Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
eseleg próbáld meg megkaparni az érzékelőt, vagy ha külön gombpane van, akkor cserélni. de esélyes, hogy belül ment el valami. a legjobb a szerviz lenne, meg egy profi ultrahangos mosás. én egy éve tartogattam egy 7020-ast, ami beázott, egyszer szétszedtem, átvakartam a panelt körömkefével, és beindult. azóta persze semmi de már van okom elvinni szervizbe

-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Pont akkor járt le a hírdetés mikor én felszálltam a vonatra,így mákom volt,hogy nem licitált más.
Ezért kell az E61i ,de sajna még mindíg nem jött meg, pedig a srác hétfőn feladta 
6170 elvileg szallagkábeles az eladó szerint
6120 pedig már nincs meg kiixelte az eladó.
Én az ME75-re leszek kiványcsi, hogy megy-e azt mostanában eléggé keresik és az ára is megvan.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
én értem, meg ismerem a sztorit. régen volt 6230-asa, és vett egy jó minőségű, de ugy. gombsort, ami színben passzol az eredeti előlaphoz, de van középső gomb, mint a 6230i-n. ez a gombsort eltette, és most egy új telefonnál ismét használja. egyébként nekem is van ilyen gombsorom, ha már megláttam, nem hagytam a piacon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pszili8
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Az enémnek nem volt semmi baja.Küldözgettük a polifónikus csengőhangokat,vicces képeket orrba-szájba haverokkal.Biztos volt jobb telefon,de ár/érték arányban nem volt jobb.Pl a 6230-am annyiért vettem használtan mint a T610-et újan.Ráadásul az első 6230-nak elég fura volt a navi gombja,aztán lecseréltem egy 6600-ra.
-
pszili8
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
mondjuk nem a google-féle tök fehér, a világító csík az kék nekem, de akkor is, nagyon szexi lett.
Neked ugyebár gaming előlapod van, nekem ez csak sima, de majd csinálok képet.
nem, semmi különbség nincs a kettő között, csak a közkeret színe illetve a gyári előlap. A szoftver, de még a gyári azonosító szám is (RH-19) ugyan az. Hasonló egyébként az itteni 3510i, meg EZ a jószág, mindkettő u.a.Ja, ami a jó, hogy szereztem egy jó monitort, végre nem a miniCRT-vel szenvedek, hanem egy 22"-os LG csodával hasítok

-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Nem volt nagyon választásom,mert a többi PH-s 61i tulaj vissza sem írt
,de ha visszaírtak volna,akkor is ezt vettem volna meg,mert ez a legolcsóbb és ezzel van a legtöbb tartozék 
Amúgy tényleg olcsó,vaterán 15-ért mennek.
Beválik és megszeretem,akkor majd ha találkozunk a vendégem vagy egy sörre

-
pszili8
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Menü hasonlóságára gondoltam.
Én is sima 8800-t akartam de ennyiért amennyiért vettem ezt a sciroccot,csak szalagkábelest találsz,mondjuk tudok egy sima 8800-t aminek nem mennek a gombjai,de bekapcsolni be lehet 6.5k az ára.8600 nagyon tetszett annak idején,de elvették tőle a kedvem,hogy mekkora kalap... Tök jó most nézem görög abc-s a 8800-d bill-je 
-
szőröscica
addikt
válasz
meroly
üzenetére
Igen, de ha a króm 8800 esik, az se lesz egy szép látvány. Nem kell leejteni. Vagy 3720-ast kell venni.

A Milestone-nal nekem is ez a bajom, hogy telefonként nem tudom használni megbízhatóan, instabil, van mikor hiába párosodik a kihangosítómmal, nem működik a bluetoothon beszélgetés, eldobja a hálózatot néha, és hamar merül, ha használom. Sok apró szoftveres baki, ami a mindennapos használati élményt nagyban rontja.
Egyébként meg nagyon okos, és mindent tud, amit csak egy telefon tudhat, ezért nehéz rábeszélnem magam, hogy visszatérjek egy egyszerűbb modellre. Alapjában véve nekem a telefon funkció és a bluetooth a legfontosabb, valamint a megfelelő üzemidő és megbízhatóság, viszont azért jó a tudat, hogy ott a zsebemben egy gps is, és bármikor kéznél van, ha wifin, vagy 3g-n gyorsan le kell kapnom egy emailt, vagy meg kell nézni valamit a neten, van benne elemlámpa, stb...
-
szőröscica
addikt
válasz
meroly
üzenetére
Nálam attól függ, dolgozok-e, vagy sem. Ha dolgozok, akkor simán kell naponta töltenem a Milestone-t, sok telefonálás, és egy kis navigáció, egy kettő lemerül. Viszont ha nem dolgozom, négy-öt napig is elmegy egy töltéssel.
8600 Lunán gondolkodtam még, vagy egy szép króm 8800-ason, de így, hogy valószínűleg ingyen lesz egy 6230i, ha megtalálom, már nem vonzanak annyira az előbbiek.

-
Tim82
félisten
válasz
meroly
üzenetére
Igazából elég jól használható az E61 joystick-ja, bár rohadtul kemény egy jószág, ellenben jellemző típushiba, hogy bejut a kosz/por/szösz alá és akkor megkergül. Ilyenkor szét kell szedni a telefont, ki kell fújni vagy ecsettel kitisztítani a joystick-et és környékét és újra használható. Aztán kb. egy-másfél hónap és meg lehet ismételni az eljárást.
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Annyira gázos a 2330?

Nem
Az már nekem lenne.Belekezdtem egy kis adok veszek dologba az ismert aukciós oldalon és ha meg akarom nézni a liciteimet,akkor nem kéne mindíg bekapcsolni a laptopotVagy,ha tudtok valami újabb netezésre optimális telót olyan 10k körül, akkor bombázhattok a tapasztalatokkal

-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Hidd el jó az,mert egyszerü,nagyban írja ki az órát és éles is
Csak sajna sok vagy nem működik vagy vodás .
6310-et használt már,de nem jött be neki,nem elég élesek a számok
(#12682) minolta5 6230-a is volt egy darabig és emphoria is,de az nem jött be neki,mert túl nagy,otromba volt és "öregbítette"

Lassan már több telefont használt mint én
A35,A2618s,R320,3310,3410,3510i,6230,6210,6310,emphoria,6070.Egyéb ötletek?

-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
1-1- hívás nem terheli le annyira a hálózatot. nameg ez még csak gép, nem veszem el az időt mástól. Tesztre viszont pont elég. arra, hogy munkatársat kapcsoljanak, nincs is szükség, szóval tényleg semm kárt nem okoz. kb mintha a 1220-at hívnám a pannonból, csak nem kell szöszölni a kártyával, meg ha nem független, akkor is le lehet tesztelni a telefont.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
igen, sajnos nem passzol a csatlakozó.
igen, a 112-t hívom, megszoktam, nem kell kártya se, és az elején automata van. "Üdvözöljük, ön a segélyhívó központot hívta. tájékotatjuk, hogy az ügyeletessel történő beszélgetését rögzítjük." kb ez a szöveg, itt le lehet tenni, kiment a hívás, jó a teló. esetleg egy mikrofontezt is belefér.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fancy-boy
addikt
válasz
meroly
üzenetére
Ezt nem is tudtam

Bár gondolom már elégszer hallottad, hogy nem túl egészséges.
Most gondolj bele, a büdös cigi beleivódik a telefonodba, aztán meg az arcodhoz emeled.
Na de ez a te magánügyed.Csak akkor szoktam kiakadni, ha rámfujják a füstöt vagy ha látom, hogy egy család tolja a babakocsit, közben meg bagóznak. Szerencsétlen gyereket tönkreteszik.
-
pszili8
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Én most kapásból 2-300k-t el tudnék rájuk költeni....Annyira szabtam korlátot a dolgoknak,hogy mostmár ha lehet,csak ritkább és szebb darabokat veszek meg.
Hát igen nem egy olcsó hobbi,de nézőpont kérdése,amikor b_szogat valaki,hogy mennyit költök rá,én felteszem a kérdést,hogy TE mennyit költesz cigire havi szinten??? Ezután csend szokott lennni
Kb átlagosan,havi 3-5k-t költök a gyűjteményre. -
pszili8
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Inkább időt fordítok rá sokat,mondjuk mostanában annyira,már nem,de azért van olyan telefonom,amihez nagyot kellett nyelnem,de szinte mindet olcsón vettem,70%-a piacról van,a legritkábbak 90%-a piacról van.Már ritkítottam a gyűjteményt,a néptelefonokat passzolgatom el,aki rendszeresen nézi az oldalam az látja,hogy fogy a számuk,tavaly több mint 200db volt.
Fancy-boy: egy 8910-et árulgatok vaterán már régóta,szép gyári állapotú,most végre el fog menni,már van rajta 1 licit.Az az érdekes,hogy az enyém nem kellett senkinek sokáig inkább vették a gyárinak mondott felújítottakat 30k-ért meg az átfestet undormányokat13-15k-ért
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Most azt használom.Nekem nagyon bejött a különlegessége miatt
egyedül az nagyon utálatos benne,hogy a realPlayer-ben nem lehet a hangerőt változtatni,maxon megy és nem lehet lejebb venni

(#12216) KSparrow Mind a 11db-ot?
én is agyaltam rajta,de sajna a csomagolása ragasztott,így nem tudom úgy kivenni,hogy utánna normálisan vissza is tudjam rakni 
-
zorzy4
addikt
válasz
meroly
üzenetére
Milyen kedves!
Érdemesebb lenne egy egész 6610est venni, de talán marcinak van. Mostanában nem látni téged, pedig egy két hónap múlva meg akartalak keresni privátban. Elképzelhető, hogy az e6 érdekébe, be kell áldoznom az e63mat, és akkor te leszel az első számú jelöltem. -
csoda120
aktív tag
-
-
törölt tag
válasz
meroly
üzenetére
Ezt most nem értem, de kifejtem mégegyszer mire gondolok.
Te írtad, hogy milyen fasza az új technológia 2500mAh egy 5x3x2 vagy mekkora cellából. Erre én írom, hogy egy mostani NiMh is tud ennyit ekkora méretben. Mert tud. A jobbak (volt Sanyo Eneloop-om pl.). Csak az nincs tisztázva, hogy az általad adott méret egy cella vagy egy komplett akkura vonatkozik-e. Nem hinném ugyanis, hogy 1 cella (1.2 vagy 1.5 V) feszültsége elég lenne egy mobilnak. Tehát valószínű, hogy a komplett akku méretét írtad le, így már látható az előrelépés.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
nekem az N82 jó ha egy napot. ha napi össz 3/4 óránál többet van wlanon (és néha elfelejtem óra alatt
)
akkor este már visít, hogy éhes. ha nem hallgatok zenét, csak minimál Wlan, akkor viszont 2 napig ment egyszer (azóta nem kockáztattam meg este nem tölteni.) be van készítve a két töltő, az egyik az N82-nek, a másik az N90-nek. este felteszem, reggel leveszem. -
pszili8
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Nemsokára neked tetsző készenléti idejű telók lesznek,a Samsung 2012-13 ban fogja sorozatban gyártani a Si-ion akksikat,azt írják,hogy egy mai laptop ami 3-4 órát bír az ilyen akksival egy hétig(!)folyamatosan üzemel,az akku maga kisebb ezáltal több cella fér bele,brutál lesz.
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Most a billfólia kattog neked vagy a műanyag gombsor?

(#10941) pszili8 Csak nem az 1ft-ért volt rá ennyi figyelő/licitáló
De sajna újra meg kell hírdetnem,mert a vevő mégsem tudja megvenni...
8k-s licitet rakott rá kb 4-5 napja... Ilyenkor mi a teendő??Adjak negatívat,semlegest?
Nem akarok szemétkedni 
-
arkades
senior tag
válasz
meroly
üzenetére
Sajnos hibásat sem tud. Valami rejtélyes oknál fogva nagyon szigorúan számon tartják ezeket a készülékeket. Azt azért nem hinném, hogy olyan illegális dolgok lennének, inkább az, hogy magán személy ilyet nem vásárol, mert minek? Használni nem nagyon tudja. Ezek inkább csak gyűjteményes darabok lennének. De most, hogy előkerült a dolog, hétfőn megint elkezdem zaklatni az ismerős hölgyet.

-
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
sajnos nem találtam meg, pedig asszemfelírtam. lehet valamikor lelek róla fotót. de az csak véletlen lesz, keresni nem állok neki, szorri, no idő, no erő.
Tetra telókat lehet találni expresszen, de olyan árban vannak, mint egy használt n82, vagy egy 6650 proto. (20ezer fölött)
Anevem:igen, ezek Tetrások. a motorola is az volt, elpasszoltam, mert 1: Nem Nokia, 2: mert elvileg illegális a cucc közembernek.
egyébként a 6250 tertáját használják a Nokiánál (THR valami, a pontos típust nem tudom. )
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezért kell az E61i ,de sajna még mindíg nem jött meg, pedig a srác hétfőn feladta 

Hát igen nem egy olcsó hobbi,de nézőpont kérdése,amikor b_szogat valaki,hogy mennyit költök rá,én felteszem a kérdést,hogy TE mennyit költesz cigire havi szinten??? Ezután csend szokott lennni 

egyedül az nagyon utálatos benne,hogy a realPlayer-ben nem lehet a hangerőt változtatni,maxon megy és nem lehet lejebb venni