- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
A támogatás hosszabb ideje miatt, nem 1.5 évre szeretnék telefont venni, még ha az alsóbb szegmensből válogatok is.
(#19) tibcsi0407
Köszi, de a trendek hidegen hagynak, inkább a megbízhatóság, termékélettartam érdekel - szoftveres oldalon is.
Például? -
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Azt nem tudom, GSMArena-n még nincs erről infó. Nem lenne rossz, de ha a G4 végre ténylegesen megkapja a 7.0-t, az is tökéletes lesz számomra.
-
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Igen, sajnos pl. Xiaomi is ezt csinálja, de pl. a Moto G4-eseknél külön dedikált slot van a két SIM mellett.
-
válasz
tibcsi0407 #11 üzenetére
Igen, ahogy nézem, az Axon-ok is így működnek... akkor nézek mást.
-
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Bizony, jöjjön csak egy olcsósított változat is, nekem tökéletes lenne a Lumia 640-ről váltásnak.
Remélem Dual SIM-es változat is lesz, dedikált memóriakártya foglalattal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged