Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
-
JoKeRBoY
csendes tag
Szerintem ez jó játék lesz.Ez tetszik benne nagyon hogy magyarok csinálják és ügyesek!Ezt ki fogom probálni
-
Out
addikt
válasz
Slayer Valor #42 üzenetére
Nalam mukodik az oldaluk, es most latom hogy van uj hir is (szamomra uj) :o)
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Steelheart #41 üzenetére
Ööö, ha a 3dmagicbox fórumára, meg persze a főoldalra gondolsz, akkor az nekem be se tölt... szten no server, kikapcs gép
Ha meg a PH!s topicra, akkor ez se müxik XD -
Steelheart
senior tag
Most müxik a fórum?
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Steelheart #39 üzenetére
-
norbiphu
őstag
válasz
Steelheart #37 üzenetére
g*ci f*sz banda, mintha valami köze is lenne az oldalnak egy háborúhoz
-
Steelheart
senior tag
Ez van most a 3dMagicBox oldala helyén... Rohadékok ;[
[link] -
Zenty
őstag
válasz
Matyóhímzés #32 üzenetére
Munka mellet csinálják most is.
De áldozat mindig kell sikerhez,szal minden atombiztosan nm klapolhat. -
Slayer Valor
őstag
Már csak a proci marad, ami miatt ilyen lassú lenne a gw.... már nem azért, de diablo 2 is 5-10 fps-el megy
Sztem ez a proci már fullkivan, vmi nagyon tönkre mehetett benne, pedig 4 évet simán ki kelene bírnia... minden más tökéletes, max 2 éves cuccok vannak benne, kivéve hangkártyát ami egy integrált +''+!''/%''='+/(/'''!=(/''...A proci meg ugye 4 éves penti4 2GHz-s cucc ,amin fullmaxon futnia kéne a gwnek.. Futott is, kb 8 hónapja....
Nah, elég az offból
Torzi: Ismerem az oldalt, ott találtam meg az eddig végleges fajokat -
Xelo
addikt
persze, nem csúcs grafikára gondoltam! GW félig jó példa, azért városban ott is tud(ott) laggolni (amikor még én játszottam) azt meg hogy p3al meg gef3al jól megy, próbáld bemesélni Slayer Valornak
én örülök az angol gameknek (lol akkor 1folyt örülök
) mert külön nem sokat fejlesztem az angolom, de még így is jól tudom beszélni és meg is értem. (lehet hogy a jövőben kiköltözök majd Amerikába.. szóval nekem kell is) én filmeket is talán jobban szeretem angolul, eredeti szinkronnal nézni.. vhogy hangulatosabb.. meg magyarosítást sem rakok fel soha, 1× próbáltam de nagyon illúzióromboló volt
nahh ne offoljunk mert még megharapnak -
Zenty
őstag
Ez a graf még elfogadható szint! Egy mmo-nak az a lényeg ,hogy elfogadható legyen!
Pl mmofps ww2 aminek nem régen nyitottam topicott itt, nah az már nem elfogadható
Egyébként elég sok idejük van szal 10 emberel is meg lehett csinálni ,csak sok idő.( az utó pacthelések, kiegészitők időre hozzása 10 emberel, nah az gázmár ahogy lentebb írtam)
És nemtudom mennyire figyelnek az optimalizálásokra,mert szerintem már egy online game-be az a fő nem az ,hogy csak szép graf legyen atom erőmüvel.
Olyan kell mint pl guild wars szép graf ,lag mentes állandoan max letöltésel megy ,és egy geforce 3 mal 256 ramal p3 1ghz már lehet jól gamelni vele...
Ilyen kell
A másik előfizetéses gamenél én azt várnám el ,hogy magyar nyelvü legyen .
Nem azért mintha nem érteném az angolt ,de jobban csipem a saját nyelvemet.
A legtöbb embernek nem kell support ezért csak simán a honositást is meg lehettne eszközölni a gamenél.
De igy nemcsinálják mert honosittanak akkor már mindet ,de szerintem ez hülyeség mert maga a forditás nem drága ,csak a ügyfélszolgálat, gm stb ..
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
Matyóhímzés #25 üzenetére
havidijal nem élnek meg mih?
Közel sem a server fentartások miatt kell egy havidij pl 3 ezer forintbol 2 kb zsebbe megy.
support ilyesmi azt maguk is csinálhatják.
Bár patchelés 10 emberel nah az már gázos....
Egyébként ez még garázs projekt szinten van szal minden olcsobb -
Xelo
addikt
ehh rámmordultak a hüdeMMOkosok.. képzeljétek, tudom hogy nem csak a graf a lényeg MMOknál! (nem 1el játszottam..) csak bele kéne gondlni, hogy ez a 10ember is ember, és ott ahol sokan dolgoznak egy produkción és minden dologra van vagy 5ember állítva ott is akad elég sok probléma, bug.. nahh akkor mi lessz ennél? 2év alatt fejlődhet a grafika, de azért az bevallható hogy ez már most sem 2006os szinvonal.. a nagy csapatok is igérgetnek fűt-fát, örülünk ha a fele csoda belekerül, akkor 10embernél mit lehet várni? persze, dolgozhatnak teljes bedobással, és talán kisül valami.. de én pénzt nem adnék érte az biztos.. ugyebár sokan azért nem MMOznak, mert hát angol vagy német vagy japán és hát nem értik (persze most nem a fizetősökre gondolok, mert sokan azzal azért mert nincs rá keret) és ezek főleg a fiatalabbak... szal nem várható túl nagy színvonal semmilyen téren sem.. (természetesen nem összességére gondolok, csak így szerintem teletömődne a játék ''hülyegyerekekkel'' akik agymást anyáznák.. ismerős? én pl azért élveztem sokkal jobban az EverQuest2t a WoWnál, mert sokkal több idősebb, komolyabb ember volt, így valahogy a céh is arrol szólt amiről kellett - összatartóbb volt a csapat... persze WoWban is találni jó guildeket, nem is egyet.. ezt csak úgy összességére értettem. pedig ''csak'' 14 vagyok) remélem nem sértettem meg senkit, én nem akarok senkivel összeveszni.. csak leírtam a gondolataimat.
ha 10 embernek siekrül cool gamet alkotni, fejet fogok hajtani
Üdv! -
Matyóhímzés
csendes tag
Ha komolyan akarják csinálni, akkor valamiből finanszírozni kell a dolgot, nem csak szerver parkra kell gondolni, valamiből meg is kell élniük a fejlesztés ideje alatt, ha főállásban akarják csinálni. Iletve ha vesznek fel új embereket, azokat meg meg kell fizetni.
A netes árusítás jó, mert így nem fölözi le a hasznot a kiadó, csak hát odáig el kell valahogy jutni, hogy kész legyen a ''termék''.
A kiadóhoz szerződésnek meg megvan az a hátránya, hogy akkor már amit ők mondanak az úgy van....
Olyan kiadót meg nehéz találni ami egy kezdő csapatnak szabad kezet ad. -
Szőrös
veterán
válasz
Slayer Valor #20 üzenetére
itt vannak a fajok leírásai : [link]
-
Zenty
őstag
Ezt kihagytam ,hogy szerintem lehet nem is kéne keresnijük kiadót.
Világ piacra elég necces kihozni egy mmo gamet.
Csinálják itthoni piacra netes árusitásal ,igy még kiadó sem kell!
Magyar server parkal ,mivel valszeg nem lenne akkora tábor igy nem is kéne nagy. Igy talán saját tökéből is menne.
Aztán ha sikeres lesz mehet kiadózni. -
Zenty
őstag
Írták már ,hogy milyen kiadokal probálkoztak?
A fórumokat már régen nem olvastam ,de minderől irkálnak lehet majd vissza nézek
Ncsoft meg kéne probálni
Ők hajlanak az újdonságokra ,bár akkor téleg valami újat fel kéne mutattni reneszénsz gárdának grafba vagy jatékmenetbe ahoz hogy egyálltalán szoba álljon velük egy komolyabb.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
még fejlesztik a játékot s a grafika nem áll itt meg. lehet látni korábbi alpha képeket ahoz képest bőven van fejlődés.
Slayer Valor : kicsit olvasd át jobban a fajokat és rájössz , hogy nem azok lesznek mint amiket beírtál.
havidíj : sajna kis hazánk mentalitása e téren még erősen béka segge alatt van. el kéne fogadni , hogy egy normál mmo üzemeltetése bezony sok pénz ezt meg vkinek meg kell fizetni ( GW-t nem kell emlegetni ehez nem sok köze van ). egyébként elég jó ötleteik vannak a fizetési módokról is talán utána kéne nézni.
meglehetősen ígéretes játék és a fejlesztők hozzáállása is nagyon jó .
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
hüüdenagyon igéretes ez meg az..
hahh lol.. nem veszitek észre? MÉG 2 ÉVIG fejlesztik.. oke most még ha megjelenne és ingyenes lenne, ilyen grafikával aztmondanám: ok, biztos, szódával szürőkkel talán elmegy.. de 2év múlva?? 2008ban? magyar munka örülünk hurrá hurrá, de 2év mulva adják ki és még fizetős is lessz.. hát töröljék ki vele a ..
magyarul: ki fog ilyennel játszani 2008ban?
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Ez még lesz vagy 2-3 év.
10 ember fejleszti....
Havidij még nembizti ,de szerintem elöbb kiadót kéne találnijuk,és sokat igérnek ,hogy mih lesz a game-be ,de szerintem a fele se lesz megvalósitva
De mindesetre az egy pozitivum lenne ,hogy végre lenne egy igazi magyar nyelvü támogatottságu mmorpg! -
Wolverine
félisten
válasz
Slayer Valor #10 üzenetére
Korainak tartom azt még, nem biztos, hogy van már mozgó karakter abban az alphában
Az viszont tetszett, hogy ha craftolsz valami táp cuccot, azt rólad is elnevezhetik majd a világban
-
Slayer Valor
őstag
Yeah, most nézem, van az oldalon 3 video is
[link]
Az első egy karit mutat be nem nagy szám. Viszont a második bemutat egy nagyon szép kis várostLátom azért, sztem azok screenshotok egy régi motorral voltak csinálva. A harmadik sem nagy szám, csak egy házat mutat be, h milyen jól meg van csinálva
Eddig jó a game, csak majd valami harcvideot is kiadhatnának vagy valamit, ami a játékmenetet is bemutatja...
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
válasz
Hun Csirke #8 üzenetére
Próbáljunk meg inkább a játékról való beszélgetésre koncentrálni, és minnél több infot szerezni...
Nagyjából átolvastam a fórum felét, és elég sok infot gyujtogettem... jónak igérkezik a játék, csak hát havidíjjas lesz
Fajok:
-Ember
-Elf
-Sötét Elf
-Ork (fél-ork?)
-Goblin
-Törpe
-Félszerzet
és még ki tudja mi, de ezek tuti lesznekÉs elvileg lesznek majd ilyen fajkeveredések is...
[Szerkesztve] -
Hun Csirke
csendes tag
Bárcsak minden gameben lenne magyar nyelv
akkortalán nemkéne annyit angolozni
XD
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Hun Csirke #6 üzenetére
ha lesz béta, azzal talán XD
Hmmm.... elvileg az NPCk fognak beszélni, és ha magyar kliensed van, magyarul dumálnak -
Hun Csirke
csendes tag
Szaval Havidijas
Nah akkor evvel se fok jáccani
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Hun Csirke #4 üzenetére
Nem lesz ingyenes. A játékt havidíjasra tervezik (kb 2k huf havonta). Béta tesztekről még nem tudni h lesz e, de a játékot még kb 2 évig fejlesztik.
Egyértelmű, hogy magyarul mindenképp megjelenik, és persze más nyelveken is. A játékho lehet ötleteket adni, stb, szal ne lustálkodjunk
Zene, hangok... minden bizonnyal jók lesznek -
Hun Csirke
csendes tag
Háát...Nemistudom szerintem jo a grafija még tán jobb a EU-nál is de kiványcsi vok mien lesz a játszhatósága meg a hangefektusok meg a zenék benne.De azért jojatéklsz...''Ha ingyenes''
-
Slayer Valor
őstag
Hát azért nem csak concept artok vannak ott... vannak ott game grafikák is
Galériában az alpha és pre alpha... mondjuk egy ingyenes mmorpgnek elmegy, (mármint a graf) ha havifíjjas lesz, akkor kiváncsi vagyok milyen lesz a játék... végülis magyar, és ez az első magyar, viszonylag normálisan kinéző mmo
-
Wolverine
félisten
[link]
A játék a jelek szerint még csak concept artok formájában létezik, de azért kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest