Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.
UT2k4 (TAM, iCTF), UT4 (amelyiken van játékos) most eléggé be van izzítva. Igaz, hogy ez a Reflex eléggé Quake, de azért ebbe is bele szeretnék pár órát tenni. Úgy néz ki, elég rendes kis tábor lesz körülötte.Sto1911, ez remek hír. Hopp, most nézem nekem sincs több benne 53 percnél. Eleinte még annyira nem találtam játékosokat, plusz azoknak magas volt a pingje. Veled meg nem jó, mert túl penge vagy

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okos Otthon / Smart Home
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Videó stream letöltése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.