- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1378 üzenetére
Hát sajna igen, úgy vettem észre magamon hogy telefon témában számít egy picit. Bár az utóbbi fél évben a 6230i-vel és a mostani 2330c-vel se mondhatom hogy bárhol is felvágtam volna (mivel nem is lehet). Nem, azért komolyan belegondolva a 6310i nem is tudna kiszolgálni rendesen. Bármennyire is szutyok képeket csinál, azért a 2330c-vel is fotózgatok meg néha megnézem a freemailem, stb.
Marad nosztalgiának asszem. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1376 üzenetére
Azért a mai világban a telefon (mint oly sok más) már presztizs. Nem jelenhetek meg azért egy 6310i-vel, mert aki nem ért hozzá és nem tudja milyen fantasztikus készülék, az biztos hülyének nézne, vagy nagyon csórónak.
Jó lett volna ha annak idején van egy ilyenem, de én asszem 8210-el nyomultam akkor. Na azzal lehetett villantani -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1368 üzenetére
Eskü azt a 2228-ast a napokban találtam és pont azért tetszik mert erősen hajaz az én modellemre, persze jópár dolog hiányzik.
Az talán egy (ahogy a fájlnév is utal rá) 3300-s, csak valami speckó cingularos.Annyira tetszik ez a 6310i még így hogy még a menüt se látom. Szerintetek nagyon megnéznének ha egy ilyet használnék?
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1363 üzenetére
Azokat direkt hagytam le, ugyanis nem symbianos a teló, hameg igen, akkor sem kell plusz gomb, csak zavaró lenne. A banán túl erős lett, ennyire nem akartam.
A 4. nokia az egy 2270-es, amerikába szánt wcdma teló.
Itt van még pár érdekes típus, nekem különösen tetszik a 2228-as.Wictor: igen később rájöttem, hogy létezik már a 6800.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1351 üzenetére
Nemám, és mindegyik (6310i ugye félig) működik, van vékony-vastag akku, van nimh és litium is, bár nem mindegyikre bíznám az életem.
Kösziminolta5: nem hát ez csak úgy a magán négyesem, amúgy tényleg a 6210 hiányzik. Az tetszik a legjobban e négy-öt közül egyébként és pont az nincs
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1325 üzenetére
Nem csak most úgy gondoltam, hogy beszerzek párat. Először azért vettem hogy megnézzem tüzetesebben is hogy milyen egy-egy kiszemelt (6650, 5630, 6500), a 6101-et meg azért vettem mert volt ilyen és el akartam tenni utókornak egyet.
A többiről láttál képet, az újak még nem érkeztek meg, de teszek fel róluk. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1293 üzenetére
Na erről beszélek, nekem meg még csavarhúzóm sincs hozzá, ég a pofám
Egyébként ezen a bolhapiacon minden lehet venni basszus, komolyan mondom én csak lestem, meg az eladók.... de azért a telefonokat jól meg kell nézni. Csak most siettünk, mert ebéd előtt néztünk ki, a gyerek meg már álmos volt.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1287 üzenetére
Hm... én ilyet még sose csináltam. Be kell valjam még torx-om sincs
konas: itt van eladó és valóban mennyei kis telefon, a legkisebb nokia asszem.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1266 üzenetére
Erre van egy másik topik. Ott én is leírtam valahol részletesen a listámat.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1254 üzenetére
Azon ami világít talán még lehet segíteni. Hard resetet próbáltad?
minolta5: a 8250 nagyon ritka, mint a fehér holló, szép egyedi darab. A 1011 klón nem hiszem hogy klón, egyszerűen csak pont úgy néz ki mint az eredeti. Abban a korban még nem volt ilyen nagy divatja ezeknek a dolgoknak.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
csoda120 #1218 üzenetére
Pontosan, egy T192-esem volt, de nagyon leamortizálódott már, billentyűzete se az eredeti volt, ráadásul hiányzott a bekapcsológombja, a töltője meg totál tropa volt, az aksijával együtt.
Még 6 éve cseréltem le a T192-est a mostani telómra, egy MyV-55-re, de ezt semmi pénzért nem adnám oda senkinek. Igaz, hogy kiszolgálta már az idejét az utóbbi 6 évben, úgyhogy majd most jön helyébe egy Nokia 2730 Classic, ő pedig megy pihenni a fiókba tartalékosként. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1180 üzenetére
Nem tudom, félek tőle hogy nem lesz olyan kényelmes. Régóta keresem az "igazit", de eddig mindig csak átmenetileg találtam meg. Egyszerűen nincs olyan nokia ami jó lenne. Ezzel is csak akkor lennék megelégedve ha nem lenne qwerty és már az új FP2-es S60 lenne benne, a többi funkció maradhat (nagy akku, LED, zseblámpa, anyagok).
Nézz körül basszus, használt sehol sincs, ez az egyetlen van, amit belinkeltem. Én ilyet még nem értem, ennyire jó lenne hogy senki sem akarja eladni? -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1178 üzenetére
Na és ha más baja van? Pl azt mondja hogy nyekk? Akkor mehetek szervizbe (vagy gsm boltba) és ott is 5k-ról indul az órabér. Vagy ha valami átvezető fólia adja meg magát, ami gariban ingyen, amúgy 10k körül van? Ááááá szívtam én már meg nem garis dolgokkal, legalább még 0,5-1 év legyen rá.
Kb két hete egyik pesti gsm boltban akciósan 35k volt az új 2 év garival, de akkor még nem tudtam hogy biztosan ezt akarom (a qwerty miatt most is kétségeim vannak), de már egy fokkal jobb -
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1169 üzenetére
Ja nem ő nem szokott kereskedni, meg foglalkozni ilyenekkel. Csak beszéltünk róla, hogy engem érdekel és mondta hogy megnézi milye van a pincében. Aztán gondolom közben rá is keresett a neten, hogy mennyiért adják, akkor ilyen 15-20k között mozgott és azért mondott 10k-t mert hirdetgetni nem akarja, örül hogy megszabadul tőle ennyiért is.
Most egyenlőre nem telik rá a budget-ből, E63 vétel van folyamatban -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1165 üzenetére
Ja eszembe jutott mit akartam még. Végülis annyira nem retro telefon-téma.
Egy 6090-es nokiát kellene beszereznem, aztán beletenni egyik házimobil sim kártyámat. Az pont jó lenne, mert a készülék végülis valamennyire helyhez kötött.Meg egyik munkatársamnak van egy Nokia 720-a , csak 10k-ra tartja. Pedig ez nagyon szép!!!!
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1148 üzenetére
Nem biztos. Lehet olyan rendszerhez készült, ahol nem volt SIM. Nincs rajta valami típusszám? IMEI?
Megvan. Maxon MX2450
Analóg, tehát nem volt benne SIM, valóban.
Hogy én milyen okos vagyok -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1146 üzenetére
T192-es a Motorola, az első wapos készülékek közül 2001-ből.
Szép darabok, gratula -
MartOOn
addikt
válasz
csoda120 #1109 üzenetére
de azt is el tudnám képzelni hogy annyira megörülünk a régi javaknak, hogy ott helyben elkezdenénk válogatni meg hujjongatni hogy öcsém ezt nézd meg! ilyet leadni vazze!!! aztán reggel meg ránk nyitnának a rendőrök... amint édesdeden alszunk a zsákok közt mindegyikünk kezében, feje alatt, nadrágzsebben 10-15- ritkaság lapulna...
az lenne az igazi főcím!
sztem elengednének mondjuk... esetleg felajánlanának valamilyen gyógykezelést... ingyen...félre a tréfát, azért étlen-szomjan kb 3 napot elválogatnék én ott!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest