- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
Már csak a proci marad, ami miatt ilyen lassú lenne a gw.... már nem azért, de diablo 2 is 5-10 fps-el megy
Sztem ez a proci már fullkivan, vmi nagyon tönkre mehetett benne, pedig 4 évet simán ki kelene bírnia... minden más tökéletes, max 2 éves cuccok vannak benne, kivéve hangkártyát ami egy integrált +''+!''/%''='+/(/'''!=(/''...A proci meg ugye 4 éves penti4 2GHz-s cucc ,amin fullmaxon futnia kéne a gwnek.. Futott is, kb 8 hónapja....
Nah, elég az offból
Torzi: Ismerem az oldalt, ott találtam meg az eddig végleges fajokat -
Xelo
addikt
persze, nem csúcs grafikára gondoltam! GW félig jó példa, azért városban ott is tud(ott) laggolni (amikor még én játszottam) azt meg hogy p3al meg gef3al jól megy, próbáld bemesélni Slayer Valornak
én örülök az angol gameknek (lol akkor 1folyt örülök
) mert külön nem sokat fejlesztem az angolom, de még így is jól tudom beszélni és meg is értem. (lehet hogy a jövőben kiköltözök majd Amerikába.. szóval nekem kell is) én filmeket is talán jobban szeretem angolul, eredeti szinkronnal nézni.. vhogy hangulatosabb.. meg magyarosítást sem rakok fel soha, 1× próbáltam de nagyon illúzióromboló volt
nahh ne offoljunk mert még megharapnak -
Matyóhímzés
csendes tag
Ha komolyan akarják csinálni, akkor valamiből finanszírozni kell a dolgot, nem csak szerver parkra kell gondolni, valamiből meg is kell élniük a fejlesztés ideje alatt, ha főállásban akarják csinálni. Iletve ha vesznek fel új embereket, azokat meg meg kell fizetni.
A netes árusítás jó, mert így nem fölözi le a hasznot a kiadó, csak hát odáig el kell valahogy jutni, hogy kész legyen a ''termék''.
A kiadóhoz szerződésnek meg megvan az a hátránya, hogy akkor már amit ők mondanak az úgy van....
Olyan kiadót meg nehéz találni ami egy kezdő csapatnak szabad kezet ad. -
Zenty
őstag
Ezt kihagytam ,hogy szerintem lehet nem is kéne keresnijük kiadót.
Világ piacra elég necces kihozni egy mmo gamet.
Csinálják itthoni piacra netes árusitásal ,igy még kiadó sem kell!
Magyar server parkal ,mivel valszeg nem lenne akkora tábor igy nem is kéne nagy. Igy talán saját tökéből is menne.
Aztán ha sikeres lesz mehet kiadózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest