Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
üdv!
Van egy elég érdekes problémám, próbállom rövidre fogni... :
adott 2 gép, adsl, router
Egy ideig tökéletesen ment a routerem, de kb 2 hónapja --semmi változtatás a gépben, sem hardwares sem vmi xtra softwares-- nem lehet belépni a router böngészős felületére, router reset megvolt, hálókártya le-fel install -sokszor- megvolt, másik hálókártya próba volt, kábelekkel semmi probléma, egyébként mind2 gépen próbálltam de egyiken sem tudok belépni, ja igen és jelenleg már router sem a régi, hanem van nálam egy kölcsön router és azzal ugyanez...
jelenség a következő : amint be szeretnék lépni a kezelőfelületre folyamatos frissítés mellett kifagy, (a régi router azt írta, hogy busy), ha sikerült is belépnem amint portforwardot csinállnék lefagy, ill. olyan mintha töltene, de csak olyan mintha... ekkor ha csinálok egy router ki-be kapcsot akkor a net újra jó...
szóval ez lenne ''röviden'', de fogalmam sincs mi lehet rossz-hiszen gyakorlatilag minden jó, ja igen amit nem írtam még, más böngészővel is próbálltam belépni a felületre, ill. rendszerreinstall is volt
ha valakinek van még valami ötlete mindenképpen ossza meg légyszi, mert nekem már nincs más ötletem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest