Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
SyntaxeError
üzenetére
Hali
[link]
itt volt az álmod. -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError
üzenetére
Hát nem tudom srácok, nekem ergonomiai szempontból jobban tetszik a 8800 (meg minden szempontból). Jobb hogy felfelé csúszik a kijelző és nem lefelé egy flip.
Egyébként tényleg nagyon szép telefon
-
Pastika
aktív tag
válasz
SyntaxeError
üzenetére
Igen ez ismerős, ez a telefon érzelmeket, kötődést vált ki
Igyekeztem is begyűjteni párat belőle. Komolyan volt hogy hosszú percekig csak néztem néztem, és közel 10 éve nem tudok betelni vele. Ez az igazi szerelem
Komolyan nem értem a nokiát hogy miért nem folytatta ezt a designt, még most se lenne késő. Elég sokunknak ez a favorit.. Szeretem a 8910et, de az egy sírásóknak való a 8850 hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Igyekeztem is begyűjteni párat belőle. Komolyan volt hogy hosszú percekig csak néztem néztem, és közel 10 éve nem tudok betelni vele. Ez az igazi szerelem