Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #19 üzenetére
A Moto az egy jó ötlet szerintem is. Vagy valami nagyobb belső memóriás, hogy kiváltsd a memóriakártyát. Pl egy 4/64-es Redmi Note 4X, vagy hasonló árfekvésben telefonok.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
A támogatás hosszabb ideje miatt, nem 1.5 évre szeretnék telefont venni, még ha az alsóbb szegmensből válogatok is.
(#19) tibcsi0407
Köszi, de a trendek hidegen hagynak, inkább a megbízhatóság, termékélettartam érdekel - szoftveres oldalon is.
Például?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Azt nem tudom, GSMArena-n még nincs erről infó. Nem lenne rossz, de ha a G4 végre ténylegesen megkapja a 7.0-t, az is tökéletes lesz számomra.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Igen, sajnos pl. Xiaomi is ezt csinálja, de pl. a Moto G4-eseknél külön dedikált slot van a két SIM mellett.
-
válasz
tibcsi0407 #11 üzenetére
Igen, ahogy nézem, az Axon-ok is így működnek... akkor nézek mást.
-
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Bizony, jöjjön csak egy olcsósított változat is, nekem tökéletes lenne a Lumia 640-ről váltásnak.
Remélem Dual SIM-es változat is lesz, dedikált memóriakártya foglalattal!
-
Matada2.3
veterán
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Kb csak azt a változatot lesz érdemes megvenni időtállóság szempontból. Először eszembe sem jutott olyan 625-ös gép amiben csak 2 giga ram van, de Moto G5 plus
Finn the human
-
rdt89
addikt
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Teljesen igazad van, nem egy készülék volt már régió függő, sőt egyre inkább erre van példa.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
*Szerk.:
Ok, lassú vagyok ma.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Aránylag visszafogott hardverrel szerelt, nagy képernyős ZTE bukkant fel a GFXBench adatbázisában.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest