- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildpig
tag
válasz
sellerbuyer #779 üzenetére
Az elöző hozzászólásodra: Tudom, hogy régebben indult, de akkpr még csak külső szemlélő voltam. Reméljük a legjobbakat!
Sok, ehhez hasonló idegesítő dolog van sajnos. Például ha hasalok, és olyan helyre kúszok ahol a játék szerint nem lehetne, feláll a karakter. Szerintem kifizetődőbb lenne ha példálul nem kúszna tovább...
Nem egyszer állt már fel a cimbi a legdurvább kommandó közepén... Na jó, ez kontextusából kiragadva furán hangozhat
Vagy amikor egy tereptárgy előtt random elrakja a bmx-szet...
Mind ezek ellenére ez az egyetlen játék ami teljesen lekötött az elmúlt 5 (!) évben, és nem túlzok. -
wildpig
tag
válasz
sellerbuyer #773 üzenetére
Most hogy így ezt leírtad, kicsit utánajártam, nem tartott sokáig eljutni a cheat paradicsomának fórumába...
WH+AIM alap, azon nem lepődtem meg. De ezek már ott tartanak hogy átírták a hitboxot, eltüntették a fákat, a füvet, és a bokrokat a játékból, satöbbi...
A fejlesztők mondjuk próbálnak küzdeni ellenük, megy a sírás néha a fórumon hogy ROE kémek vannak köztük, mert elég gyakran csak 10 percig működnek az új "fejlesztéseik". A gond az, hogy hiába a hardveres ban, már azt is kijátsszák ezek a fantasztikus játékostársaink... Egy lemeztöredezettség-mentesítés és megfelelő sorrendben indítás feloldja a HWBAN-t. Jól indult ez a játék pedig, azt hittem PUBG magasságokba tör. -
wildpig
tag
Sziasztok!
Tutibiztos vagyok benne hogy néha nem számolja a találatokat. Szét taktikáztam az emberünket, aminek a végeredménye az volt hogy ő 15 méterrel előttem állt, nekem háttal, mozdulatlanul. Meg is kínáltam hát a G28 táramban lévő utolsó 4 skulóval a háta közepét. Fröcskölt a vér, ömlött a hányás, már hallottam ahogy gyászolja a rokonság... erre megfordult és lelőtt. Alt+F4, többet soha nem játszok ezzel, de a kommentem megírása után megy a dupla-klikk az ikonraEgyébként másnak is van olyan hogy FPP-ben néha 3-4 perceket kell várnia a matchmaking-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest