Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.
UT2k4 (TAM, iCTF), UT4 (amelyiken van játékos) most eléggé be van izzítva. Igaz, hogy ez a Reflex eléggé Quake, de azért ebbe is bele szeretnék pár órát tenni. Úgy néz ki, elég rendes kis tábor lesz körülötte.Sto1911, ez remek hír. Hopp, most nézem nekem sincs több benne 53 percnél. Eleinte még annyira nem találtam játékosokat, plusz azoknak magas volt a pingje. Veled meg nem jó, mert túl penge vagy

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Szinte Új RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED (YELLOW SWITCH) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez egy olyan dolog, hogy anno a kevés UT3 játékos miatt elkezdtem más fps-ek után nézelődni. Volt BF és CoD, de már mindkettő a könyökömön jön ki. Úgy néz ki, most tértem vissza az ilyen aréna stílushoz.