- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Az antenna mögött volt egy darab celofán és az antenna csatlakozása közt.Gondolom leárnyékoljak.Olyan mint mikor a bolti szarkák kibélelik a zsebeiket,hogy a vonalkódot ne olvashassa le a gép és ne sípoljon be
(#9863) pszili8 Nem feltétlenül csak a drága telefonokat jelentik be a rendőrségen.Hallottam olyat,hogy egy párezer ft-os telefont is köröztettek,mert a tulaj számára fontos adatok voltak benne
Na sok hozzászólás volt a témában,de egyre senki se tudott választ adni.Mégpedig arra,hogy ha nem lopott a telefon,akkor a tulaj minek rakta oda a celofán darabokat,hogy ne legyen térerő?
-
csoda120
aktív tag
válasz
Mtbsrác #9847 üzenetére
Mellé nyomtam,ezért a te h.sz-edre válaszolva írok...
Képzeljétek kaptam egy 5210-est és egy 6100-t felajánlás ként.Nem is ez a lényeg,hanem az,hogy ma házat cseréltem rajta,mert az előző 3 helyen is meg volt törve.Na de még mindíg nem ez a lényeg,hanem én azt hittem,hogy végfokos,mert nem volt térerő és a 112-t nem hívta.Na de mééég mindíg nem ez a lényeg,hanem hogy mikor szétszedtem és találtam az antenna alatt és a csatlakozásánál 1-1 celofán darabot amit direkt rakhattak oda.Na és az a lényeg,hogy most írtam a felajánlónak,hogy nem-e tudja miként kerülhetett oda az a celofán darab.Nekem az a sanda gyanúm,hogy esetleg talán lopott lehet
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9841 üzenetére
vatera...
Na ma lett egy pár szerzeményem:3db samu,5210,6100,2db siemens, Holnap megírom miket lehet róluk tudni,meg kattintok egy képet is
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9787 üzenetére
Gyönyörű és dizájnos nagyon az biztos
V60i lehet nekem is lessz
Annyi ritka és különleges telóval rukkoltok elő,hogy kezdek irigykedni
www.privi.hu/pikacsszia Szerintem is van vele valami,mert a gyárin vannak foszforezkáló végigfutó csíkok,legalábbis az enyémen vannak,csak ne lenne angol menüs
-
csoda120
aktív tag
válasz
ScottiMarci #9702 üzenetére
Gondolom úgy értette,hogy ő is aláírás ként használná,de lehet tévedek
-
csoda120
aktív tag
Ma kaptam 2db ericsson GA628-at eléggé megkímélt,mondhatni karcmentes állapotban meg egy ericsson multi töltőt szerintem GF198-hoz való.Jah és a nemrég írt pack is tuti,hogy megérkezik
-
csoda120
aktív tag
Eladta a srác a 7280-at
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #9616 üzenetére
db-ra nekem is megvan,elég jó bőven,akár duplán,triplán is
Kb 350-400db
Csak sajnos az állapotúk nem iazán szalonképes
7280 nyugi neked is lessz,én sem gondoltam volna,hogy belebotlok egybeTémához szólva szerintem legyen sok is és szép állapotú is a gyűjtemény
valamelyik hónapban végre tényleg rászánom magam és nem költök telefonokra,hanem a meglévőeket csinosítgatom. (előlapok,gombsorok,hátlapok,házak stb...)
