Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Zhiend
csendes újonc
Sziasztok!
Lehet nem jó topikot választottam (ez esetben elnézést), de probléma merült fel a Xiaomi Redmi Note 11 PRO készülékemmel, és már semmi ötletem nem maradt, így hozzátok fordulok.
Nem régiben vásároltam ezt a telefont és ezt követően vettem egy BlitzWolf FYE15 fülhallgatót. Kissé pórul jártam a fülessel, mert csak AAC kódolást támogat, amit a Windows 10-ben nem implementáltak, emiatt elég rossz minőségű a hang PC-n.
Nagy reményeket fűzve a telefonomhoz, kipróbáltam vele is a fülest és láss csodát, nagyon szép hangja volt a fülesnek, nem volt nyoma semmilyen problémának. Konstatáltam, hogy akkor legalább a telefonomon tudok majd zenét hallgatni.
Pár nappal később ismét megpróbáltam csatlakoztatni a fülhallgatót a telefonhoz, ami sikerült is, viszont hang nem szólalt meg rajta. Kipróbáltam a fülest több mobillal (Redmi Note 10 PRO, ) is és a PC-vel is, mindegyiken van hang és működik megfelelően, de a Redmi 11 PRO-mmal sehogy se tudom azóta életre kelteni.Az alábbiakat próbáltam:
- Fejlesztői beállítások között át állítani a hangra vonatkozó beállításokat (Pl.: hang kódolás AAC-ről SBC-re)
- Bluetooth eszköz törlése a listából
- Bluetooth modul gyári állapotának visszaállítása
- Telefon gyári módba való visszaállításaA fentiek egyike se hozta meg a hangot a telefonomhoz.
A pár nap alatt amíg nem használtam a fülest nem telepítettem semmilyen új alkalmazást.
A fülesnek nincs saját hangvezérlése, legalább is a gyártó leírása szerint, így az sem lehet hogy le van némítva a fülhallgató és ezért ne lenne hang.
A fülesnek nincs néma módja se. Át nyálaztam az interneten, meg a dobozban található kezelési leírásokat is, de nem találtam benne semmilyen ilyen jellegű információt.Esetleg valakinek van-e tapasztalata ezzel kapcsolatban? Van-e ötlet hogy mégis mi történhetett a telefonnal, mi miatt nem képes megszólaltatni a bluetooth 5.0-ás fülhallgatót?
Köszönöm előre is a segítséget!
Aktív témák
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest