- Netfone
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung SmartTag2 teszt
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Miért sejtet igen ígéretes megjelenítést a 6 hüvelykes FHD kijelző? Illetve még a technológiája sem ismert.
üdv.: SlimShady
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #19 üzenetére
A Moto az egy jó ötlet szerintem is. Vagy valami nagyobb belső memóriás, hogy kiváltsd a memóriakártyát. Pl egy 4/64-es Redmi Note 4X, vagy hasonló árfekvésben telefonok.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
AxBattler #18 üzenetére
Persze, bár ez így 2017-ben nem biztos, hogy olyan kijelentés, ami be is tartható. A telefonos társadalom rá van kényszerítve a cserélgetésre, ha új szoftververziókat szeretne.
Ha hosszútávon gondolkozol és kellenek az új parasztvakítós Droid verziók, akkor szerintem próbálj meg olyan telefont választani, ami mögött komoly közösség alakult ki. Ha a gyártó el is felejti támogatni, a közösség továbbra is fogja.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
A támogatás hosszabb ideje miatt, nem 1.5 évre szeretnék telefont venni, még ha az alsóbb szegmensből válogatok is.
(#19) tibcsi0407
Köszi, de a trendek hidegen hagynak, inkább a megbízhatóság, termékélettartam érdekel - szoftveres oldalon is.
Például?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
tibcsi0407
félisten
válasz
AxBattler #16 üzenetére
Nem értem ezt a nagy Nougat-őrületet. Az égvilágon semmit nem hozott, aminek lenne valós haszna. A kétablakos mód aranyos funkció, de sok értelme nincs
A Doze eddig is egyedi volt a legtöbb telefonnál, a többi pedig megint totál haszontalan.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Azt nem tudom, GSMArena-n még nincs erről infó. Nem lenne rossz, de ha a G4 végre ténylegesen megkapja a 7.0-t, az is tökéletes lesz számomra.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Igen, sajnos pl. Xiaomi is ezt csinálja, de pl. a Moto G4-eseknél külön dedikált slot van a két SIM mellett.
-
válasz
tibcsi0407 #11 üzenetére
Igen, ahogy nézem, az Axon-ok is így működnek... akkor nézek mást.
-
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Bizony, jöjjön csak egy olcsósított változat is, nekem tökéletes lenne a Lumia 640-ről váltásnak.
Remélem Dual SIM-es változat is lesz, dedikált memóriakártya foglalattal!
-
Matada2.3
veterán
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Kb csak azt a változatot lesz érdemes megvenni időtállóság szempontból. Először eszembe sem jutott olyan 625-ös gép amiben csak 2 giga ram van, de Moto G5 plus
Finn the human
-
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Teljesen igazad van, nem egy készülék volt már régió függő, sőt egyre inkább erre van példa.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
*Szerk.:
Ok, lassú vagyok ma.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Valószínű olyan ársávban is fog versenyezni, ettől függetlenül mehetett volna 3-mal
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
rdt89
addikt
Az a plusz 1gb ram a tökéletes összképhez olyan drága plusz lett volna?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Aránylag visszafogott hardverrel szerelt, nagy képernyős ZTE bukkant fel a GFXBench adatbázisában.
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21FE 8gb ram 256gb hdd olíva színű
- Samsung Galaxy S20 Ultra 128/12GB Gray
- iPhone 15 Pro Natural Titanium 128gb 92% ingyen foxpost eladó!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB/6Gb Kék,Dobozos,MAKULÁTLAN állapotban,gyári tartozékaival eladó...
- Iphone 11 fehér 64GB (töltővel és fülhallgatóval) ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest