en.
-
katalin888
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22835 üzenetére
Ertem. Abbol melyik verziot vagy nem szamit? Az OpenWRT-nel az ujabbak mar nem is tamogatjak, mert keves a RAM!
-
drewcsalad
tag
válasz
Intruder2k5 #22821 üzenetére
Köszi!
A tápkérdést már kipróbáltam és azzal sem működöttSzóval akkor még lehet a kondi :/ de ennyire nem értek hozzá
AKkor nézelődök új után -
mACSman
újonc
válasz
Intruder2k5 #22815 üzenetére
Siker!
Úgy módosítanám hogy az Asus Merlin firmware után megoldódott a probléma!!!
Hasítanak a bitek -
mACSman
újonc
válasz
Intruder2k5 #22815 üzenetére
A firmware frissítésen túl vagyok, nem változott semmi ...
-
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5 #22803 üzenetére
Hát megpróbáltam 40mhz-en és hasonló eredmény jött ki.azon gondolkozok hogy talán firmware update ott is meg kéne néznem.Na mindegy azért köszönöm a segitséget.Még majd nézekődök
-
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5 #22801 üzenetére
Hát nem tudom,át állitottam de semmi nem változott sajna.Szobában való elhelyezés is számit?Laptopomtól 20 centire van
-
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5 #22794 üzenetére
Szia!
Megjött a router,az Asus RT-N18U lett a választás.Hát az alap beállitást belőttem,hogy a digi menjen rajta.Aztán kipróbáltam egy speedtestet.D:32Mbit,U:40Mbit.Ezt hozta párszor.Amikor közvetlen kábellel kötöttem be akkor simán hozta a D:100Mbit,U:50Mbit.Ilyenkor mi lehet a teendő?[url=http://kepfeltoltes.hu/view/141125/N_vtelen1_www.kepfeltoltes.hu_.png][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/141125/N_vtelen1_www.kepfeltoltes.hu_.png[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. -
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5 #22794 üzenetére
Oké akkor ezt veszem!Azt veszem amit elsöre ajánlottál.Ha már veszek akkor veszek egy jót és az egy darabig jó lesz.Köszönöm szépen a segitséget!
-
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5 #22792 üzenetére
Szóval akkor egy másik router kell.Melyiket ajánlanád nekem? -
válasz
Intruder2k5 #22787 üzenetére
Ez lett a megoldás, mert újraindítás, meg alvó állapotból ébresztés után a tplinklogin.net-es megosztás nem érhető el egy ideig, az IP címes viszont mindig működik.
-
válasz
Intruder2k5 #22787 üzenetére
Köszönöm, létrehoztam így is, aztán majd kiderül, így bírni fogja-e.
-
válasz
Intruder2k5 #22785 üzenetére
Ezt hogyan tudom megcsinálni? Ha rányomok hogy Hálózati meghajtó csatlakoztatása, akkor ott hogyan kellene beírnom az IP-t?
-
válasz
Intruder2k5 #22783 üzenetére
Szia!
Köszi, akkor marad ez a működés.
A legfrissebb szoftver van rajta, és a gari miatt maradnék a gyárinál.
Most meg megint tökéletesen működik.Érdekes..
-
Misi1980
senior tag
válasz
Intruder2k5 #22778 üzenetére
Köszi hogy segítettél!Be tudtam lépni a menübe nagynehezen azon az oldalon amit linkeltél.Le is frissítettem a routert.Minden rendben van most.
-
Misi1980
senior tag
válasz
Intruder2k5 #22775 üzenetére
Köszi a segítséget!Beírom a jelszót de csak fehér lapot kapok.Egyébként semmi nem látja a routert.Jóvolt minden a routerrel csak annyit csináltam hogy rádugtam a PC-re és azóta megdöglött.
-
Borat7
tag
válasz
Intruder2k5 #22731 üzenetére
OMG... Mindent megcsináltam, de semmi.. Végén észre vettem hogy valami nem stimmel és meg lett a probléma forrása. A routerből kijövő kábel másik vége ami ugye a gépembe megy, vissza lett dugva a routerba
Ilyen nincs mondom ennyire sík azért nem vagyok. Azán idegeskedés közben édesanyám megjegyzi, hogy ő dugdosott ezt-azt ide oda
Mission Completed! Elnézést a fárasztásért.
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Intruder2k5 #22740 üzenetére
Köszönöm mindannyiótoknak
Megpróbálom
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Intruder2k5 #22734 üzenetére
TPlink: 192.168.1.1
Speedport: http://speedport.ip - ahol alig tudok megnézni ezt azt, túl leegyszerűsített felületTartományt nem tudom hol lehet megnézni, vagy hogy mi az
-
Borat7
tag
válasz
Intruder2k5 #22681 üzenetére
Hihetetlen ez a routerem! Mióta legutóbb írtam feladtam a router állítgatását, amikor diablózni akartam szimplán kiiktattam a routert és a kábelt a gépbe dugtam és úgy játszottam. Tegnap elfelejtettem átdugni és érdekes mód azóta routeren keresztül is működik a Diablo 2, pedig az ég világon semmit nem csináltam. De cserébe most a wifi nem működik, se a szomszéd gép nem kap netet se a telefonom. Szürkén jelzi a teló a wifit kék helyett. Van valami tippetek erre a paranormális jelenségre???
-
choco01
addikt
válasz
Intruder2k5 #22725 üzenetére
-
bprubin
tag
válasz
Intruder2k5 #22720 üzenetére
Igen az.
Csináltam firmware frissítést így már wifi-n 64 mbit, kábelen 84 mbit.
Ez a router már átvisz többet: tp-link 1043nd?
-
DjDanee87
addikt
válasz
Intruder2k5 #22702 üzenetére
Én is szívesen kipróbálnám azt a firmware cserét, ami neki megoldotta a problémát. Erre viszont csak jövő hét elején lesz módom, ha egyedül leszek és elszöszmötölhetek vele. Ráadásul csak úgy tudnám, ha segítenél (vagy valaki más), mert sosem csináltam még ilyet és azt sem tudom hogyan kéne hozzákezdeni a dologhoz
Néztem a Serricon commentjében lévő oldalon a link egy francia oldalra dob - ide - ezen sem igazodok el.
-
edari
őstag
válasz
Intruder2k5 #22683 üzenetére
Régebben nem ennyi volt, + akkor még nem volt tervbe ilyen net. Csak a múlt héten jön tervbe, ma pedig már be is lett kötve. De legalább jól gondoltam, hogy ez ide karcsú lesz. Köszönöm a választ
-
Borat7
tag
válasz
Intruder2k5 #22676 üzenetére
Hát nem használt ez sem. Ez már komolyan a hihetetlen kategória, vegyek egy másik routert aztán vagy jó lesz vagy sem..
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #22673 üzenetére
Köszönöm, akkor "ügyesebb" az eszköz mint gondoltam.
Azért írtam ide, mert attól tartottam csak úgy üzemeltethetném tovább, ha a modem routerként is funkcionál és csak átirányítással lehet megoldani ezt a problémát. De tévedtem és még egyszer köszönöm a felvilágosítást. -
Borat7
tag
válasz
Intruder2k5 #22676 üzenetére
Hazaérek megpróbálom. Köszönöm a tippet!
-
Borat7
tag
válasz
Intruder2k5 #22671 üzenetére
Húú amit írtatok nekem kínai
Ezeket, hogyan tudom megcsinálni?
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #22666 üzenetére
Akkor nem kell kézzel lábbal tiltakozzak ellene, ha hozzák.
Viszont ha a Wi-Free-t használni akarom (azaz ha engedélyezni szeretném), akkor már routerként kell üzemeltetni gondolom. De ha ezen múlik hát nem engedélyezem. -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #22661 üzenetére
Akkor olyan mintha szimpla modemként funkcionálna?
-
Collos23
tag
válasz
Intruder2k5 #22601 üzenetére
Szia!
A Ubee-ra 192.168.0.1 IP címen lehet belépni az Edimaxra pedig 192.168.2.1 és a hálózati beállításoknál is ezek az IP címek vannak beírva, összedugtam simán de nincs internet. Nem tudom mit kellene rajta állítani, sajnos nem értek hozzá. Egy kis segítséget tudsz még adni esetleg?
Előre is köszönöm.
-
baderoli
tag
válasz
Intruder2k5 #22604 üzenetére
Kicseréltem a tápot, de nincs változás. Csere lesz. Asus n18u mellett döntenék, de mivel a laptop is és az ipadem is tudja az 5 ghz-t ezért tplink wdr4300 lesz belőle az ára miatt, asus dualos már nem fér bele.
A hiba egyik része az , hogy két hete bt fülest használok, ha kikapcsolom nem fagy a film, vagy lejebb veszem az bitrate-et. De ettől még gyengébb lett a wifi jelem, és a laptopon is van hogy lassabban töltődnek az oldalak. Nem mellesleg az E900 nem tudja kihasználni a digi 100 as csomagomat. Laptopon 45/50 ipaden 10 el jön a net, kicsit karcsúnak találom. -
baderoli
tag
válasz
Intruder2k5 #22604 üzenetére
Köszi! Most hogy írod, tényleg minden eszközön 1 csíkkal kevesebb lett, pedig fullon volt a tererő, de olyan is volt, hogy elment pár másodpercre majd visszajött. Keresek tápot neki.
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #22592 üzenetére
Ok, kicseréltem, hátha javul a helyzet.
-
adika4444
addikt
válasz
Intruder2k5 #22532 üzenetére
Nekem ilyen passtrough nélkül is megy, rengeteg helyen is. Mind kifelé, mind befelé. Egyedül ahol szórtam portot nyitotam, de ennyi...
-
metaksza
tag
válasz
Intruder2k5 #22555 üzenetére
Nyomtam már resetet, árammal, áram nélkül, kábellel, kábel nélkül, reset közben kikapcsolva, mindenhogy. Vírusírtó nincs feltéve a gépre, de a tűzfalat kikapcsoltam, de úgysem fogadta el.
-
RISE
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22544 üzenetére
Tipikus számítástechnika, ma reggelre minden tökéletesen megy: e-mail, VPN, minden....
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #22546 üzenetére
Okés köszi!
Amúgy RE módba tudom netre használni a hátulján levő csatit nem? Acces Point módba nyilván nem, mivel csak 1 csati van, de ott meg a netet kapja. 20 méteres UTP kell, gondolom 40-50méterig nincs gondom ha normális kábelt használok.
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #22517 üzenetére
Na úgy néz ki hogy mégis meg tudom oldani a kábelezést a Range Extenderhez, a mostani routeremtől. Gondolom a jelerősségre ez jótékony hatással lesz. A kérdésem most az lenne hogy a konfigolása mennyibe módosul a Range Extendernek? Vagy mindent ugyanúgy kell csinálni mintha a Range Extender wifi kapná a jelet, és azt továbbítaná?
Gondolom a router beállításához nem szükséges nyúlni, simán egyik szabad slotból továbbmegy az UTP, aztán a többit a RE végzi el?
Köszi!
-
RISE
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22542 üzenetére
Nagyon kedves tőled, de ha baj lenne vele már izzanának a telefonvonalak
-
RISE
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22540 üzenetére
Ezt meg nehezen tudom elképzelni, de majd hétfőn utána járok
-
RISE
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22538 üzenetére
Próbáltam igen, de semmi!
Asus rt-nt12E a router típusa!
Nézegettem beállításait, de nem találtam semmi olyasmitami gyanús lett volna. Annyi, hogy a 8.8.8.8 DNS-t beállítottam routerre is, ill. megpróbáltam kikapcsolni router tűzfalat. De több ötletem nem volt.
-
RISE
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22536 üzenetére
Igen tudok csatlakozni, és nem így nem megy.
Bocs, nem fogalmaztam világosan
A lényeg, hogy az én routerem mögül szűnik meg a varázs, tehát tuti, hogy itt a baj, de nem értem egy routert mit zavarhat be? Routerre már nyomtam egy teljes resetet!
-
RISE
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22534 üzenetére
Igen, az jó!
-
RISE
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22532 üzenetére
Köszi, de egyelőre nem az a gondom, hogy nem tudok a VPN-re kapcsolódni, hanem a sima egyszerű webes részt sem éri el. Pedig az csak annyi lenne, hogy beírom a címét, és kész. Bármilyen készülék bármilyen böngészőjéből elérhető, ez még teljesen VPN mentes probléma.
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22521 üzenetére
Nincs előtte semmi, de akkor megint lehet szólni a szerelőknek, hogy vacakol...
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #22517 üzenetére
Köszi!
Gondolom ilyenkor a DHCP szerver ki van lőve, mivel az csak akkor kell(?) ha a kliens nem Range Extender módba van, hanem Acces Point módba?
Amúgy ha a DHCP szerver be van kapcsolva, az mennyibe kavarja meg a dolgokat? Gondolom akkor igazából egy külön hálózatot hoz létre a RE, nem pedig továbbítja a felkérést a router fele? -
Unteroff
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22509 üzenetére
Úgy néz ki, vaklárma, most már nem csinálja, "stabil" a net, az event log file-k között sincs hibakódos üzenet...
-
spammer
veterán
válasz
Intruder2k5 #22505 üzenetére
Az sem sokkal jobb.
De majd kipróbálom holnap, meg majd guglizok, csak van rá valami ésszerű megoldás.
-
SMartin-HU
tag
válasz
Intruder2k5 #22500 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Még futok egy kört és nekiállok.
-
TheProb
veterán
válasz
Intruder2k5 #22464 üzenetére
jogos, de akkor hogy érem el az adott eszközöket? oké hogy port alapján, de még mindig nemtom mi a router portja
-
schusy
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22455 üzenetére
Hű, ha elmondom, hülyének fogtok nézni :XD
Bekapcsolva maradt a régi router, aminek ugyanaz volt az ssid-je, mint az újnak....és a számítógépem hol ide csatlakozott, hol oda :XD A telefonomra pedig be kellett állítanom az ip címet, hogy ne ütközzön....
Köszönöm még egyszer
Zsu
-
TheProb
veterán
válasz
Intruder2k5 #22458 üzenetére
köszi
még 1 olyat kérdeznék, hogy szeretném ddns-el is elérni a routert, mert vettem 1 NAS-t és ha állítgatni kell portokat pl. akkor betudjak lépni akkor is ha nem vagyok otthon. Namost, beállítottam a ddns adatokat a megfelelő fülön, de ha beírom a domaint akkor az úgy nemjó, nem elég csak a domaint beírni vagy netán valamit még nem állítottam be?
-
TheProb
veterán
válasz
Intruder2k5 #22456 üzenetére
Tudom, hogy blőd dolog, de nem derül ki konkrétan, hogy mivel kéne csinálni. mivel elérési utakat látok, így ezért gondoltam putty-ra, de ha telnettel 192.168.1.1-re akarok csatlakozni akkor az nem igen akar működni
-
schusy
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22447 üzenetére
Most észrevettem valamit:
A fentebbi listában 192.168.0.100 volt a gépem ip címe, a gépem szerint pedig 192.168.1.100...
Ez miért van? Valószínű ez a gond..... (bár azt továbbra sem értem, miért van az, hogy hol van net, hol nincs...)
-
schusy
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22447 üzenetére
De igen, torrentezek, ahogy a másikról is szoktunk...de most nem megy, és nincs wifin net, nem is jelenik meg a laptopom a listában..
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #22424 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ki is iktatom, nem lenne jó, ha a jövőben valamiért megint elállítódna a kapcsolat, és kereshetném a probléma forrását.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #22419 üzenetére
Kihúztam a PC-ből a HGW hálókábelét.
Kihúztam a HGW-ből a routerrel összekötő hálókábelt, és bedugtam a PC-be. (= nincs net)Hogy kellene belépnem a router admin felületére? Sem a 192.168.0.1, sem a 192.168.1.1 nem töltődött be.
Bónudsz kérdés: Ezt a HGW-t nem lehet Wi-Fi-routerként is használni? Beállított jelszóval? Mert akkor kivágnám a TP-LINKet...
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Intruder2k5 #22417 üzenetére
Szia!
Nem tudom, mi az a HGW, Technicolor a típusa.
-
gordon24
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22406 üzenetére
Félreértés ne essék, én azt mondom, hogy mekkora egy rohadékok és, hogy fúj digi stb.
Nekem az a bajom, hogy kérelmet adtam be nekik, hogy dmiatt, engedjék, a kisebb csomag használatát. Hiszen arra szerződtünk érted. De hűség alatt nem mehetsz lejjebb.
Én leírtam nekik azt, is amit írsz, hogy ez tök jó meg minden, csak nem akartam elkölteni ennyi pénzt.
Szerintem ha engedte volna, hogy ebben a specko esetben visszalépjek (ugyanannyi díjért is) nem járt volna senki rosszul. De mindegy vettem egy routert most jó, csak minek? :-D jó volt a régi is.
-
jczettler
tag
válasz
Intruder2k5 #22410 üzenetére
nem akarja eladni, ezt vette kb. 3 hónapja és megy neki...
megmondom őszintén a TL-WDR4900-et néztem, de kevés róla a vélemény, illetve a TL-WDR4300-at, erről is jókat írnak.
a dual band-ot tudnám használni, az ipad air tudja, illetve laptop vásárlás előtt is állok, most már egy jobb gépnél ott is játszik az 5GHz.
néztem az RT-N18U-t, de nekem az asus valahogy olyan... mióta gyárt router-eket? a tp-link azért régebb óta foglakozik ezzel a témával. annó még d-link-ről pártoltam át, azok rendre 2-3 év után megálltak.
-
gordon24
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22401 üzenetére
Nem! Ök nem cseréltek semmit. Nekem volt egx routerem, én ennek a teljesítményéhez választottam egy csomagot amit ők megemeltek. Ha tudom, hogy megemelek nem ezt választom, mert nekem tökéletesen megfelelt a régi eszköz. Én tartottam magam a hűséghez ők nem! Ezért nekem kellett vásárolnom új eszközt.
Érted? Tehát az ő módosításuk nekem került 10000ft-be amit én nem kértem. :-D
A digi nem ad semmit, se routert, se modemet se semmit. Egy madzag van amit bedugsz a gépbe, ennyi.
-
Soma01
veterán
válasz
Intruder2k5 #22380 üzenetére
A program is fog ajánlani egy csatornát neki.
-
Kakaduku
senior tag
válasz
Intruder2k5 #22378 üzenetére
Egy laptopról használom, ami egy dell 5537. Ha jól tudom, akkor 2014-es modell. Csatornát már próbáltam váltani, de rosszabb lett. Esetleg megoldás lenne egy 5Ghz-es router? Gondolom az átlag nem használ ilyet.
-
apaka1956
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22366 üzenetére
Köszi! Azért mert nem értek hozzá.De hála az istennek vannak akik segitenek.
-
Soma01
veterán
válasz
Intruder2k5 #22352 üzenetére
Működik. Köszönöm a segítséget.
-
Soma01
veterán
válasz
Intruder2k5 #22350 üzenetére
Ok, most meglátom. Beállítottam az Eset-et is és ami nálam van, az meg már egy másik router. Most minden kiderül. Majd kipróbálom úgy is, hogy kiszedem az router IP-jét az Eset-ből.
Amúgy hogy kell resetleni a routert? -
Soma01
veterán
válasz
Intruder2k5 #22342 üzenetére
Háát, én kicseréltettem. Most itt van nálam az új. Eddig az összes router ment úgy hogy nem állítottam semmit az Eset-ben. Most beállítottam a kivételek közzé a 192.168.1.1-et és 2-t. De nekem fura, hogy a példában a TP-Link szerepel és az nekem ment rendesen. De kipróbálom így is. Amúgy meg mondom, kikapcsoltam a vírusirtót teljesen.
-
meltphace
újonc
válasz
Intruder2k5 #22331 üzenetére
Igen, ő lesz az...
Köszi a választ, hogy tudom bridge módba állítani? Simán kinyomom rajta a wifi funkciót? Szerencsére még megvan az előző routerem
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #22322 üzenetére
Köszi.
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #22315 üzenetére
Köszi, beszéltem is vele, valóban megjavult az ő esetében.
Hmm...vajon Budapesten vagy a közelében miféle szakember tudná ezt nekem megcsinálni, általános műszerész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest