- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
A joy jól bírja,semmi gondom nincs vele
Egyedüli gondjaim vele,hogy egy 2GB-os kártya van benne,amiböl 1GB foglalt (170db zene,3-400kép,70video) és emiat mostanába eléggé belassult a kicsike
Na meg,azt volt nagyon nehéz megszoknom,hogy olyan közel van a C gomb és a piros híváslerakó gomb.Emiatt az elején nagyon sokszor teljesen kiléptem a törlés helyett és ez még a mai napig is előfordul,pedig nincsenek nagy ujjaim 
Külsőre még a mai napig tetszik mert egy kecses üzleti telefon benyomását kelti.A fém pedig nekem külön tetszik olyan minőségi beütést ad neki
Bírom,de már kezdek ráunni,így 1.5 év után.A 7710-es fogott meg nem tudom miért,kicsit afelé kacsintgatok,tudom nem mai darab,de nekem nagyon megtetszett
Vagy valami olyan telefon érdekelne amibe BL-5C akksi van!4db ilyen akksim van ,egy 1600-val töltögetem őket és csak cserélgetnem kell,így az E50 mióta nálam van kb max 10szer,ha volt töltőnTe milyen telefont használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyedüli gondjaim vele,hogy egy 2GB-os kártya van benne,amiböl 1GB foglalt (170db zene,3-400kép,70video) és emiat mostanába eléggé belassult a kicsike
Na meg,azt volt nagyon nehéz megszoknom,hogy olyan közel van a C gomb és a piros híváslerakó gomb.Emiatt az elején nagyon sokszor teljesen kiléptem a törlés helyett és ez még a mai napig is előfordul,pedig nincsenek nagy ujjaim 

Vagy valami olyan telefon érdekelne amibe BL-5C akksi van!4db ilyen akksim van ,egy 1600-val töltögetem őket és csak cserélgetnem kell,így az E50 mióta nálam van kb max 10szer,ha volt töltőn