Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerroChrom
csendes tag
Olyan szerencsém sajnos nem volt, hogy legyen egy 8800-asom. Pedig nekem is nagyon tetszett.
Amúgy a T3-ban más is feltűnt:
Bizony, a jó öreg 9210-es.
Mikor kiadták, ez volt az álmom. Aztán 2005 környékén nekem is lett. Hát, aznap egész éjszaka nem aludtam, mert a telefont nyomkodtam reggelig.
A Bounce nevű játékkal is ezen a gépen találkoztam először. Nem volt semmi vele játszani a belső 640x200-as, 4096 színt tudó kijelzőn.
Egyszer egy biciklis esés miatt összezúztam a belső kijelzőjét, aminek a javíttatása anno 30000 Ft-ba került.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest