- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Ez a graf még elfogadható szint! Egy mmo-nak az a lényeg ,hogy elfogadható legyen!
Pl mmofps ww2 aminek nem régen nyitottam topicott itt, nah az már nem elfogadható
Egyébként elég sok idejük van szal 10 emberel is meg lehett csinálni ,csak sok idő.( az utó pacthelések, kiegészitők időre hozzása 10 emberel, nah az gázmár ahogy lentebb írtam)
És nemtudom mennyire figyelnek az optimalizálásokra,mert szerintem már egy online game-be az a fő nem az ,hogy csak szép graf legyen atom erőmüvel.
Olyan kell mint pl guild wars szép graf ,lag mentes állandoan max letöltésel megy ,és egy geforce 3 mal 256 ramal p3 1ghz már lehet jól gamelni vele...
Ilyen kell
A másik előfizetéses gamenél én azt várnám el ,hogy magyar nyelvü legyen .
Nem azért mintha nem érteném az angolt ,de jobban csipem a saját nyelvemet.
A legtöbb embernek nem kell support ezért csak simán a honositást is meg lehettne eszközölni a gamenél.
De igy nemcsinálják mert honosittanak akkor már mindet ,de szerintem ez hülyeség mert maga a forditás nem drága ,csak a ügyfélszolgálat, gm stb ..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest