- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
sziasztok
ti tudtatok az elmúlt napokban diktálni az mvm online felületére?
nekem folyamat ezt dobja:
Én havi diktálnék, nem éveset -
Phobion
őstag
sziasztok
MVM földgáztól kért már valaki részletfizetést? van annak valami hátránya? kell arról valami extra papírt kitölteni?
-
Phobion
őstag
A radai rosseb vigye el ezt a tetves MVM-et.
Az októberi gázszámla 61,900.- forint volt 147 m3 gázra (diktálós, kedvezményes limit októberre 150 m3 volt), jöttek itt a csaló dumájukkal, hogy enyhe volt az idő ezért került többe a gáz. Milyen érdekes, a novemberi "számla" ma jött az appba és MÍNUSZ 42 ezer forint. Gratulálok az inkompetens bandának.
-
Phobion
őstag
válasz
Atomantiii #9188 üzenetére
> Amit megspórolsz esetleg egy hónapban az továbbmegy a következő hónapra
Ezzel kapcsolatban van valami hivatalos közlemény? Én úgy tudtam, hogy nem megy át.
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Azt tudja valaki, hogy az alábbi kedvezményes értékek még élnek?
-
Phobion
őstag
Sziasztok
50-60k forintig ki, milyen elektromos radiátort ajánl? (Konnektorosra gondolok.) Kb. ~30 m2 szobát kellene vele fűteni.
-
-
Phobion
őstag
sziasztok
ha a gázt csak fűtésre használjuk, havonta diktálunk, jelleggörbe szerint 226 m3 a kedvezményes limit novemberre, akkor ~215 m3 fogyasztás esetén mekkora számlára lehet számítani?
Más:
Melyik a "gazdaságosabb" verzió? Ha fix hőfokra van állítva a termosztát vagy ha hullámzó? Ház régi, szar, szigeteletlen, a gázcirkó a "falu végében van", tehát messze van a fűtött szobáktól. -
Phobion
őstag
válasz
UberMutant #5685 üzenetére
Ezt nem értem sajnos. Akkor 144 m3 minden hónapban a kedvezményes limit?
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Szerda óta megy a fűtés gázzal (11.09.), napi ~8.4 m3. Maximum 21 fokra van állítva a termosztát. Szerintetek ez a napi ~8.4 m3 sok?
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Ki milyen elektromos fűtőtestet ajánl?
-
Phobion
őstag
válasz
Attila2011 #4621 üzenetére
Szuper, köszönöm szépen, visszanézem a hozzászólásokat!
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Mi bediktálásos rendszeren vagyunk gázhasználatot illetően (csak fűtűnk vele). Ebben a hónapban árammal fűtöttünk amikor kellett. Ma kellene diktálni és a kérdésem az lenne, bár ezért lehet rámtörné az ajtót a tek, de ha 144 köbmétert bediktálok, akkor azt a rezsicsökkentett áron fizetném ki vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest