Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Én tavaly üzemeltem be (idén még pihen, mert tereprendezés van) és kellett kábé egy hét, hogy egyforma legyen a fű mindenhol, de utána nagyjából őszig mindig ugyanolyan volt a fű és én nagyon bírtam. Nálam mindennap ment (esőt kivéve persze) méghozzá egész nap reggel 8-től este 5-ig. Hétvégén is, amikor nem voltam kint az udvaron. Nem kellett babusgatni, havonta egyszer kitisztítottam és ennyi, nyár felénél meg megfordítottam a késeket. (amit egy kis köszörűvel simán meg lehet párszor élezni).
Azt gondolom, hogy az a cél, hogy ne kelljen vele foglalkozni, illetve ugye minimálisat. Lehet, hogy neked is megcsinálja a kertet egy hét alatt homogénre és utána olyan is marad, mert azt az 1-2 mm difit nem fogod észre venni azon a területen, ahová csak később jut el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1 humoros
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- VGA kibeszélő offtopik
- Tesla topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi