- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hegedus001 #19 üzenetére
Milyen töltővel tudsz te dunát rekeszteni otthon? Nálunk is van töltő, de csak mert kaptam a telohoz. És mire megyek a Xiaomi töltővel az iPhonenál? Meg egy akármilyen C kábellal? 5 wattal tudod tölteni és ehhez tapsolsz?
Mihez kapsz olyan adaptert amivel érdemben is lehet tölteni? A páromnak és nekem Xiaomi telonk van, a lányomnak meg I16. A lányom Airpadjéhez van egy 10 wattos töltő régről. Viszont mivel a telohoz kaptam a töltőt jó eséllyel így is adom el. A feleségemnek a Honor 8-asa meghalt annak az adapterre 5 wattal töltené a Xiaomit. Bocs de több mint 10 éve gyorstöltőket használok, ha nem baj nem megyek vissza a kőkorszakba. Mellesleg pontosan azért írtam ezt mert ez történik az fórumokon a telefon megvásárlása után.
Vettem neki egy Baseust meg egy Ikea-st. Az I11 4 évig volt meg. Meg is ette az adaptert, sőt ki se bírta. A Baseust ezért vettük. Az Ikeast meg hogy legyen egy a táskában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jól reagált a részvénypiac a mutatókra, Kínában viszont van hely a javulásra.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest