- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
jczettler #22407 üzenetére
Amit ajánlottam, azt azért írtam, mert nagyon könnyű feltenni, egyszerű grafikus felülete van. (Openwrt Luci kezelése kicsit bonyolultabb és amúgy a Gargoyle is Openwrt alapú, csak a felület más) Hidd el nem nehéz kezelni. Egy próbát megér. Addig is lesz neted. A router is gyorsabb lesz. Csak előnyei vannak.
A "gargoyle_1.6.2-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin" kell majd neked. Most az 1.6.2 az aktuális verzió, ha jön ki újabb, akkor nyilván azt kell feltenni majd.
Így néz ki ha fent van: [link] -
-
-
gordon24
csendes tag
válasz
jczettler #22395 üzenetére
Én is emiatt kellett, hogy cseréljem a routerem.
Mivel 2 éves szerződést kötöttünk ezért én semmit nem tudtam csinálni.
Alapvetően az a baj, hogy én kötöttem egy hűség szerződést a basenet csomagra, ami egy 40/20 as net csomag. Erre ők előzetes értesítés és minden nélkül megemelték 100/50 esre. Magyarul szarnak a hűségre, egyoldaluan szerződést módosít. Én bementem, hogy nem kérem ezt, adja vissza a régi netem, mert nekem elég. Panasz levél és egyéb finomságok.Válasz: aláírtam 2 évet így lefelé nem módosíthatok (hiába ők nem tartják magukat a szerződéshez.) tehát cseréljem az eszközt ha akarok netezni. :-D
Szóval ha nem bírja a router akkor irány a bolt. :-D
-
válasz
jczettler #22395 üzenetére
Az utóbbi időben Digi-s net esetén a sebesség emelés után a korábbi 100-as eszközöket cserélték gigabites és ekkor elő jött az a hiba, hogy nem szabályosan lett bekötve a kábeleken az érpárok. Korábban a 100-as link esetén még nem okozott gondot de most már igen. Van olyan eszköz amelyik jobban és van olyan amelyik rosszabbul tolerálja ezt a helyzetet, közvetlenül gépbe kötve nem szokott jelentkezni. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet.
-
Soma01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Hővezető paszták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- BestBuy topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest