- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6182 üzenetére
nekem csak a 8910.. elég is.
várom a fekete 8850-et, a 2. (elvileg gyári) akksi és a fekete dokkoló már megvan hozzá, ugyebár.
neked megy privi.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6153 üzenetére
biztonsági kódot kér?
syntax: nem ígérem a képet, mert most böröndökben vagyok, de nem kizárt.
pszili: oké, értem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6153 üzenetére
biztonsági kódot kér?
syntax: nem ígérem a képet, mert most böröndökben vagyok, de nem kizárt.
pszili: oké, értem
-
Magnum_
nagyúr
bill.-t hogy lehet lezárni 8910-en? ill. hol kell beállitani automata bill.zárat?????
-
Magnum_
nagyúr
ma tulajdonosa lettem egy világos Nokia 8910-nek.
kielégültségi szint: 100%.
-
Magnum_
nagyúr
sleep well.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8 #5978 üzenetére
az én ezüst 8850-em sikeresen megérkezett szülőhazájába, Finno.-ba. 4-5 nap alatt...
tegnap elvitték a 8800-át..
tök érdekes, hogy az itteni gyűjtök csak írtak és írtak, de aztán mégsem kellett olcsón. feltettem vaterára, aznap leütötték.
mindegy, érkezőben van még ez az.
-
Magnum_
nagyúr
korrekt, kedvelem az ilyen tulajokat.
ha az új helyen kapok céges telefont (normálisat, amit kétlek) akkor megteszem saját telefonnak vmelyik kincsemet.
anevemearl: ez itt tiltott téma.
Mr. Roy. a 6310i más. a T39 egy kevésbé strapa bíró telefon, pont ezért klasz, hogy ennyi ideje azt használja.
-
Magnum_
nagyúr
erről is tudnotok kell
pszilit és syntaxerrort nem érinti
-
Magnum_
nagyúr
na, akkor tuti megyek Bp-re. a kövi talin talán ott is leszek
-
Magnum_
nagyúr
ja, amugy megjött a fekete dokkoló a 8850-hez.
Bepe kolleának üzenem (aki amugy eltünt, csak átmenet volt a retro imádat
), hogy nem, nem zöldes, fekete az kbsztt dokkoló
-
Magnum_
nagyúr
ha tud vmelyötök Bp-en albérletet, dobjon rám egy privit. köszi
-
Magnum_
nagyúr
új ár a 8800-án. 5.000,-Ft.. a billentyűzet alja is eltört. postaköltséget állom.
-
Magnum_
nagyúr
kell valakinek egy Nokia 8800 alkatrésznek? átszereltem rá a fekete sirocco házat. de nem ment se a hangszóró se a mikrofon. szétszedtem, hátha nem érintkezik, mostmár a pin kódomat se tudom beütni, nem müködik a 9-es gomb, a letevős és a törlés gomb se...
10.000Ft postával együtt, csak a ház volt 7.000Ft. adom hozzá a dokkolót, töltőt, az űj ház rajta és a régi házat + szerszámokat, ami kell a szereléshez. vaterán leütöttem egy mikrofont, azt is odaadom mellé.
kell a zsé, mert valszeg költözöm Bp-re.
-
Magnum_
nagyúr
fekete nokia 8850 fekete dokkolóval megrendelve. (tudom, nem gyári szín.. oszt'?)
-
Magnum_
nagyúr
szerintem pillekönnyü teló a 8850, de súlykülönbséget nem éreztem. a krümozás, illesztések teljesen rendben voltak az én utángyártott házas telkómn is (najo, azért a gyári 8850 nagyon penge) ill. a szine kicsit sötétebb volt meg picit durvább volt rajta a festék felülete. na ne smirglire gondolj, csak egymás mellett észrevehető.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ligeti8 #5477 üzenetére
na akkor valaki írja meg a tutit, köszönöm
csakmert ha a szürke tuti nem gyári, nem ringatom magam és akkor az olcsóbb, utángyártott házas feketét rendelem meg vagy 30$-al olcsóbban (vagy 30$-al olcsóbban van UGY házas szürke is, de ugye nagyon hirdetnek eredetit szürke házzal)
holnap rendelnék.
miért változott ily' hirtelen? támaszd alá, bitte
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
ezt olvastam egy nokia 8850 hirdetésnél az ebayen:
This phone is old but still have the style!
-
Magnum_
nagyúr
mornin'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest