- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
xardas
tag
hi rfactorosok!
rfactorral nálatok is "akadozik"? nem is nevezném akadozásnak csak néha egy kicsit "ugrál" a kép. érdekes h vista alatt kevéséb mint xp-n, és ha ki kapcsolom a rf configbol az élsimítást az sokat dobb javít a helyzeten. ez az egész akadás csak modnál jelentkezik(f1rft07-08).érdekesség h ez megvolt 8600gt-el is,9600gt-vel is probáltam(ott csekélyebb).
jah és 30-40 fps a min. az összes pályán. -
herrober
tag
Sziasztok!
Van 1 kis gondom az F1RFT 2008 mod-al, illetve csak azzal!
Ahogy elkezdem nyomni, 10-20 sec. után van egy "NAGY" szaggatás, és utána lebutítja a texturákat - sokkal mosottab lesz minden (cockpit is)....??!!
De csak itt, ebben a mod-ban van ez a tünet.
Más mod-al, de az F1RFT 08 pályáit használva nem csinálja ezt,,,nem is értem..
Természetesen az auto detail FPS (vagy mi) OFF-on van, minden más Full-on....
Ha valakinek van rá gyógyszere, szívesen vennémKössszzzz
-
zitrom
tag
válasz
Motion_Blur #295 üzenetére
Akkor grat
Mióta játszasz evvel meg egyeltalán szimulátorral? -
zitrom
tag
válasz
Motion_Blur #290 üzenetére
Hát mondjuk nem segítségek nélkül
De csak 1 hónapja kezdtem el szimulátorozni szóval örülök ennek is.
Amúgy a kemény segítségek be vannak kapcsolva:kuplung,váltó,kipöri,blokkolásgátló.
Mert te egy segítséget se használsz? -
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #290 üzenetére
Honnan lehet leszedni a sompir féle setupokat?
Most Hungaroringhez jól jönne egy használható setup. (f1RFT2008) -
skippper
senior tag
Játszik valaki CTDP-vel? Nekem RFT túl "arcade" volt... Fura ezt rFactor-ra mondani, de CTDP-vel összehasonlítva ég és föld a különbség
-
zitrom
tag
válasz
Motion_Blur #280 üzenetére
Nekem 1:12:5 a rekordom
De sok olyan emberkét látok aki simán bemegy 1:12 alá és ilyen 1:11 közepét,végét fut -
zitrom
tag
Sziasztok!
Van valahol Rfactorhoz(F1-es,konkrétan F1RFT08)valami nagy hogyan készítsünk setupot írás?Benne hogy mi mit jelent,milyen hatással van ez meg az az autó viselkedésére,teljesítményére meg ilyenek.? -
skippper
senior tag
Sziasztok!
Valaki árulja el, hogy lehet ilyen replayt felvenni
Nekem eddig csak frapsal ment.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #280 üzenetére
Nagyon szép kör volt. Nagyon jól kordában tudod tartani az autot a kanyarok bejáratánál. Nekem mindig blokkol egy kicsit a kerék.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #275 üzenetére
Nemtudnál nekem adni jólbevállt beállításokat a pályákra?
Jó lenne elkezdenem megtanulni setupolni, mert itt az mindennek a kulcsa.
-
Motion_Blur
félisten
-
törölt tag
válasz
McCartman #278 üzenetére
A real feel ffb-t ajánlom mindenképpen, sokkal jobb lesz töle a visszajelzés.
Maga a progi azt csinálja, hogy valóban a felfüggesztésből számolja a force feedback hatását.
Nincsenek kamu rázkódások, ilyesmik. Szal mindenképpen használjad, de ha speciálisan az Rf1frt-hez kell, akkor az ottani fórumon kérj segítséget, biztos hogy jó lesz. -
McCartman
őstag
A Real Feel FFBt próbálta már valaki?
ti milyen forcefeedbackes beállításokkal játszotok? -
törölt tag
válasz
McCartman #266 üzenetére
sajnos túlrészletes a setup rész. Nekem soha nem is tetszett, de tény hogy ha megérted, akkor sokat segít az autó viselkedésének értelmezésében, tudod miért esik be az orra kanyarba, vagy féktávon, miért pattog el egyenetlenségeken...stb.
Sajnos ez az F1 moddokon nem annyira jön ki, de pl. a nemrég megjelent Historic GT & Touring Cars beállításainál érezni, ha féktávra érkezve, túl kevés elöl a bump, és magas hátul a rebound, akkor túl hirtelen érkezik meg a kasztni súlya, és azért blokkol a kerék.
Ezek az F1 moddoknál is játszanak, de jóval kevésbé észrevehetően....vannak lényegesebb dolgok aminek alá kell vetni a spring-bump-rebound beállításokat.Az egyedi setup lényeges dolog, én pl. elfüstölnék egy egységes setup-pal, hiszen nem használok automata kuplungot, ezért másként kell állítani a motorféket-hütést-fordulatot, hogy kibírjon egy versenytávot az autó.
Ez csak egy példa, de lényeges.Nálam jobban bejönne, ha a setup rész azt jelentené, hogy beállva a csapathoz, kérdezz-felelek módon történne az állítás, ikszelgetni kellene a benyomásainkat, és a progi állítaná az autót,....és inkább jobban ráfeküdnének a telemetria értelmezésére.
-
szatocs
őstag
Ez így igaz. Most TDT - ben játszok, és kb. 4 setupot kértem egy pályára (4 embertől), ebből 1 volt az igazi, 2 nagyon más volt, mint amilyet tudnék vezetni, 1 meg semleges volt, ebből is meg abból is volt. A 2 nagyon más az olyan szinten rossz csak, hogy azzal meg kellene tanulni úgy vezetni, és akkor nagyon jó lenne azzal is. Csak kinek mi fekszik.
-
McCartman
őstag
de ilyenkor ti mit állítotok át egyáltalán a setupban?
-
bzoley
veterán
válasz
MPowerPH #269 üzenetére
Én úgy általában gondoltam, még az előző kérdéshez, nem a ti ligátokhoz kapcsolódóan.
Azonban, ha valaki régóta versenyez, de legalábbis sok időt tölt szimekkel, kialakul benne egy vezetési stílus, amihez könnyebb egy autót hozzáigazítani, mint újra megtanulni vezetni. Így egy egységes setup valakinek jobban kedvezhet, valakinek kevésbé.
Közben 1:20 végét is sikerült megcsípnem, csak mindig tele van a pálya. -
MPowerPH
félisten
A lényeg: ha a setup alkalmas arra a bizonyos pályára, meg lehet tanulni azt, hogy milyen módon tudod kihozni belőle a lehetséges legjobb időt. Még ha nem is áll közel hozzád az a stílus, kicsit több gyakorlással hozzá lehet szokni.
-
MPowerPH
félisten
De akárhogyis nézed a feltételek így a legigazságosabbak.
Senki se a saját beállításával megy, hanem egy senki álltal nem ismert egységes setuppal. Mindegyiik beállítást meg lehet szokni, csak meg kell tanulni menni vele. Én is csinálok magamnak beállításokat, amikkel megtanulok gyorsan menni. De ez mellett az egységes setuppal is megtanulok menni. Ha ráérzel egy setupra, akkor már tuti jó időt mész vele. Persze ez azért függ attól, hogy a setup nem egy használhatatlan valami, hanem azért kicsit illik a pálya típusához.
Ez mind csak gyakorlás kérdése.
-
MPowerPH
félisten
válasz
McCartman #266 üzenetére
Olyan nincs. Minden pályához más beállítás kell, ez triviális. Én se tudok még normálisan setupolni, talán egyszer megtanulom. De ahhoz a telemetriából is tudni kell olvasni...
Azért is a mi ligánk egységes setupot használ, mert így csak a vezetési tudás számít. Álltalában azt a setupot használjuk, amit a 2008 -as módhoz mellékeltek.
-
McCartman
őstag
ti amugy milyen kormánnyal játszotok?
..ennyit számít a magam összetákolta beállítás..? -
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur #258 üzenetére
Akár nekem is. Szenvedés ez a pálya, 1:21 eleje sem megy, nem tudok normálisan kigyorsítani, főleg az ötös után, hogy ne induljon meg a segge. Esetleg egy replay?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #256 üzenetére
Ezt az időt milyen beállítással érted el amúgy?
Elküldhetnéd, csak úgy kíváncsiságból.
-
Napster01
tag
válasz
Végülis csak az elején a gyors kanyarokban ért le a kocsi, ez lehetett a pálya miatt is, megpróbálhatsz húzni a magasságon, de azzal csak tapadást veszítesz, meg sebességet...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion, a stabilitást is kikapcsoltad? Sőtt, amivel nekem van nagy bajom... A blokkolásgátló nálad, hogy van? Mert elég nonszensz, hogy ilyen könnyen blokkolnak a kerekek egy erősebb fékezésnél...
-
szatocs
őstag
válasz
Motion_Blur #258 üzenetére
Mennyire negatív?
Milyenek pl, érdekelne
Én versenyezgetek, de csak fél éve kezdtem, azt is megszakításokkal, és nem is F1. Elvezetgetek, de setupot semennyire nem tudok állítani. Váltófokozat, és annyi, de az nem sok semmi.
-
szatocs
őstag
válasz
Versenyzel is valahol?
-
Motion_Blur
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
McCartman #251 üzenetére
Nem tom... A ligák a Sompir féle módot használják...
Birkuc kicsit leragadt a Challenge -nél. Én Sompir -t ajánlom.
Ja, de nem válaszoltam rendesen.
Sompir az Rfactorra fejleszt, Birkuc meg már mint írtam leragadt a Challengenél.
Tehát ez két különböző játék, nem öszekeverendő.
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH #250 üzenetére
Lehet tovább jelentkezni a ligába. Sajnos megint megüresedett pár hely.
Előnye ennek a ligának a többivel szemben, hogy nem kell a setuppal foglalkozni, mindenki egységes beállítással megy. Így tényleg csak a vezetői tudás számít, és minden a pályán dőlhet el, nem pedig a setup menüben.Ha valaki jelentkezne, nyugodtan rámprivizhet. Segítek mindenben, és lehet kérdezni is.
-
Napster01
tag
válasz
Motion_Blur #252 üzenetére
nézd meg honnan jön a szikra, az első felfüggesztések felöl, vagy a lámpa alatt, és feljebb kell venni az autó alvázának magasságát, ott kell állítani ahol a kerékdőlés van asszem...
-
Motion_Blur
félisten
rft2008-as mod/rft2008-as trackpack/silverstone
Nekem szinte végig pattog a pályán az autó, folyamatosan leér az alja
Tudtok valami használható Silverstone-t linkelni? Vagy van erre valami más megoldás? Hiába változtattam a setupon, nem ért semmit..
-
MPowerPH
félisten
Most úgy néz ki, megtelt az A liga, de a köv. szezonra várjuk a jelentkezőket, mert valszeg 20 -as vagy 22 -es servert bérlünk.
-
cselt
senior tag
Annyiban változott a dolog, hogy nem hétfőn hanem Kedden lesznek a futamok. Remélem így többen tudnak majd jönni
-
cselt
senior tag
Szevasztok!
T.D.Team 6 fordulós Bajnokságot indít "TVR" alap moddal.
Jelentkezni a Forumban lehet.
A Bajnokság Ingyenes!Csatlakozás a szerverhez
* rFactor v1255 + TVR Cerbera Cup Mod + TVR Tracks Pack
* Szervernév: ! T.D.Team (TVR)
* IP: 195.56.146.149:34297
* Jelszó a futamok előtt - arra jogosultaknak - jól látható helyen található a TDT kezdő oldalán!A bajnokság futamaira Hétfői napokon kerül sor 20 órai kezdéssel.
Helyszínek:
- Imola: 30 kör ( Teszt )
- A1Ring: 35 kör ( Teszt )
- Assen: 24 kör
- Birmingham: 40 kör
- Long Beach: 47 kör
- Mid Ohio: 38 kör
- Monterrey: 44 kör
- Vallenlunga: 47 körMenetrend:
00.00 - 20.00 Edzés (prequali)
20.00 - 20.20 Qual ( 20perc - NoLimit Laps)
20.20 - 20.30 Átmozgatás melegítés (WU)
20.30 - ~~~~~ Felvezető kör, Állórajt, VersenyVersenykörülmények:
* Versenyidő: Pálya hosszától függ
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Időjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Csak Automata kuplung
* 1 Boxkiállás kötelező -
MPowerPH
félisten
Kis reklám!
[link] -
IRON STORM
őstag
válasz
vergeltung #243 üzenetére
Nekem a 17677. 49000, 49001, 49002 portok is nyitottak csak így működött routeren keresztül a szerverem.
-
szatocs
őstag
válasz
vergeltung #243 üzenetére
Köszi! Alkalom adtán át is tekintem
-
vergeltung
csendes tag
Még szerencse, hogy az általam kilinkelt oldalon van fenn...
De ha esetleg nem találnád rajta meg: 34447, 34297, 34397
Ha nem működik, akkor lehetséges h a PLR-ben módosította az admin a portokat... onnantól kezdve lutri az egész...Akinek kicsit bővebb infó kell a szerverkészítésről, annak javasolom ezt a linket: [link]
PDF-ben magyarázzák el, igaz angolul..."Aki csinálja a szervert annál nincs router, innentől kezdve nincs probléma"
Sztem meg inkább az csináljon szervert akinek van hozzá kapcsolata. Ha már van lehetőség, h a routeren engedélyezze a játékot, akkor ne legyünk lusták beállítani. A router sokat jelenthet védelmi szompontból (egyéni tapasztalat)
-
szatocs
őstag
válasz
vergeltung #235 üzenetére
Olyat lehet amúgy csinálni, hogy játékban nyomok egy új szerver létrehozást, valahogy megtudom, hogy hanyas port kell, és megadom az ip - t annak, aki be akar lépni? Nem állandó szervert szeretnék létrehozni, csak egy olyan multi indítást, amin addig vagyunk, amíg én hagyom, és amíg én játszok. Vagy ilyenre nincs lehetőség?
-
vergeltung
csendes tag
Nos szívesen segítek, de félek, hogy rosszul csinálom az egészet...
Nah de én kb így kezdtem bele...Szóval szervergépnek egy COMPAQ Armada E500 házba kókányolt ismeretlen alaplap 900mhzes p3as proccal, és 384mega rammal
(valóban nem túl izmos jószág). Oprendszernek egy WinXPSP2-es van. A játékgép most lényegtelen, de hogy a projekt ne legyen zökkenőmentes, mindezt egy SMC7004VBR Router mögül akarom véghez vinni...
Az szinte alapvető, h a laptopon nem futhat hiphop a szerver, így dedikált szervert kell készíteni. Lényege h nem használja a grafikus motort, így egy ősp3ast is el lehet indítani vele... A laptop azért is fontos, mert keveset fogyaszt, ha vmiért ki kel lépnem a játékgépen a játékból, azt ne a haverok szívják meg, meg ienek, meg mert ha már nagynehezen összeszedtem a cuccot hozzá a bontókból, akkor használjamis már...
Mielőtt rákkatintanánk az rFactor Dedicated.exere, fowardolni kell a portokat a routeren. Ehhez volt segítségemre az ez az oldal: [link]
Kezelése egyszerű, a szövegben ki van emelve sárgán a Common Ports felirat. Rákattintva kedvenc játékunkat megkereshetjük, és utánna csak a routert kell kiválasztani. Az oldal eléggé szájbarágós, de ez így van rendjén... miután a portokat megnyitottuk, mehetünk is az rFactor Dedicated.exe-re. Nos kis angol tudással könnyen lehet benne tájékozódni, és ebbe majd kicsit később mennék bele, de csak akkor ha erre télleg lenne igény....Nah 1eőre ennyi
majd folytatom
hali -
szatocs
őstag
válasz
vergeltung #233 üzenetére
Sajnos segíteni nem tudok, de a hozzászólásodhoz kapcsolódva, örömmel vennék egy olyan leírást, hogy saját géppel (nem fix ip - vel, nem szerver géppel, tök alap házi géppel) hogyan lehetséges a legkönnyebben összehozni egy multi játékot, mi az egész menete a játékot kínáló gép felől, és mi a kapcsolódni kívánók felől.
-
vergeltung
csendes tag
Üdv!
Nekem is kelene egy kis segítség, csak nekem a multiplayer résszel gyűlik meg a bajom... Nos tehát 5en haverok akarunk egy kis házibajnokság félét, csináltam dedikáltszervert, meg minden, routeren portokat nyitottam, SP2es tűzfalat beálíltottam (asszem jól...
). A srácok látják is a szervert a join menüben, csatlakoznának, beírják a jelszót, és nem fogadja el, később kiírja: Join timed out..... Ha valaki tud megoldást, kérem írjon, nagyon hálásak lennénk...
Előre is köszi!
-
Gavroche
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem
Nem tud valaki egy leírást az F1RFT 2008 autóbeállításhoz?
Lehet én vagyok a béna, de a felét nem tudom , hogy mi micsoda -
MPowerPH
félisten
Monza: 1:20:730. De még nem a vége.
-
brumee
csendes tag
Hello egy olyan kérdésem lenne hogy mi van akkor ha elértem a maximális újra telepítést rfactornál hogy tudok új kódot kérni vagy ilyenkor mi a helyzet?
-
MPowerPH
félisten
Ez hihetetlen. Első futamom az A ligában volt, Bahreinben. 1 boxkiállásos taktikával mentem, szépen az utcsó helyen.(még szoktam a helyzetet) Jó nehéz volt az autom, ezért nem is nagyon erőltettem. Erre mielőtt kimennék a boxba elkezd recsegni a kormányom. Nem akartam tovább folytatni, nehogy valami baja legyen. Kiesett a motort tarto 2. csavar is, egyenesen a fogaskerekek közé.
Annyi is volt a versenyemnek... -
munky
őstag
milyen F1-es Mod-al toljátok most?
Melyik a legjobb?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #224 üzenetére
Értem. Végre megtaláltam.
Köszi szépen mindkettőtöknek. -
törölt tag
válasz
MPowerPH #221 üzenetére
várj, lehet hogy félrevezető volt
Szal játék közben sehogy, értsd úgy hogy valós időben nem tudod használni a játék felvevőjét.
De a replay-t a játékban töltöd be, és ott jelenik meg az alapszintű szerkesztési funkciók és a mentés.
tudod vágni..és az így szakaszolt felvételen más és más kamerabeállokat használni,..illetve bersze a megvágott replay-t szintén el tudod menteni (a régebbi verzióknál ez néha bugzott).Na szal a lényeg hogy a játékban használod a replay-t és a szerkesztőt, de real time nem tudod használni.
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #219 üzenetére
játék közben sehogy, a replay-t kell betöltened, és ott tudod felvenni.
ha mindenképpen így veszed fel annak azért van még egy előnye...bármit felhúzhatsz, ..én vettem már fel videót 50 autóval is felhúzott grafika mellett.
Uez fraps-szel elég erőforrásigényes lenne.Szal cserébe hogy sok ideig csinálja azért van előnye is...de persze akkor a tömörítésnél ki is kell használni a jobb nyersanyagot, különben felesleges időpazarlás.
Fraps egyszerű-gyorsan megvan, és jól tömörítve jó a végeredmény.
egyedül a kisteljesítményű gépen magas felbontáson-grafikai beállon-sok autónál hasal el. -
törölt tag
válasz
MPowerPH #217 üzenetére
ha a belső felvevőjét használod, akkor:
x:\Program Files\rFactor\ReplayFridge\Moviesde szvsz érdemesebb fraps-t használni, mert jóval gyorsabb, ...a belső felvevő viszont szebb.
ha egy gyorskört akarsz felvenni, akkor ha van időd használhatod a belső felvételt,...ha viszont koplexebb videót akarsz összeállítani, akkor a fraps sokkal barátibb. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #216 üzenetére
Azt vettem észre, hogy itt Monzában az nem sokat számít, inkább Monacoban kell ovatosabban menni, meg a hasonlo kanyargos pályákon.
Az a baj, hogy itt a ligában mindenki highton használja a TC -t. Nekem is sokkal izgalmasabb a nélkül, mert szoktam próbálgatni. De a tempot nem tudnám tartani a srácokkal..Itt hogy kell egy gyorskört felvenni, és hova teszi a játék a videot?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #214 üzenetére
Nekem a stabilitás van benyomva, meg a kipörgésgátlo low -ra.
Stabilitás segédlet nélkül legalább lehet 1s plussz van, ha nem több. -
MPowerPH
félisten
Asszem elértem az auto határait. 1:21:115.
Ráadásul sikerült növelnem a végsebességet, így már 358km/h a célegyenes végén. Azért itt Monzában ez nagyon fontos dolog szerintem a sok előzési lehetőség miatt.
Nem tom ezzel a beállítással milyen lesz a gumikopás, de ha a lágy nem is, a kemény kibírja.Ja, és köszi
hogy megnézted nekem mit mész, ösztönzőleg hatott rám. Először még az 1:22:871 -es körömmel is elégedett voltam. Mostmár talán nem fogok beégni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #211 üzenetére
Na, közben javultam. 1:21:341
Akkor mit tudok csinálni ilyenkor, hogy végigbírják? Gondolom vissza kell vennem a fékerőt. 90% az elég, vagy még az is gáz. Challenge -be asszem 85% volt az ideál, bár ott nem akartam kockáztatni, inkább biztosra mentem.
A hűtést a hosszú egyenesek miatt szerinted hagyhatom 2. szinten?Itt a bajnokságban stabbal megy mindenki. Még a TC -t is Highton használják, mondjuk én már megszoktam low -on, szvsz nem hiszem hogy változtatok rajta. Gyorsabb nem lennék tőle, max. stabilabb.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #209 üzenetére
Ma én is próbálkoztam kicsit. 1:21:832 lett a legjobb köröm időmérő beállításokkal.
Versenybeállításokkal és 22 körre való benyával 1:23:128 lett a legjobb köridőm.Azt vettem észre, hogy a fékeim nagyobb hűtésnél az egyenesekben egészen elhűlnek. Alig akarnak felmelegedni. Most azon agyalok, hogy 2 -es hűtővel kibírna -e a fék egy egész versenyt 100% -on.
Mert F1 Challenge -ben nem bírta ki.
Viszont így 2. fokozaton pont optimális a fékek hőmérséklete a kritikus pontokon.
Ezt még jó lenne kitapasztalni. -
cserkosz
tag
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #202 üzenetére
Ja, hogy te sorban mész.
Azt hittem van valami alap időd. Nem tudok mihez viszonyítani, és így elég nehéz belőni a jó kört. Nemsokára Monza GP, ez lesz az első futamom a bajnokságban, és nem szeretnék utolsóként befutni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #200 üzenetére
És Monzában milyen időt tudsz futni?
Én azt vettem észre, hogy messze nincs olyan szép köröm, mint neked vagy másnak. Mindig vagy ellenkormány, vagy egy kis ívlecsúszás becsúszik. A kerékvetők is rendesen megszoktak dobni, néha. De az idők nagyjábol egyeznek, mégis az én köröm sokkal szétszortabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest