-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz 1
tag
Mint már írtam, ma egyelőre eddig működik úgy mint régen, de arra gondoltam,ki tudja hogy mik futnak a háttérben, meglehet hogy nem befolyásol semmit, de a biztonság kedvéért ezentúl nem kommentelek és nem is lájkolok (ezek után még ezzel is csak saját időt spórolok).
"Sajnos a prémium nem mindig azt jelenti, hogy na jobbat kapsz" - így van, ezt több programnál is tapasztaltam már, egy frissítéssel nem biztos hogy pl. kompatibilitás, gyorsaság, stabilitás, stb. van javítva ami a felhasználónak kedvezne, hanem pl. a háttérben frissítés után adatgyűjtés fog futni felhasználókról, amit manapság a multicégek nagyon szeretnek kianalizálni.
Most tesztelek egy vágóprogramot, ami miatt frissítettem 22H2-re. Milyen "véletlen", hogy pont épp közvetlen a win frissítés után jött elő ez a YT probléma.
A 21H1 tökéletesen működött, abban az akkori telepítés után a windows-ban sok regisztert vagy modult átírtam, letiltottam vagy töröltem (szerintem a 22H2 a frissítéssel több regisztert újraírt),pár nap múlva vissza is másolom az előző rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest