Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.
UT2k4 (TAM, iCTF), UT4 (amelyiken van játékos) most eléggé be van izzítva. Igaz, hogy ez a Reflex eléggé Quake, de azért ebbe is bele szeretnék pár órát tenni. Úgy néz ki, elég rendes kis tábor lesz körülötte.Sto1911, ez remek hír. Hopp, most nézem nekem sincs több benne 53 percnél. Eleinte még annyira nem találtam játékosokat, plusz azoknak magas volt a pingje. Veled meg nem jó, mert túl penge vagy

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- GTA V
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.