- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz Bella80_ #379 üzenetére
Ne haragudj de kár ezen a kártya ügyön annyit filózni.Oyan árszinten mozognak már a 99% eredeti kártyák is (megbízható kínai forrásból),hogy nem érdemes rá ennyi időt pazarolni.Én is jártam már így,telónak nem tetszett valamiért,pc elfogadta,azóta pendriveként működik kártyaolvasóban.Vagy ha úgy sem akkor kuka.
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
MrDerekas
addikt
válasz Bella80_ #377 üzenetére
Külső hordozóként formáztad? Ha pc-én jó a kártya, a mobilon is jónak kell lennie. Ha a kártya hubás, akkor minden eszközben hibás. Keresztpróba is kellene. Ez a kártya másik telóba, másik teló kártyája ebbe a készülékbe. De lehetőleg a másik teló kártya tartalmát mentsd le előtte.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
RoBos
senior tag
-
MrDerekas
addikt
válasz Bella80_ #370 üzenetére
PC-ről, windowsban a Lemezkezelőben, töröld a memkari partícióját, majd a tálcán lévő usb ikonra kattintva válaszd a kiadást. Ezután tedd a telóba és ott formázd. Egy másik telefonban is megpróbálhatnád esetleg.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Laca0
addikt
válasz Bella80_ #366 üzenetére
Én is pont Sandisc-et tettem be próbának, az ment.
Könnyen letesztelheted, hogy a kártya jó-e: tedd be egy pc-be, laptop-ba és másol rá annyi fájlt, hogy megteljen. Ha ez megy és vissza is tudod olvasni őket véletlenszerűen, akkor a kártya jó.
Én egyszer vettem kétféle kártyát ebay-ről vagy ali-ról, mindkettő rossz volt. Ill. 128GB helyett talán 2GB volt az egyik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy ruhás topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú