- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lha
friss újonc
Sziasztok, én 2 éve használom az 1-est és nagyon szeretem. Folyamatosan jönnek rá a szoftver frissítések és az új funkciók, így egyre jobb és jobb lesz. Nem vitatom, hogy lenne rajta még mit pimpelni, de összességében szerintem - nem tabletként tekintve rá - egy kiváló eszköz jegyzetelésre, rajzolgatásra és azok telefonon, PC-n történő visszanézésére. Az írás felismerése is szerintem kiválóan működik. Nekem a céljaimat maximálisan kielégíti és bárhol jegyzetelek vele, mindenhol óriási érdeklődés övezi
Mondjuk az ára valóban magas kicsit, de én már el sem tudnám képzelni sem a munkám, sem a tanulásaimat nélküle.Most fogom meghírdetni az enyémet eladásra (teljesn hibátlan és van még a 8-ból 6 toll hegy is hozzá), hogy megvehessem a következőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk az ára valóban magas kicsit, de én már el sem tudnám képzelni sem a munkám, sem a tanulásaimat nélküle.