-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meroly
veterán
válasz
Pastika #5855 üzenetére
Wiki szerint japánban alapból nem volt gsm, ők a 3G frekvenciáival kezdtek és azt használták kezdetben csak beszéd, majd később adatátvitelre is.
A GSM világméretű hálózat a maga kötött frekvenciáival (900/1800 v 850/1900), nem lehet csak úgy megszüntetni, ez baromság sztem. Meg beszédre bőven jó a jó öreg GSM, adatátvitelre meg a 3G, különben a gyártók se gyártanának többsávos telefont. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #5822 üzenetére
Ez elképzelhető, mert amúgy semmi külsérelmi nyom nincs rajta, ahogy a többin (5110, 6150) se, pedig egykorúak. Gyanítom hogy kinnhagyták a napon egy hosszabb időre
Pedig pont ez a Mulder-phone
-
meroly
veterán
Lehet lecsapok egy Star Trek Nokiára ..... úgy 40 év múlva
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #5713 üzenetére
Nekem a fogkefém kvázi vezeték nélkül tölt, mert bár a dokkoló be van dugva a konnektorba, de ugye a fogkefe nyele és a dokkoló csak műanyagon keresztül érintkezik.
Ez is akkor lesz majd jó ha nem is kell odafigyelnünk és már tölti is, úgy ha pl 2m közelségbe kerülünk egy konnektorral vagy hasonló, addig ugyanaz a "macera".
Gratula
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #5656 üzenetére
Hát én se sokat jósolok annak az akkunak. Én is ilyen akkuval vettem a 8800-m, aztán gyorsan vettem egy eredeti sirocco vadi új akkut, azzal elvoltam egy évig. Majd a második körben már egy utángyártott 800mAh-sal használtam, az is jó volt.
(#5683) KSparrow: képeket azonnal!
Az Arte alapból nem túl szép sztem, a legszebb a .... nem mondom, úgyis tudjátok
-
-
meroly
veterán
Hát igen, iszonyat lassú volt. Állítom percekbe tellett mire beolvasta a simet. Dehát diák voltam így pénz nem gyakran volt rajta, általában engem hívtak vagy én csörgettem, úgyhogy nem zavart a lassúság.
Ő volt az utolsó nem nokiám, aztán jött a 8210 és a rózsaszín felhő -
meroly
veterán
Megvan a 3650, fenn van az oldalamon.
Igen királypszili8: ha jó állapotban van a 7200 simán megér 10k-t, nagyon ritka telefon.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #5452 üzenetére
Képeket kérek ide: Mobilok a mozikban, filmeken
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #5395 üzenetére
Ugye milyen élmény mikor vár az ember 1-1 telefont...
Na ezt nem kell bemutatni. Utolsó este pl használhatatlan vagyok. Egész éjjel általában a telefont szoktam nézegetni a neten. Bár retronál annyira nem, de főtelefonnál pl nagyon így van. És ha kinéztem valamit, akkor akár azonnal is képes vagyok elmenni érte az ország másik végébe. A 8800-ért pl 180 km-t utaztam anno.
Elhiszem, végülis mindent meg lehet szokni idővel.
Azért ha valamiből több van az engem már zavar. Még jó hogy a tartalék 6230i-m nem működik különben képes lennék felújítani és eladni jó pénzért, de így nekem többet ér. Múltkor is kicseréltem a hangszórót mert az enyém már sistergett kicsit.
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #5387 üzenetére
Én is így voltam az 5110-el, aztán vettem egy 6150-et és átraktam az akkut, feléledt. Majd a saját akkujával is elindult, szentül azt hittem hogy rossz, mert az akku érintkező sarui kicsit meg vannak görbülve.
Jajj úgy várom ezt a 3650-est mint a messiást. Régen akartam egyet, a symbian megismerése miatt, mert a 7650-est én annyira nem szeretem a joy miatt.
minolta5: ja így már korrekt, de az Erdos nem is lesz soha kapható szerintem. Az egész úgy ahogy van kamu hír volt.
-
meroly
veterán
Úgy néz ki hétfőn lesz egy 3650-em végre. Jó régóta akartam már. Egy pécsi kollegámmal futottam össze a hét elején pesten, aztán említette, mondom hogyne kéne, tökéletesen működik, náluk már egy ideje csak állt. Hétfőn jön aztán odaadja egy melba kockáér
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #5316 üzenetére
Érdekes ez a Bosch, mert nagyon jó márka, precíz német cucc, mégsem gyártott később telefont.
A 909-nél viszont fennakad a szemem:
Integrated PCMCIA -
meroly
veterán
Srácok, egy jól működő 3650-ért mennyit érdemes kiadni?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #5264 üzenetére
Jók a képek srácok, jó lehetett a tali. Már egész közel voltam hozzá hogy megyek, mert ma és holnap bp-n melózom....
ligeti8: bazz... holnap odamegyek az igazgatóhoz, megkérem nyissa már ki a fiókját, hátha van benne valami nekem való
nem tudom mit szó'na
szerintem szerdán már nem kéne mennem
-
meroly
veterán
Srácok!
Fotókat merre találunk a taliról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest