- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BundyDr #11600 üzenetére
Nekem flokk van. Szintén kádárkocka, betonfödém. Ment rá párazáró fólia, és 26cm flokk. A tetőszerkezet vízszintes gerendái épp hogy kilógnak a flokkból, azokra tettem pár 5cm vastag pallót közlekedni, ennyi. Ha karbantartanom kell valamit, akkor csak hólapáttal félretolom a flokkot addig, vagy a pallókon balettozok
Mondjuk én nem tárolok fent semmit.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
BundyDr #11600 üzenetére
Nekünk OSB-vel van fedve a födém egy része, és tavaly fel kellett vennem egy táblát, hát ne tudd meg milyen volt az alja. Vastagon állt rajta a penész. Vagy a párazárást rontották el, vagy az OSB alatt befülled a levegő( ez valószínűbb)
A rétegrend a következő:
Padlástér
22 mm OSB
5 cm légrés (5x5-ös stafni-ra van rakva az osb)
25 cm kőzetgyapot (10-10-5)
párazáró fólia
3cm légrés
1 réteg gipszkarton
Lakótér
Idén a padlás másik felét is le kellett burkolni, de oda már 2,5x10-es deszkát tettem 1cm-es közökkel, így jobban tud szellőzni. Az a tervem, hogy az Osb két részén felszedek 30-40 cm széles csíkot, talán jobban tud szellőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest