Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
7Heads Drago #16 üzenetére
váó, nem gondoltam volna, hogy ez a jack téma még létezik bárkinél is.
A töltő adapter hisztit sem értem. Annyi van belőle minden háztartásban belőle, hogy dunát lehetne vele rekeszteni.Mi ez a kábeles alma logó? Bármilyen C kábellel tud tölteni. Mi kell még ezen felül? Btw, jó, hogy több kábeled van mint adaptered, szerintem mindenki másnak is a világon.
Ft-$ mi az, hogy mit érdekel téged? Engem igen is érdekel, nameg nagyon sokan másokat is. Nonszensz ami itthon megy a fortinttal kapcsolatban. Fáj nézni is és sokakat abszolút hidegen hagy....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jól reagált a részvénypiac a mutatókra, Kínában viszont van hely a javulásra.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Viccrovat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HDMI topic
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest