- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz
Cyberpunk #61 üzenetére
Az Android alá nem lenne elég még egy Paksi atomerőmű sem, hogy teljesen smooth legyen. Persze, a G1 óta használom, de nem tagadom elvakultan a hibáit. Szóval egyáltalán nem baj, és nem tartom feleslegesnek ha valaki egy highend készülékbe áldoz, hiszen így az aktuális rendszerrel megkapja a viszonylag lagmentes felületet (jobb esetben), amit pl. én szeretek . Az pedig nem a te és én tisztem eldönteni, hogy ez kinek és miért fontos, szerintem.
Két-három éve sírva röhögtél volna a tepsifonos embereken, most persze, mivel mással nem tudnak előjönni, elmagyarázzák neked és mindenki másnak, hogy ez márpedig jó és biza kényelmes, és már saját magadnak is elhiszed.
Az emberek keze, zsebe, nem nőtt, csak a telefonok.
De ettől függetlenül én ezt leszarnám, ezt értsd már meg kérlek, ha elérhetőek lennének pl. egy 3,7-es méretben, right? Nem vagyok egy pici ember, magas, nagy darab, 90kg, sportos, izmos, kopasz rosszarcú pali vagyok (jelige: rád vágyom
), nincsenek nőies nyuszkómuszkó kezeim, hogy ne férne el egy tepsifon benne, vagy a zsebemben. Elfér, csak nekem kényelmetlen. És szerintem itt zárjuk le a témát, Te is érted miről beszélek, a minek csúcs hardver témát pedig fentetbb vázoltam, szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest