- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz
csoda120 #12765 üzenetére
nokia e72 nem jön be? én majdnem vettem egyet, nagyon szép állapotú volt gsm boltban korrekt árért, már nyúltam a zsebembe, hogy megveszem, amikor elkezdtem filozni, ha megveszem tuti megjön másnap az almához a kijelző (így is lett
) végül nem vettem meg... de egyszer veszek egyet
-
Tim82
félisten
válasz
Mert az E50 netre már kicsit régi Pl régen PH-zni akartam rajta,de nem is vitte.
Elvileg Symbian-on is működni fog a mobil Prohardver felület. Bár lehet, hogy csak Symbian^3-on.
-
meroly
veterán
válasz
Akkor már inkább E61i-t vegyél.
minolta5: gondoltam hogy kiállsz az E63 mellett, egyébként szerintem is van egyénisége.
De már neked sincs meg, nem?
Érdekes hogy nekem most nincs semmi telefon ami kéne. Ezek az N, C, E akármik nem jönnek be. Talán ha a nokia gyártana valami új ütésálló hagyományos telefont egy brutál akkuval, akkor cserélnék, de most semmi pénzért se
-
zorzy4
addikt
válasz
Ha az e63 nincs egyénisége, akkor az n95 meg idétlenül néz ki, azzal az ide oda tologatható fedlappal. Ma amúgy félretettem az e6 ot és pana gd95tel nyomultam, holnap meg xelibri2 lesz napirenden. Tényleg ajánlom az e6ot, már 79000ftért is lehet gyári garival függetlenül venni
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest