- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz Demokatona #648 üzenetére
Az addig jó hogy van hozzá config, de ebben az LMC8.4-ben hogy lehet importálni? Beállításoknál Config Settings alatti leírásban hiába írja hogy lehet importálni, ha utána belépve oda csak mentés és reset van.
4 8 15 16 23 42
-
-
Forestjo
senior tag
A Mi Mover segített, még túl sokat is. Köszönöm az appot, de mivel először a gmail fiók lett beállítva és ezzel együtt a névjegyzék is megjelent ebben az új mobilban, és csak utána indítottam rá az alkalmazást, ami a névjegyzéket is átmásolta, így kétszer van meg majd minden név.
Mit lehet tenni? Van valami menü, amivel az ilyen problémát ki lehet javítani? Mert hogy 2400 név (1200+1200) kicsit sok egyébként törölgetni.
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
rebla
aktív tag
válasz tonyrulez #651 üzenetére
Bemásolod a mappába az xml -t
Elindítod az alkalmazást, 2 x rákoppintasz alul a fekete területre ,felugrik egy ablak, kivalasztod az xml- t amelyiket szeretnéd és import.... Aztán ha modosítasz a beállításokon és jol működik, le tudod menteni ( adsz neki egy fájl nevet) majd ujra vissza impotrálni. Ha gond van az alkalmazással nem indul mert valami beallitás nem jó, akkol a gyorsítotárban adattörlés , összes adat törlés. Utána a lementett xml- el amit mentettél mielött babrálod , vissza tudod állítani. Lehet vele játszani h minnél jobb legyen neked a beállításod.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
rebla
aktív tag
Ez a google tárcsázó akkora gagyi hogy hihetetlen... Sim re másolni nem lehet vele.... Semmi logika nincs benne... Katasztrófa szerintem. Most egy sim masolo alkalmazassal próbálok rendet rakni a duplikalt szamok közt. Régen be lehetett allítani hogy a telefonkönyv melyik számokat mutassa az eszközt, a simet, vagy a gmail szamokat vagy mindet, ennél nem talalom.
-
bubus66
nagyúr
Akkor ott máshol van. Most néztem a feleségem telefonján belépsz a Névjegyzékek (Telefonkönyv) Felül jobb oldalt a körre rányomsz és a legördülő menüből kiválasztod a beállítások menüt, görgetsz a közepe felé közepetáján ott lesz ilyen, hogy Alapértelmezett fiók ...... azt nézd meg.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
rebla
aktív tag
Szia köszi szépen h segíteni szertnél de a feleségednek nem tudom milyen telefonja van de hogy nem ilyen mint az enyém az biztos, vagyis vagy a rom vagy valami más nem smakk... Eleve nincs " kör' csak 3 pont és a beállításokban van előnybe részesített fiokok ,telfonos fiokok, de ott szürkében annyi van hogy sim. Nem állítható semmi... Köszi azért .
-
rebla
aktív tag
Gcam xml nélkül is egész jó. [link]
Telepíthető más gcam mellé is....[ Szerkesztve ]
-
-
metalstorm
aktív tag
Nem ezt hirdetik úgy a tévébe hogy mutatják a rezegő kameralencsét? Mert ha igen akkor ismét egy gagyimobil. Ez a stabilizáció szánalmas... Pixel 4-em van, hát a 200mp nagy szám, de nem cserélném le erre
-
adrian94
őstag
Ha nekem a MIUI verziónál MIUI Global 14.0.6 (TMOEUXM)-et ír (de nincs ott mellette, hogy stabil és semmi más) akkor az milyen verzió?
Android 13
Próbáltam letölteni stabil romot de pc-n is és telefonon is kb 20-30kb-al jön le amit szintén nem értek...
-
adrian94
őstag
válasz szemesi69 #676 üzenetére
Látom neked sincs ott mellette, hogy milyen verziójú a MIUI.
Azért gondoltam, hogy lecserélem a MIUI-t akár újabbra, akár régebbire mert ez a verzió nem úgy működik mint ahogy kéne..
Redmi Note 9 Pro-n MIUI Global 14.0.5.0 van (ott írja is mellette, hogy stabil). Minden appnak megadtam mindkét készüléken az engedélyeket és ugyanúgy állítottam be. A Note 9 Pro rendesen mutatja az értesítéseket lezárt képernyőnél, a Note 12 Pro viszont nem.. Valamelyik app küldi, valamelyik nem, csak akkor ha feloldom a telefont és/vagy megnyitom az appot..
Neked mikor érkezett a 14.0.8.0?
-
rebla
aktív tag
válasz adrian94 #677 üzenetére
Bocsi ezt szemesi69 nek szántam...
Nekem a viberel volt gondom anno :
"Sziasztok!
Redmi note 12 Pro 5G
Viber üzenetnél feléled a képernyő de nincs hang meg rezgés.
Nagyjábol átnézem már mindent, de hátha tudjátok a megoldást. Köszi!"Aztán rájöttem:
"Beállitások -Lezáróképernyő értesítései menü.
Át kellett kapcsolni a formátumot nincs értesítésről, értesítés és tartalom megjelenítésére. (Érdekes modon minden más alkalmazás jelzett hanggal rezgéssel hogy nem volt átkapcsolva...)
A viberben nem tudtam bekapcsolni a képernyőzár megjelenítés értesítése kapcsolót,csak miután a fentit átkapcsoltam.
Lehet az volt a gond hogy kábellel költöztem át az új telefonra redmi note 7 ről és valami beállítást is át vitt..."
Hátha segít.....[ Szerkesztve ]
-
Forestjo
senior tag
Ezt az "értesítések lezárt képernyő mellett" problémát ti hogyan oldottátok meg?
Ez a mobil ebben az állapotában nem jelzi ki lezárt képernyő mellett, ha jön valami? Ez így elég nagy hiba szerintem! A 7 éves Redmi 5 pro a feleségemnek legalább értékesítési LED-es volt.Melyik AoD appot használjátok, vagy valami más, nem MIUI cserés megoldást tudtok?
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
rebla
aktív tag
válasz Forestjo #679 üzenetére
"Beállitások -Lezáróképernyő értesítései menü.
Át kellett kapcsolni a formátumot nincs értesítésről, értesítés és tartalom megjelenítésére"
Ezt ellenőrizd.
Azután az alkalmazás kezelés alatt, keresd meg azt az alkalmazást ami nem jelez.
értesítések: mindent kapcsolj be ami kell.... nekem a képernyőzár értesítést nem lehetett, csak miután a fentit átkapcsoltam.Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
Forestjo
senior tag
Igen, köszi, de nekem akkor se mutat a képernyőzáron semmit. Lehet hogy azért, mert egy animált témát raktunk ki?
A másik kérdésem, hogy a menüben a további beállítások alatt ott figyel a "képernyő videó felvevő". Ennek egy sereg beállítása van, de hogyan működik, azt sehol se látom.
A Huawei-en volt olyan, hogy a hangerő fel+a bekapcsoló gombbal a kijelzőn lévő bármit fel lehetett venni, akár videót is. De ez itt nem működik. Ez mi ez? 😉
És még egy bónusz kérdés: a Messengerben hol lehet állítani, hogy hangosabb legyen az értesítés hangja, az jellegzetes Messenger hang?
-
rebla
aktív tag
válasz Forestjo #682 üzenetére
Én azt hittem hogy abszolut de nem kapsz értesítést.... csak ha megnyitod az alkalmazást...Mármint se hang se semmi...
A képernyő zárat nem figyelem, mert van hang akkor felnyitom... eleve flippes tokom van.
a többi kérésre majd válaszolnak,nem használok facebookot se messengert....Amúgy szerintem annyi az értsítési képernyő záron,hogy kb. pár másodpercre animál egyet és kész..legalábbis nálam. redmi note 7 nél legalább volt egy értesítési led ami villogott. Talán a vakut be lehet kapcsoltatni villogóra, de az nem kell nekem...
[ Szerkesztve ]
-
Forestjo
senior tag
Csak a lezárt képernyőn nem jelenik meg semmi, amikor belépek a kezdőlapra, akkor már látom a menükön a kis piros értesítést, hogy hány üzenet jött. Meg ha lehúzom az értesítési panelt, ott is ott vannak, csak a lezárt képernyőn nincs semmi! És ez a zavaró, mert nincs mindig idő nyitogatni a mobilt, hogy lásson az ember valamit.
-
-
Balinkó29
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy miért nem engedi a telefonom hogy bekapcsoljam az automatikus fényerőt? Mikor rákoppintok hogy bekapcsoljam kiírja egy pilanatra "A fényerő automatikus beállítátához először kapcsolja ki" és a szövegbuborékba csak ennyi fér bele nem látom a végét hogy mit kellene kikapcsolnom hozzá hogy ezt be lehessen. Telefon: Redmi 12 MIUI verzió 14.0.12
Valaki ötlet? -
Forestjo
senior tag
Kérem aki tud, segítsen!
Mi az a "képernyő videó felvétel" és hol lehet bekapcsolni?
És a Messenger értesítési hangerőt hol lehet emelni? Úgy tudom a Messengerben kell, de nem találom. Csak a hangokat lehet kiválasztani, azt látom.Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Demokatona
tag
-
Forestjo
senior tag
válasz Demokatona #691 üzenetére
Köszi! Az értesítési felületet nem is néztem.
-
Balinkó29
csendes tag
Nem tudom ott bekapcsolni. újraindítás után sem. Ha el akarom húzni a csúszkát akkor irja ki egy szövegbuborékba hogy valamit ki kellene kapcsolnom elötte de nem látszik a szöveg vége hogy mi lenne az... Akkumulátorkimélő nincs bekapcsolva tehát nem az akadályozza. Teljesen tanácstalan vagyok
-
rebla
aktív tag
-
Balinkó29
csendes tag
Végül sikerült! Az angol nyelvre állítás segített. Úgy tényleg kifért majdnem a teljes szöveg. Nem fogjátok elhinni az arcfeloldással akadt össze. Amint azt kikapcsoltam lehetett állítani az automatikus fényerőt! De hogy miért nem mehet együtt a kettő nem is értem. Eddigi telefonjaimon (másik Redmi-n is!) működött együtt a kettő.
Köszi mindenkinek aki segített!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest