Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepe79

addikt

Minél többet használom a Samsung B2700-amat, annál jobban tetszik, egyszerűen nagyon eltalálták ezt a készüléket Samuék. Megpróbálom összegezni, hogy mik a pozitívumok benne, hamár úgyis döglődik a topik (nem tudom miért, csak azért, mert nem olyan szép, mint egy Nokia 8850 vagy egy iPhone?)

(előre leszögezem, nem vagyok a Samsung beépített marketingese, és nem nekik dolgozom, bár amennyit dícsértem már, akár kaphatnék érte jutalékot / fizut is tőlük)

1., fekete-szürkében teljesen efogadható / vállalható kinézet

2., masszív, strapabíró készülékház (na ná, hisz ezért van), jó fogás, ergonomikus kialakítás, viszonylag nagy billentyűk, könnyen kezelhető billentyűzet

3., szép, nagy TFT kijelző (nem az érintős telókhoz képest), viszonylag nagy felbontással és 3x4 ikonos menüvel (végre nem csak 3x3!)

4., óriási pirospont, amiért tölthető USB-n keresztül!

5., van BT, alap!

6., van 3G, előlapi kamera

7., viszonylag normális elsődleges kamerát kapott, strapa-mobilhoz képest tűrhető képet csinál, de nem ezekkel fogok fotópályázatot nyerni

8., gyors szoftver, villámgyorsan reagál mindenre az elődökhöz képest (M110), zsírbubi!

9., Samsung PC Studio-k közül nekem csak a gyári CD-n lévővel sikerült kommunikációra bírni a PC-vel / számítógéppel, de legalább működik minden

10., Outlook-al szinkronizálható, szintén pirospont!

11., jó erős akksi van alatta, kikapcsolt 3G / UMTS-el másfél hétig is elmegy (nálam)

12., a gyári témák nagyon jók, a sötétebb is, és az országházas is a repülő madarakkal, plusz bejövő SMS esetén a hullócsillagokkal, telitalálat! (:

13., ki-be kapcsolható a billentyűzár, tetszés szerint

14., kijelző fényereje állítható, tetszés szerint

15., kijelző elsötétülés ideje állítható

16., van zenelejátszó, FM rádió, hangrögzítő; multimédiából sem gyenge

17., böngésző van

18., Az OK gomb (navi középső gomb) itt már nem a netre visz (vinne, ha nem tiltottam volna le)

19., mindig maximális a térerő

20., jó a hangminőség, van zajszűrője, ami ki-be kapcsolható!

21., profilok állíthatók, maximális testreszabhatósággal

22., nagy az üzenet-kapacitás, nem kell félni, hogy majd törölgetni kell...

23., hívásbeállítások, hívószámkijelzés, hívó adatainak kijelzése ki-be kapcsolgatható, tetszés szerint

24., a kamera szintén testreszabható elég rendesen, mindent megtalálnuk bele, egy ilyen telóba több, mint elegendő

25., figyelmeztető, naptár, ébresztő, játékok vannak

26., bővíthető a memóriája memóriakártyával

27., feltölthető (akár saját memóriába, akár memóriakártyára) saját zene, akár MP3-ban is, ami hívásjelzőnek, SMS-nek, ébresztőnek, mindennek beállítható

28., 3gp videót is lejátszik, ha avi vagy mpg videónkat átkonvertáljuk PC-n 3gp-be, és feltöltjük, akkor lejátssza, kipróbáltam

29., nem kell félteni az eséstől, esőtől, stb., tényleg bírja rendesen a strapát

30., offline módban használható rajta térkép, tehát képfájlként feltöltve térképrészletet offline GPS-ként is funkciónál

31., van benne beépített iránytű, lépés-számláló, RSS olvasó, időzítő, számológép, minden, mi szem- s szájnak ingere

Egyelőre ennyi, majd még lehet, hogy frissítem a listát! ;)

Új hozzászólás Aktív témák