- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
az én TDI-nek is narancssárga a felnije
ha csak a felnit akarod festeni, akkor ezt keresd, pl.:06_MullerRims.dds fesd meg,nevezd át és kész is vagy
de ha más járható út is kell akkor:
elárulok egy-két titkot, ha valaki esetleg nem tudná
1. a mas fájl egy csomagolt fájl
az autó főkönyvtárában keresd, nálad:
2010_Chevrolet_Cruze_GMT.mas,vagy a 2010_Chevrolet_Cruze_TEX.mas
ezek (bevallom már nem emlékszem melyikben van)2. ezt ki kell csomagolni és benne vannak az autó(k) alap dds fájljai
3. megfested pl.: a felnit utána pedig visszacsomagolod és kész is vagy
(a féknyereg hol van , azt nem tudom, de lehet, hogy itt, még sosem kerestem)4. a szükséges program, pedig a MAS explorer, google rögtön 1000 helyet dob ki ahonnan letöltheted, nem egy nagy fájl (otthon megvan nekem is, de ugye most nem otthon vagyok
)
-
Úgy, hogy én Pro vagyok!
Amúgy valamelyik cruze fájljai közt találtam rims.dds-t, gondoltam kipróbálom mi van, ha berakom az enyémhez, és láss csodát: szépen beolvasta, és ha festegetem, látszik is.
Sajna nem lehet 100%-ig festeni, pl. a féknyerget hiába festettem át, azt máshonnan szedi, mert nem változott semmi.
Na fürcsipancsi, aztán indítom a versenyeket 85%-os AI-val, pályákat szép sorrendben nyomatva. Most már úgy megy a szeró, hogy elfogad nézőket, ha megy egy verseny, úgyhogy ha csatlakozna valaki, akkor állítsa át megfigyelőre a hálózati beállításokban.
-
-
JJános
addikt
A fék low nekem nagy segítség volt.
Billentyűvel gépészkedni kell ám rendesen.Húzós hosszú íven kormánnyal egy mozdulattal beáll egy ívre, én meg rángatom az autót.
Gondolj például Monzára.
Az a segítség nekem nem azt hozta, hogy gyorsabb legyek, hanem némi könnyebbséget hozott. Adott még egy kezet, miközben az autót rángattam valamelyik kanyarban. -
Ted-Mosby
senior tag
nem baj ha letöltötted, mert addig is gyakorolhatsz
a patch-ben lesz "esős" pálya isha majd kijön a patch akkor javasolni fogom, hogy mindenki töröljön minden rFactor-os dolgot a gépéről és telepítse elölről az egészet, a problémák elkerülése végett (pl.: összeakadhatnak a saját festésű autók, vagy nem stimmel a pálya , stb...)
-
Ha ki van kapcsolva, akkor igen. De itt nem arról van szó. A boxutca-segítség van kikapcsolva, de ez azt jelenti, hogy nem automatikus a limiter kikapcsolása, illetve a boxba beállás. Attól te még kézzel (a definiált gombbal) állíthatod a limitert. Most komolyan úgy gondolod, hogy azt akarom, hogy mindenki 70-nel menjen végig a pályán?
-
Ezt nehezen hiszem el, mert ez nem függ a szervertől. A megengedett beállításokat úgy állítod, ahogy akarod. Másrészt ez nem "beállítás" hanem ugyanolyan, mint pl. a duda. Ha nem nyomod nem dudál, ha igen, akkor dudál. Ha ezt megnyomod, kikapcsoltad a boxutca-limitert, ha megint megnyomod, bekapcsoltad. Elég érdekes lenne, ha menüben kéne kikapcsolni.
-
Lol nincs letiltva, hogy ne kapcsolhasa ki (nem is lehet, logikusan, mi értelme lenne?
)... csak a játék automatikusan kapcsolja, ha boxutca segítség be van nyomva. Ennyi. A limitert default L gombbal lehet kapcsolni, és ez érvényes akkor is, ha a játék ebben nem segít. Ha el lett állítva, akkor be kell állítani neki valami gombot.
-
-
Ted-Mosby
senior tag
Nem JJ-re gondoltam, az első körben keresztbe-kasul mentél a pályán a célegyenes előtti kanyarkombinációban.
Szerintem szabálytalan voltál, ahogy teljes gázzal keresztbe mentél a pályán."""Kanyarodás, pályavágás, kiszélesítés:
...
Kanyarodáskor azonban elvárjuk a versenyzőktől, hogy ne vágjanak, ne szélesítsék ki a pályát, ne rövidítsenek és ne hajtsanak keresztül a pályához nem tartozó területeken"""A másik dolog pedig ez, pedig amikor visszajöttél a fűről Mityu76 elé az 5. körben.
"""
7. Vezetési szabályok:
.....
- tilos a pályára úgy visszatérni, hogy ezzel valamelyik versenytársunkat akadályozzuk, vagy zavarjuk (kitérésre, fékezésre kényszerítjük)"""csak azért szólok, mert ha egyszer vannak szabályok akkor tartsuk is be.
én is vétkeztem pl.: chat szabály ellen ezért a versenyt sem én nyertem ,mivel 20mp jár érte. -
JJános
addikt
Egyébként jobban látok vele, mintha tükröm lenne, mert a tükröt nem szoktam nézni.
De verseny közben szerintem inkább nézem kívülről, és igyekezek korrigálni minden helyzetet.
Megtanultam nagyon szépen menni. Nem veszélyeztetek senkit, inkább félremegyek.
A való világban, vagyis életben persze használom a tükröt, de ez versenypálya. Szvsz.Csak Baluval vonzzuk egymást.
-
Baluuuka
tag
na addig már eljutottam,hogy a triál verziót kipróbáltam...nem olyan rossz...jó a kocsi hangja...csak az a baj,hogy semmi nem jó
főképp az,hogy nem magyar...ebből kifolyólag semmit nem tudom hova állítsak..most még várom ezt a ph modot,hogy lejöjjön...
attól lesz teljes verzió? -
Ted-Mosby
senior tag
és működik a paint-es megoldás
tessék, kicsit kívülről sötétebbnek néz ki, de belső nézetből tökéletesen kilátni rajta
-
Ted-Mosby
senior tag
ezekben a fájlokban is benne van alapban:
......\rFactor\GameData\Vehicles\WTCC_2010\Chevrolet_Cruze\2010_Chevrolet_Cruze_GMT.mas
......\rFactor\GameData\Vehicles\WTCC_2010\Chevrolet_Cruze\2010_Chevrolet_Cruze_TEX.mas
de innen ne vedd ki , mert akkor egyik autó sem lesz jó
ha kicsit nagyobb méretűre veszed az új nevet, akkor sem takarja be?
-
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
pályák is benne vannak,
jelszó"A szerver neve továbbra is: PH! WTCC 2010, a jelszót pedig ismeritek (aki nem, az sürgősen kérdezzen engem, Tedet, vagy Dzsavert)."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged