- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
válasz
boti19871125 #5899 üzenetére
Valóban, átsiklottam rajta. De ez a legegyszerűbb valóban, és pénzbe sem kerül, csak időbe (bár az idő pénz, ahh
)
-
VIPowER
őstag
-
VIPowER
őstag
válasz
Ringman #5167 üzenetére
Nekem küldtek először 48e számlát, ami következő hónapban már 68e lett volna.
Bementem, mondtam hogy adjanak új csekket. Mondtam hogy havi 23-at szeretnék fizetni.
Kaptam új csekket 17-ről mivel abban még volt kedvezményes időszak.
Az ügyintéző azt mondta a következő már 23e lesz.
Erre jön megint 17ezer ft-os számla.
Most menjek be megint hogy ez meg kevés? -
VIPowER
őstag
-
VIPowER
őstag
válasz
runner 125 #1352 üzenetére
Én imádok tüzelni. a lángot is szeretem nézni. Ősember vagyok.
Hasogatni is szeretek (illetve szeretnék ha lenne mit), olyankor mindig a szomszédra gondolok akit nagyon utálok.
-
VIPowER
őstag
válasz
VIPowER #1007 üzenetére
Zuhanyfejnek ezt gondoltam, de lehet a másik is ugyanaz.
-
VIPowER
őstag
-
VIPowER
őstag
válasz
Szakbarbár #755 üzenetére
Eddig csak nem szerettél kimenni az utcára fűtésszezonban, most már nem is fogsz tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest