- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
AI nem kell a robotpincérnek, Japánban már a '80-as években volt olyan étterem, ahol robotok szolgáltak fel.
#11 flexxx2: csináltam jópár VB makrót Excelhez, és leginkább az volt az alapprobléma, hogy a user képtelen volt megfogalmazni, hogy mit szeretne. Az ilyeneken nem segít az AI.
-
flexxx2
őstag
Én nem ezeket a példákat hoztam volna, minden fejlődésnek van rossz oldala, lásd szövőgép, aztán csak nem áll meg az élet, engem nem nagyon zavar, hogy a pincér munkanélküli lesz, tanuljon meg valamit, vagy ha lusta akkor menjen ételkihordónak (amíg az olcsóbb mint egy drón).
Példa 1: az a munkaerő aki nem ért excel makrókhoz az AI-val együtt már képes lesz ezt a tudást is használni.
Példa 2: vmilyen idegen nyelvet nem ért, de az AI le fogja neki fordítani hibák nélkül.
És sorolhatnám ha lenne időm rá egész nap.
-
nihill
őstag
Az éttermes példa folytatása még az is, hogy miután kiszorította a robot a élő munkaerőt, azután azt bérelni is havi 2000-ért tudod majd, visszatérni emberre meg már nem lehet mert már elhelyezkedtek máshol, vagy eleve nem tanultak már annak. Ha meg mégis találna akkor az 3000-ért menne csak oda. sakk-matt
-
Miért érzem azt,hogy azaz őszinteség ahogyan a helyzetet leírtad, igazából semmit nem ér.
Mit gondolsz (Robert Oppenheimer) típusú embereket mennyire érdekli ki-kik mit beszélgetnek, határozgatnak vagy bármimás.
Boldogan szemlélem ahogy az okosság felszámolja egyed uralmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő