- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
" +1, nagyon eltolódtak az arányok. Akik elsősorban telefonálásra használják a telefont és nem internetezésre meg multimédiás célokra azoknak már nem praktikus ez a méret. Sajnos kisebb méretben meg egyre kevesebb telefon van megfelelő hardverrel. A 4"-os méret lecsúszott a középkategóriába sajnos. "
Ez most komoly? Én eddig sem szerettem az ilyen nyavalygásokat de ez már teljesen kimeríti a hiszti fogalmát. Én nekem csak pár kérdésem lenne a fanyalgókhoz:
1. Mi a fenének okos telefon annak akinek csak telefonos funkció számít? Bőven van olyan telefon amiből választani tud van kicsi is, jó is, szép is.
2. Egy főként telefonként működő pda-ba mi a fenének brutál hardver? A jelenlegi közép kategória is bőven túlmutat azon ami egy ilyen készülékbe kell/kellhet.
3. Szóval valamelyik agyas magyarázza el nekem legyen szíves miért kellene a gyártóknak olyan okostelefonokat gyártani amiket a vevő a hagyományos funkciókért vesz meg és ehhez miért kellene csúcs hardvert párosítani?Másrészről a telefonok olvadtak bele igazából a PDA-ba, ez gyakorlatilag csak egy plusz funkció. Az okos telefon kategória nem a telefonok felokosításából született (amivel egyedül a nokia próbálkozott...) hanem a pda-k bővültek telefonos funkcióval. Ezért aki okos telefont vesz az ne rinyáljon azon, hogy pda-t kap a pénzéért. Akinek meg nem kell PDA az ne vegyen PDA-t. Minden okos telefonos funkció kiváltható céleszközzel amik általában jobbak is az adott dologra. Eltelt már 6-8 év, akár mekkora traumát is okozott egyeseknek ezeknek a készülékeknek a megjelenése most már azért időszerű lenne továbblépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest