- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nalam a worx megy mar egy eve, amirol az elejen irtam. Szisztematikus nem fogja jobban lenyirni a fuvet csak hamarabb vegez egy menettel. Ha a boschra erted hogy gps modulos az szinte biztos nem az. Szerintem az al szistematikus. Szinte biztos vagyok benne higy ezekben nincs centi pontos katonai gps hanem inkabb foltokat nyir veletlenszeruen szisztematikusbak latszoan. De nem olvastam nagyon utana csak meg a worx vetele elott egy videoba hallottam ilyesmit. A worx szoftvere picit jobban kezeli a szabalytalan kertet nekem vannak benne egybefuggo meg kacifantos reszek is. Wifi akkor jo ha elakad a gep es jelez az telefon. Amit a worx appja nem csinal. Utemezni lehet a nyirast meg tavolrol inditani hazakuldeni. A worx app nagyon alap de sokkal tobb nem kell a notificationon kivul.
Ami talan a legfontosabb ezeknel szerintem a hangero. Hisen ezek nem egysze mennek hetente hanem naponta 4-5x az enyem 10-18ig nyomja a muszakot hetkoznapJa meg amazon.de olcso es ingyen szallit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest