Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
sziasztok!
követtem egy darabig a topikot, de olyan sok hozzászólás van naponta + másik topikhoz is amit követek, hogy itt egy kicsit lemaradtam.
kérdésem az lenne, hogy tavaly kaptunk 54-es kezdetű mastercard-ot. kértünk egy újat másodlagosnak és adott is egy visa kártyát ingyen, de azt töröltük, mert az nem kellett. most viszont jó lenne a visa kártya is, de most már csak 2000 ft-ért adna másodlagosnak.
ez mikor változott meg, hogy fizetni kell érte, illetve lesz e majd még ingyenesen igényelhető másodlagos visa kártya? -
FNZ
őstag
válasz Tuomas #16064 üzenetére
MC kártyát kaptunk.
ami érdekes:
magamnak regisztráltam idén májusban revolut számlát és a virtuális kártyám száma 52-vel kezdődik. rendben párosítottam a garmin pay-be és az órámra is rákerült, használtam is már.
asszony is regisztrált áprilisban, de neki csak most kértünk virtuális kártyát, aminek a száma 54-el kezdődik. ezt az 54-es kártyát sem ő sem én nem tudtam hozzáadni a garmin pay-hez, mert azt írja ki, hogy ""ez a bank még nem vesz részt a garmin pay szolgáltatásban".
érdekesség, hogy az én 52-es kártyámat viszont gond nélkül elfogadja az ő telefonján és óráján a garmin pay (fizetést még nem próbáltunk)szerintem a garmin pay-ben van a hiba, mert nem állították be, hogy az 54-es kezdetű kártyák is revolut mastercard és ezért nem fogadja el.
hova lehetne ezt jelezni, hogy nézzenek utána?
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Próbáltam asszony garminján beizzítani a revoltu kártyáját, de azt írja, hogy "ez a bank még nem vesz részt a garmin pay szolgáltatásban".
ez érdekes, mert az én órámra kb. 1/2 évvel ezelőtt rendben beüzemeltem a sajátomat és használtam is fizetésre.
van most valami kivétel a revoluttal, vagy állítottak valamit, hogy garmin pay nem fogadja el a revolut kártyát?próbáltam az erste mc kártyáját is regisztrálni garmin pay-be, de ugyan azt írja ki "ez a bank még nem vesz részt a garmin pay szolgáltatásban"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest