Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Az nem bug teee
Azt azért találták ki,először a 8110-nél,hogy lecsúsztatod a flipet ,és vár egy kicsit hogy a fejedhez emeld,és azután kapcsolja a hívást
Tudod egy 8910-est lassan kell felvenni hogy megtudják nézni a körülötted lévők mit is fogsz.
Egyébként nekem is felújított van,érezhető a különbség a gyári és e között.mozog a flipben a teló,na ez engem rohadtul idegesít,és hívás közben ez a mozgás hallatszik
Viszont a 8910i-m az úgy áll mint a cövek,meg se moccan 
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OLED monitor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- bambano: A sor végén
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt azért találták ki,először a 8110-nél,hogy lecsúsztatod a flipet ,és vár egy kicsit hogy a fejedhez emeld,és azután kapcsolja a hívást
Egyébként nekem is felújított van,érezhető a különbség a gyári és e között.mozog a flipben a teló,na ez engem rohadtul idegesít,és hívás közben ez a mozgás hallatszik
Viszont a 8910i-m az úgy áll mint a cövek,meg se moccan