- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
quailstorm #37808 üzenetére
Oplogó az 1 SMS azt tudom.
Összeállítod és elküldöd magadnak, egy mezei usbs modem is elég hozzá. Legrosszabb esetben is ott az SCKL.
3410-en betárcsázós net volt
Akkor ezt szem előtt tartva valószínűleg nem lehettek olyan nagyok azok a java appok, csak kérdés, hogy kellett-e valami hitelesítő biszbasz, ha mondjuk saját appot akartál írni hozzá, majd azt feltölteni egy szerverre. Működhetett vajon annak letöltése?
Természetesen egyik se működik már.
Gondolom ezt úgy kell érteni, hogy technikailag működhetne, csak már nincs wap oldal, ami betölthető lenne.
1112-höz nekem is volt kábelem, gnokiival nagyon kevés infót ki lehetett nyerni, de alapvetően semmire se volt jó igazából. Csengőhang áttöltésre max.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest