- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- iOS alkalmazások
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybe3e
tag
Sziasztok!
Egy elég fura problémával állok szemben az rfactorral kapcsolatban. A gondom az lenne, hogy szeretném beírni a <profilnév>.plr fájlba a következő sort:
Write Shared Memory="1"
Ezt meg is tettem, elmentettem (igen, biztosan elmentettem
), majd a játék indítása és a belépés után ha kilépek, azt tapasztalom hogy kitörlődött ez a sor a .plr-ből. Próbáltam írásvédetté tenni: nem segített. Próbáltam az rFactort rendszergazdaként indítani, az sem segített. Próbáltam a fájl tulajdonságainál a biztonság fülön trükközni a jogosultságokkal: szintén semmi. Az op. rendszer Win8. Kifogytam az ötletekből.
(az rFactort nem rendszergazdaként indítva az appdatás helyen írtam át a plr-t, rendszergazdaként indítva pedig a játék könyvtárában, tehát szerintem úgy csináltam ahogy kell)
Kérlek segítsetek, szeretném a kormányomon lévő led fénysort életre kelteni. Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), majd a játék indítása és a belépés után ha kilépek, azt tapasztalom hogy kitörlődött ez a sor a .plr-ből. Próbáltam írásvédetté tenni: nem segített. Próbáltam az rFactort rendszergazdaként indítani, az sem segített. Próbáltam a fájl tulajdonságainál a biztonság fülön trükközni a jogosultságokkal: szintén semmi. Az op. rendszer Win8. Kifogytam az ötletekből.