Ha minden jól megy akkor ezek gazdája leszek:
Végre lessz 7110-em-2x samsung D500i mindkettő szalagkábel hibás, az egyik csak alkatrésznek jó, vagy kirakni dísznek
-2x nokia 7110 bekapcsolnak, de az egyik térerőhibás, a másik akár használható is lehetne, de nincs működő akksim
-2x siemens st55 az egyik működőképes, a másik kódhibával szenved, akksi halott a másikon nincs
-1x nokia 3210 villám mintás előlap akksi halott működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
-1x nokia 6210 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
-2x nokia 5110 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát, az egyik csak alkatrésznek, kijelző nyomorog, nem tudom mi baja
-1x nokia 3120 leesett azóta semmi, nem tudom mi baja
-1x nokia 6020 nem mindig érzékeli a sim-et, amúgy működne
-1x nokia 3310 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát,cicás ház
-1x SE v640i egyszercsak megállt ,azóta semmi, nem tudom mi baja
-1x siemens C75 működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
-1x sagem my411cv nincs akksi , vodás működő
-1x sagem my400v voda , működik szépség hibás
-1x LG KG225 t-s szalagkábel hibás
-1x LG B1200 panonos kopott, működik
-1x LG nem tudom mi a tipusa mert hiányzik belőle a KRH cimke de független , gyenge akksi szalagkábelhiba,látszik a kijelző, csak megfordul a kép (magyarországon nem volt kapható, ezért nincs is benne magyar nyelv -
csoda120
aktív tag
Brutális ericsson gyűjtemény
Skparow ugyan ez kéne nekünk is,csak Nokiában
-
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8 #9504 üzenetére
Ez működik és egy 6310-est szerintem megér.Na meg én másképp gondolkozok.Ez lestrapált,de megy,lehet 1-2 hónap és szerzek egy szép állapotút,de hibásat,és vuálá a kettőböl olcsón kihoztam egyet és még alkatrésznek valóm is maradt
(#9517) area_51 Hiába "stuffolsz" akkor sem változtatom meg az avatarom.Mindíg minden körülmények között ez marad!
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9501 üzenetére
GSM szervízesek drágák!Szerintem...
De azért sok sikert
-
csoda120
aktív tag
Na gyerekek lessz egy lestrapált 7280-am amiért cserébe én egy 6310-est adok.Szerintetek megéri?
Néztem vaterán,de nem nagyon találtam hozzá házat,ha majd felakarom újítani,kicsit félek,hogy nehézkes lessz beszerezni hozzá a cuccokat -
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9481 üzenetére
2.
Van egy olyan érzésem,hogy sokan még józanodnak -
csoda120
aktív tag
Ma kaptam egy igazi ritkaságot
-
csoda120
aktív tag
Aki felajánlotta az N95-öt plussz stb telókat,az kapott egy olyan papírt,hogy nem vettem át a csomagot.Egy nagy sz@r ez a posta,egyre több bajom van velük
Na de annyira nem gáz,mert január közepén jön a srác Debrecenbe (Budapesti a srác)vagy ajánljak be valakit aki átveszi helyettem?
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9320 üzenetére
Igazad van
Hisz most mindenki 8850 és 8910 lázban ég,mindenki felvásárolja őket,így tele lessz a piac,na meg egy idő után unalmas lessz.
Az enyém S45i egy simából vettem ki a kijelzőt.Gyönyörű olyan bézs színű
SL45 van 2db-om,de egyik sem működik
ME45 most egy sincs ,2hete adtam el 3db-ot 3k-ért (hibásak voltak)
Nálam jelenleg az SL55 a favorit,mióta megvan minden nap a kezembe veszem és nyomkodom egy keveset.Nagyon dúrva,hogy ilyen pici telefont tudtak alkotni akkoriban és még nem is kényelmetlen.Próbáltam vele sms-t írni és egyszer sem nyomtam félre,adtak egy törést a gomboknak,amitől könnyebb sms-t írni
Neked is gratula az SL45 "csomagodhoz" hozzá való dokkolót még nem is láttam
Na igen ugyanaz csak az ME45 csepp,por és ütésálló,ezért is kedvelték/kedvelik annyian az emberek. -
csoda120
aktív tag
Ment...Kiváncsi vagyok,most sikerül-e majd megeggyeznünk
-
csoda120
aktív tag
Ma este kicseréltem az S45i kejelzőjét mert be volt törve.Egy S45 volt a donor.Qvára utálom ezeket a pattintós siemenseket,elég nehéz szét pattintani őket anélkül,hogy az ember megsértené az éleit
8850,8910 annyira nagy téma,hogy már kezdem sz@rul érezni magam,amiért nekem egyikből sincs
-
csoda120
aktív tag
Kellemes Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9147 üzenetére
Na igen kinek mi a drága.Haver a 350-es működőképes Jawat valami 25-ért vette és minden gyári volt rajta.Arra akartam célozni,hogy egy autó már nagy falat.Motor még nem annyira költséges,mert kevés dologból áll,persze ezt is típusa vállogatja
Nekem a nagy állmom egy P10-es oldalkocsis Pannónia
De egy dupla kipufogós 350es Jawa-val is megelégednék
Na előtúrtam a Suhl-t
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9142 üzenetére
Nekem is tetszenek a régi veterán autók és én is gondolkoztam egy rendbetételén,de az a baj,hogy nem értek hozzá,az meg,hogy szerelőhöz viszegessem annak semmi értelme.Na meg egy autó rendbetétele nem igazán olcsó mulatság.A telefonokra költött összeg eltörpül mellette.A régi motorok meg na igen...
Gyönyörűek.Havernak van egy dupla kipufogós 350-es Jawaja még én adtam neki egy zsír új űlést meg egy zsír új csepp tankot ami addig még benzint soha sem látott.Ha bejön ez a törvény,hogy B-s jogsival lehetlesz 125cm3-es motort vezetni,akkor elgondolkozok egy MZ megvételén és átalakításán,de igazi nagy álmom egy eredeti állapotú oldalkocsis pannónia.Ha nem felejtem el akkor még ma felrakok egy képet egy Simson Suhl-ról (gardán meghajtásos) amit idén nyáron láttam itt Debrecenben.Egyszerűen gyönyörű volt
-
csoda120
aktív tag
Nekem szerencsére ilyen gondom nem lenne,mert szinte minden telómat piaci ár feléért de volt,hogy 1/4-éért vettem.Úgyhogy ha piaci ár alatt értékesíteném őket,akkor se buknék egyiken sem
(#9135) pszili8 Fater sokszor mondja,hogy miért nem adom el őket és veszek belőle valamit...?De mit??Hiába kapnék értük tegyük fel 100-150.000ft-ot,de mit kezdjek vele,mit vegyek belőle?Mint ahogy mondtam neki én ennek tudok örülni,ez az amivel szeretek foglalkozni és leköt.Ha megérem és nem jön közbe semmi akkor még 50 évesen is meglesznek,sőt remélem akkor már nem csak 300-350db lesz hanem 1-2000db
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9113 üzenetére
Ha olyan siemens kerül hozzám,akkor meggondolom
Én "semmi" pénzért nem vállnék meg a gyűjteményemtől
Na jó lenne,olyan pénz,de annyit viszont senki sem adna értük
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9103 üzenetére
Az nem
(#9108) selenge Van egy postás ismerősöm és Ő is ezt mondta.Azóta semmit sem adok fel elsőbbségivel.Sokszor elsőbbségi nélkül is ott van a csomag másnapra.Ez a postána egy plussz pénz,nekünk meg felesleges többlet kiadás.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9099 üzenetére
Kapott,felajánlott telók,nálam tabuk.Azokat soha nem cserélem/adom el!
De,ha majd az utamba téved egy,akkor szólok
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9056 üzenetére
Ezt sajnos nem árulhatom el,hadititok
(#9058) KSparrow: még énsem kaptam meg
Elvileg mind a 3 csomagom feladták,még múlt héten,de eddig még egy sem érkezett meg -
csoda120
aktív tag
Senki sem csinált képeket?
Már csak SParrow kollégában bízok
-
csoda120
aktív tag
Nem hozott a postás semmit sem
Valaki csinált képeket a taliról??Szívesen megnézném őket
-
csoda120
aktív tag
Nem sok kedvem volt kimenni ebben a sz@r időben a zsibibe,de maximálisan megérte!
Vettem egy S45i-t még nem próbáltam,de a kijelző be van törve,gyönyörű állapotban van (300ft)
Na meg ami a legjobb,hogy vettem egy SL55 akksit 150ft-ért
Veszi a töltést és bekapcsol a felajánlott kis Siemens-keMár nagyon várom a hétfőt!
Hátha végre megjön a csere Z520i,Lg.Felajánlott nec,N95 stb... -
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Találós kérdés!
Szerintetek megéri elcserélni 2 db hibás N-gage QD-t 1 LG VX9400-ra??A telóba nem lehet SIM-et rakni,használható Magyarországon?
Sokszor nem tudok érdemlegesen hozzászólni a topickhoz,ezért elnézést kérek mindenkitől!!Mostanában nincs sok időm
-
csoda120
aktív tag
A héten hozzám kerülő telefonok!
Nokia 6131, Siemens SL55, Siemens SL45, Siemens S65, Siemens M65, Ericsson T28, Nokia 6030, Nokia 6233, Nokia 6300 - Mindegyik működésképtelen, töltő nélkül -
csoda120
aktív tag
Tudtok élni
-
csoda120
aktív tag
Héten-jövőhéten hozzám kerül pár db felajánlott telefon (kb10-20db) Ha minde igaz ilyenek is köszte leszenk:6300,N70,N95,6230,6230i,SL55...
-
csoda120
aktív tag
Gratula mindenkinek az új szerzeményeihez!
Az Mpx nagyon állat!!!!
-
csoda120
aktív tag
Elolvastam,visszatérő hsz
-
csoda120
aktív tag
válasz
golya32 #8305 üzenetére
Köszi,de néztem és láttam,hogy angol menüs így nem,na meg jelenleg zsetonom sincs rá
A 7650-ekkel mi a helyzet?Kellenek?Ha ekkora téma lett akkor közzé teszem,hogy van 3db 7650-em eladó
1 tökéletesen működik,nagyon szép állapot,angol menüs
2db alkatrésznek...#8308) Lontika Erre emlékszek,tényleg nagyon nagy volt anno ez a távirányító program
A samsung TV-met csak ki/be kapcsolni tudtam vele
-
csoda120
aktív tag
Ezt el sem olvastam
1. symbianos nokia
1..beépített kamerás nokia
1. sim kártya nem az akksi alatt.
1.egyszerű és gyönyörű kialakítás
1.napsütésben világítás kikapcsolás
1. "gyorsulás érzékelős" kihangosító kikapcsolás
1.szebb képet csinál mint pl az utódja 3650.
stb stb stb.... -
csoda120
aktív tag
Lessz egy 6510-em,6210-em és a már említett 3230. Egyik sem eladó,nem azért írtam
-
csoda120
aktív tag
Nem tudom csak nekem tünt fel,hogy azokon a T39-eken kb 10-20db-on látok antennát
Vettem egy "fehér" kijelzős Nokia 3230-at töltővel együtt poton 500ft-ért
-
csoda120
aktív tag
Az ajándék fürdőruha nagyon ötletes
Tudtam,hogy a vaterán horror árak mennek,de ennyire... -
csoda120
aktív tag
igazatok van sharp GX10i
KSparrow Valamit elrontottál a linkkel
minolta5 Pedig már vártam is az ajánlatod...
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
Pastika #7838 üzenetére
Amíg a föld kerek mindíg lesznek retrotelósok
Apropó SOS Nővéremnek adtam a 2670-et,de a teló T-mobilos,ő pedig Telenoros.A guglit végigböngésztem függetlenítő kód miatt,de nem találtam semmi használhatót.Sok angol nyelvű a fordító meg elég kuszán fordít
Tud valaki hatásos függetlenítő oldalt??Fontos lenne nagyon!!!
(#7840) KSparrow A 6250 nekem is jól jött volna,de Te gyorsabb voltál
6230 lehet érdekelni fog...
-
csoda120
aktív tag
válasz
Rav3n02 #7835 üzenetére
Hálás köszönetem
Üdv újra köztünk(#7836) KSparrow ja igen,természetesen nincs meg mind a 235db,mert volt ami csak 1-2 hétig volt nálam és cseréltem vagy tovább adtam,de olyan 220db biztos még mindíg nálam van
Ebben a hónapban már 23db felajánlott telefont kaptam
A héten szerintem fel is rakom a képeket a honlapomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest