Hirdetés
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen
üzenetére
Van ilyen, persze. Családon belül max 1-2 nap volt, akkor is régi saját vissza (családi telefont nem adok /cserélek el).
Régebben volt olyan, hogy osztálytársaim kértek, "mert neked annyi van". A 3100-t nem láttam többet, nem nyitható angol vodás volt (pont az kellett, ami lássuk be, MO-n ritka kívánság) de a végét legalább tudom, hogy az lett, hogy leadták új telefonba (jó, ezért kaptam alkatrészeket meg azt úgy raktam össze).
A szebbik sztorim az az, hogy volt egy 6100, amit kölcsönadtam... Hát - visszakaptam ugyan, de nem volt benne köszönet. a fél telefon nem volt meg. Se fele közkeret, se fele előlap. A hősünk is gázos volt (folyamatosan valakinél csövezni akart, meg ide-oda autóstoppal ment, külföldre is)- nem is csoda, hogy utána nem kerestük egymást.
A legjobb sztori meg megint egy osztálytársnő: Kellett neki 6131 mellé másodtelefon, adtam egy 6610i-t. Egy ideig használta, aztán valami feltolható SonyE. Wakmanja volt. pár hónap után rákérdeztem, hogy mégis akkor úgy mikor méltóztatja visszaadni a telefonom, ha már (láthatóan) nem használja.
"Ja azt ellopták" - jött a válasz.
-És úgy mégis mikor akartál volna róla szólni? Kérdeztem. Erre úgy nem nagyon tudott válaszolni. Semmit nem kaptam cserébe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na akkor volt az, hogy NEM adunk kölcsön telefont. Szóval én vagy olyat adok, ha kell valakinek, amiért nem kár, vagy csak olyannak, akiben megbízom, mert tudom, hogy jobban vigyáz a telefonjaira, mint én. (dupla tok meg zacskóhegyek
)Legegyszerűbb védekezési módszer: Én gyűjtöm a telefonokat, a gyűjteménnyel pedig nem játszunk. Egy bélyeggyűjteményből se kérsz el egyet-egyet, hogy feladd a leveled. Van olyan, ami fölösleges, de az is régi, vagy alkatrésznek jó. Meg vannak az eladó darabok, azt megbeszélhetjük baráti áron.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)