- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinkó29
csendes tag
Végül sikerült! Az angol nyelvre állítás segített. Úgy tényleg kifért majdnem a teljes szöveg. Nem fogjátok elhinni az arcfeloldással akadt össze. Amint azt kikapcsoltam lehetett állítani az automatikus fényerőt! De hogy miért nem mehet együtt a kettő nem is értem. Eddigi telefonjaimon (másik Redmi-n is!) működött együtt a kettő.
Köszi mindenkinek aki segített! -
Balinkó29
csendes tag
Nem tudom ott bekapcsolni. újraindítás után sem. Ha el akarom húzni a csúszkát akkor irja ki egy szövegbuborékba hogy valamit ki kellene kapcsolnom elötte de nem látszik a szöveg vége hogy mi lenne az... Akkumulátorkimélő nincs bekapcsolva tehát nem az akadályozza. Teljesen tanácstalan vagyok
-
Forestjo
senior tag
válasz
Demokatona #691 üzenetére
Köszi! Az értesítési felületet nem is néztem.
-
Forestjo
senior tag
Kérem aki tud, segítsen!
Mi az a "képernyő videó felvétel" és hol lehet bekapcsolni?
És a Messenger értesítési hangerőt hol lehet emelni? Úgy tudom a Messengerben kell, de nem találom. Csak a hangokat lehet kiválasztani, azt látom. -
Balinkó29
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy miért nem engedi a telefonom hogy bekapcsoljam az automatikus fényerőt? Mikor rákoppintok hogy bekapcsoljam kiírja egy pilanatra "A fényerő automatikus beállítátához először kapcsolja ki" és a szövegbuborékba csak ennyi fér bele nem látom a végét hogy mit kellene kikapcsolnom hozzá hogy ezt be lehessen. Telefon: Redmi 12 MIUI verzió 14.0.12
Valaki ötlet? -
-
Forestjo
senior tag
Csak a lezárt képernyőn nem jelenik meg semmi, amikor belépek a kezdőlapra, akkor már látom a menükön a kis piros értesítést, hogy hány üzenet jött. Meg ha lehúzom az értesítési panelt, ott is ott vannak, csak a lezárt képernyőn nincs semmi! És ez a zavaró, mert nincs mindig idő nyitogatni a mobilt, hogy lásson az ember valamit.
-
rebla
aktív tag
válasz
Forestjo #682 üzenetére
Én azt hittem hogy abszolut de nem kapsz értesítést.... csak ha megnyitod az alkalmazást...Mármint se hang se semmi...
A képernyő zárat nem figyelem, mert van hang akkor felnyitom... eleve flippes tokom van.
a többi kérésre majd válaszolnak,nem használok facebookot se messengert....Amúgy szerintem annyi az értsítési képernyő záron,hogy kb. pár másodpercre animál egyet és kész..legalábbis nálam. redmi note 7 nél legalább volt egy értesítési led ami villogott. Talán a vakut be lehet kapcsoltatni villogóra, de az nem kell nekem...
-
Forestjo
senior tag
Igen, köszi, de nekem akkor se mutat a képernyőzáron semmit. Lehet hogy azért, mert egy animált témát raktunk ki?
A másik kérdésem, hogy a menüben a további beállítások alatt ott figyel a "képernyő videó felvevő". Ennek egy sereg beállítása van, de hogyan működik, azt sehol se látom.
A Huawei-en volt olyan, hogy a hangerő fel+a bekapcsoló gombbal a kijelzőn lévő bármit fel lehetett venni, akár videót is. De ez itt nem működik. Ez mi ez? 😉
És még egy bónusz kérdés: a Messengerben hol lehet állítani, hogy hangosabb legyen az értesítés hangja, az jellegzetes Messenger hang?
-
rebla
aktív tag
válasz
Forestjo #679 üzenetére
"Beállitások -Lezáróképernyő értesítései menü.
Át kellett kapcsolni a formátumot nincs értesítésről, értesítés és tartalom megjelenítésére"
Ezt ellenőrizd.
Azután az alkalmazás kezelés alatt, keresd meg azt az alkalmazást ami nem jelez.
értesítések: mindent kapcsolj be ami kell.... nekem a képernyőzár értesítést nem lehetett, csak miután a fentit átkapcsoltam. -
Forestjo
senior tag
Ezt az "értesítések lezárt képernyő mellett" problémát ti hogyan oldottátok meg?
Ez a mobil ebben az állapotában nem jelzi ki lezárt képernyő mellett, ha jön valami? Ez így elég nagy hiba szerintem! A 7 éves Redmi 5 pro a feleségemnek legalább értékesítési LED-es volt.Melyik AoD appot használjátok, vagy valami más, nem MIUI cserés megoldást tudtok?
-
rebla
aktív tag
válasz
adrian94 #677 üzenetére
Bocsi ezt szemesi69 nek szántam...
Nekem a viberel volt gondom anno :
"Sziasztok!
Redmi note 12 Pro 5G
Viber üzenetnél feléled a képernyő de nincs hang meg rezgés.
Nagyjábol átnézem már mindent, de hátha tudjátok a megoldást. Köszi!"Aztán rájöttem:
"Beállitások -Lezáróképernyő értesítései menü.
Át kellett kapcsolni a formátumot nincs értesítésről, értesítés és tartalom megjelenítésére. (Érdekes modon minden más alkalmazás jelzett hanggal rezgéssel hogy nem volt átkapcsolva...)
A viberben nem tudtam bekapcsolni a képernyőzár megjelenítés értesítése kapcsolót,csak miután a fentit átkapcsoltam.
Lehet az volt a gond hogy kábellel költöztem át az új telefonra redmi note 7 ről és valami beállítást is át vitt..."
Hátha segít..... -
adrian94
őstag
válasz
szemesi69 #676 üzenetére
Látom neked sincs ott mellette, hogy milyen verziójú a MIUI.
Azért gondoltam, hogy lecserélem a MIUI-t akár újabbra, akár régebbire mert ez a verzió nem úgy működik mint ahogy kéne..
Redmi Note 9 Pro-n MIUI Global 14.0.5.0 van (ott írja is mellette, hogy stabil). Minden appnak megadtam mindkét készüléken az engedélyeket és ugyanúgy állítottam be. A Note 9 Pro rendesen mutatja az értesítéseket lezárt képernyőnél, a Note 12 Pro viszont nem.. Valamelyik app küldi, valamelyik nem, csak akkor ha feloldom a telefont és/vagy megnyitom az appot..
Neked mikor érkezett a 14.0.8.0?
-
adrian94
őstag
Ha nekem a MIUI verziónál MIUI Global 14.0.6 (TMOEUXM)-et ír (de nincs ott mellette, hogy stabil és semmi más) akkor az milyen verzió?
Android 13
Próbáltam letölteni stabil romot de pc-n is és telefonon is kb 20-30kb-al jön le amit szintén nem értek...
-
metalstorm
aktív tag
Nem ezt hirdetik úgy a tévébe hogy mutatják a rezegő kameralencsét? Mert ha igen akkor ismét egy gagyimobil. Ez a stabilizáció szánalmas... Pixel 4-em van, hát a 200mp nagy szám, de nem cserélném le erre
-
rebla
aktív tag
Gcam xml nélkül is egész jó. [link]
Telepíthető más gcam mellé is.... -
rebla
aktív tag
Szia köszi szépen h segíteni szertnél de a feleségednek nem tudom milyen telefonja van de hogy nem ilyen mint az enyém az biztos, vagyis vagy a rom vagy valami más nem smakk... Eleve nincs " kör' csak 3 pont és a beállításokban van előnybe részesített fiokok ,telfonos fiokok, de ott szürkében annyi van hogy sim. Nem állítható semmi... Köszi azért .
-
bubus66
nagyúr
Akkor ott máshol van. Most néztem a feleségem telefonján belépsz a Névjegyzékek (Telefonkönyv) Felül jobb oldalt a körre rányomsz és a legördülő menüből kiválasztod a beállítások menüt, görgetsz a közepe felé közepetáján ott lesz ilyen, hogy Alapértelmezett fiók ...... azt nézd meg.
-
rebla
aktív tag
Ez a google tárcsázó akkora gagyi hogy hihetetlen... Sim re másolni nem lehet vele.... Semmi logika nincs benne... Katasztrófa szerintem. Most egy sim masolo alkalmazassal próbálok rendet rakni a duplikalt szamok közt. Régen be lehetett allítani hogy a telefonkönyv melyik számokat mutassa az eszközt, a simet, vagy a gmail szamokat vagy mindet, ennél nem talalom.
-
rebla
aktív tag
válasz
tonyrulez #651 üzenetére
Bemásolod a mappába az xml -t
Elindítod az alkalmazást, 2 x rákoppintasz alul a fekete területre ,felugrik egy ablak, kivalasztod az xml- t amelyiket szeretnéd és import.... Aztán ha modosítasz a beállításokon és jol működik, le tudod menteni ( adsz neki egy fájl nevet) majd ujra vissza impotrálni. Ha gond van az alkalmazással nem indul mert valami beallitás nem jó, akkol a gyorsítotárban adattörlés , összes adat törlés. Utána a lementett xml- el amit mentettél mielött babrálod , vissza tudod állítani. Lehet vele játszani h minnél jobb legyen neked a beállításod. -
Forestjo
senior tag
A Mi Mover segített, még túl sokat is. Köszönöm az appot, de mivel először a gmail fiók lett beállítva és ezzel együtt a névjegyzék is megjelent ebben az új mobilban, és csak utána indítottam rá az alkalmazást, ami a névjegyzéket is átmásolta, így kétszer van meg majd minden név.
Mit lehet tenni? Van valami menü, amivel az ilyen problémát ki lehet javítani? Mert hogy 2400 név (1200+1200) kicsit sok egyébként törölgetni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Demokatona #648 üzenetére
Az addig jó hogy van hozzá config, de ebben az LMC8.4-ben hogy lehet importálni? Beállításoknál Config Settings alatti leírásban hiába írja hogy lehet importálni, ha utána belépve oda csak mentés és reset van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest