- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
A konkurencia kétmagos processzoraihoz képest vajon mit tudhat ez az intel cucc?
-
syler123
veterán
t-s az nem független? Legfeljebb függetleníteni kellene és akkor jó lehet nekem is.
-
sch_a
addikt
Tegrásra pályáztam, de ha lehet nem is lesz a T-nél, akkor lehet inkább mégis megveszem az intelest. Hát nagyon remélem hogy jóra sikerült.
Jól értem hogy 16gb belső tárhellyel érkezik?
[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
válasz kelzsoca #494 üzenetére
Hát, sajnos esélyes hogy így lesz, de majd hamarosan kiderül...
Én attól tartok most, amit egy korábbi hsz-edben említettél, hogy az inteles (amit szerintem senki sem vár kimondottan) kizárólag a T-nél lesz, a Tegrás meg a Telenornál, az nekem nem igazán lenne jó, mert T-s vagyok...
Bocs ha off, de azt szeretném megkérdezni, hogy az inteles verzióról mi a véleményed, ha tényleg így lesz érdemes lesz átmenni a Telenorhoz a Tegrás miatt, vagy mennyire lutri megvenni az intelest?
Válaszodat előre is köszi!
-
kelzsoca
félisten
válasz Canonfan #493 üzenetére
Viszont még mindig Szeptember van, és erre a hónapra mondták éppen az Intel verziót (és ugye a T-hez)
Ráadásul úgy tudom, hogy a Tegra2-es variáns (1GB RAM-mal) még nincs is sorozatgyártásban, tehát a Tegra2 verzió inkább esélyes az Október-Novemberi startra.
[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
válasz kelzsoca #475 üzenetére
Na végre valami fejlemény az ügyben!
(Bár az ár nálam lehet sajna kizáró tényező lesz, ha hűséggel is 50-55k fölött lesz az ára, akkor sajnos nekem felejtős. )Én is a Tegrás verziót várom, reménykedek benne hogy az lesz a T-nél, de ha a Mobilarénás török tesztkészülékből indulunk ki, akkor ez úgy néz ki sajnos az inteles (de ne legyen igazam ) mert úgy tudom abba nem volt FM rádió, (bár az volt a cikkben hogy elvileg a magyar piacra szánt verzióban lesz) csak az intelesben, és az inteles tud full HD-t felvenni, a Mobilarénán tesztelt Grand X meg "csak" 720p-ben ha jól emlékszem...
Viszont az talán reményteli lehet, hogy úgy emlékszem hogy a Mobilaréna TV Grand X-es részében a Medfield verziót csak megemlítette Bog, végig a Tegrásról volt szó, arra mondta hogy októberben jön be az egyik szolgáltatónál (most már tudjuk hogy a T-nél ) kb 60-65k körüli kártyás áron...
-
maggi1886076
addikt
válasz littlelion21 #491 üzenetére
elvileg igen. de nem a kamera lesz az erossege!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
-
mrkatona
tag
A T-nél azt írják, hogy a kamera 5Mp. Akkor szerintem az a tegrás lesz!
A grand X in 8 Mp-es kamera van. -
kelzsoca
félisten
válasz littlelion21 #485 üzenetére
Én is ezt tartom valószínűnek, hogy az Intel verziós a T-Mobile-nál jelenik meg, a Tegra2-es verzió a Telenor-nál, és a Vodafone egy körből kimarad (vagy utólag ő is megkezdi a forgalmazást)
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
littlelion21: már ezen én is filóztam, szerintem semmi esélye...
szerintem összezavarna pár embert a vásárlásnál -
kelzsoca
félisten
válasz mrkatona #482 üzenetére
A Telenor esélyes lehet, de eddig csak a T-Mobile a biztos, mint látjátok is.
(#483) maggi1886076
Függetlenül valószínűleg várható, hiszen az eddigi modellek is megvásárolhatóak így, és most a friss készülékek közül is van már kártyafüggetlen verzió (magas áron)
[ Szerkesztve ]
-
mrkatona
tag
A telenornál lesz esély a megjelenésre?
-
NoMagix
addikt
Most, hogy hamarosan lehet kapni a T-nél, kíváncsian várom az árazását!
De, talán a karácsonyi őrületben még jobb lehet az ára!Most néztem, a Skate eltűnt a listából!
Remélem, nem lőnek nagyon túl az árán![ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
A másik topicba linkelték, de beteszem ide is:
[ Szerkesztve ]
-
Bordian
tag
Sokan írtátok h lehetne külföldrőr xiaomi m2-t rendelni,ez rendben van de ha megkapom akk milyen sim kártyát teszek bele vagy ez hogy van? Ebbe a témába nem nagyon vok otthon
"Az almás készülék idei verziója...szögegyszerűen használható"
-
blade zte
őstag
válasz syler123 #471 üzenetére
Jahát ökör emberek ilyen drágán adják.Alapból 315 dolcsi magárol a xiaomi weboldalról.Itt egy oldal, ami új, de elvileg arra ügyelnek, hogy gyári árnál csak 10 dolcsival drágábbak a készülékek:[link].Csak még vadiúj, mindenképp várj, míg talán valami vélemény mondanak róla.
Magyarországra?Még ebayen is a xiaomi m1-et(nem m2) 300-400 dolcsiért adják.Nem gondolom, hogy a magyarok olcsóbban adnák az m2-öt 90-ezernél.De hivatalosan biztos nem egy(jó sok) ideig.
Oppo find 7 astro black
-
syler123
veterán
-
blade zte
őstag
Szerintem olcsóbban rendelhetsz egy xiaomi m1s-t, áfával megtámogatva.Még akkor is kb 70 ezer ha áfát, és az esetleges nem legalacsonyabb árat hozzárakod.android-sale weboldalon 250 dolcsi(szerintem pandawillen kívül ez talán még megbízható), ami még magas árfolyam melett is max 60ezer lehet.áfával is még alatta van.Nameg többet tud itt-ott.
Bár sokan irtóznak külföldröl rendelni.(De azért elmondom,70-ezer,az a xiaomi m2 ára,ami úgy az év vége felé jövö csúcsmobilok erejével bír , és októberben jön)
Oppo find 7 astro black
-
sch_a
addikt
Most nézem, rossz helyen néztem az árfolyamot
Listaáron 96ezer és 67ezer két év hűséggel, a legolcsóbb díjcsomagban. Jobban átnézve nem is találok kártyás árat.
Nálam ez a 67ezres ár pont a határon mozog, ha Magyarországon a T-mobile-nál 70 felett lesz, akkor nem valószínű hogy beruházok rá.
[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
válasz szabi__memo #467 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy itt sem lesz több bár itt nálunk nem lehe tudni , hogy milyen adókat varrnak még rá.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz szabi__memo #464 üzenetére
Ha jól értelmezem kb. 60ezer kártyásan és kb. 80ezer listaáron.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz littlelion21 #463 üzenetére
Kártyás árat tudsz mondani. Nekem ezek nem mondanak semmit
-
littlelion21
addikt
A szerb telenor-nál már ott figyel a Tegra2-es variáns...
-
mrkatona
tag
olvastátok már?
-
syler123
veterán
válasz szabi__memo #460 üzenetére
2x-el, elég megnézni a véleményeket, 100-ból 40 1*-got adott. Kijelző hibára, melegedésre, használhatatlanságra panaszkodnak. Sebességgel nem nagyon van bajuk.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz szabi__memo #449 üzenetére
Hát mondjuk ezt nem tudtam, hogy 65k-ra lement a 2x... Így már nagyobbat kellene dobbantania a zte-nek. Mondjuk a felhasználók annyi problémával küzdenek vele, mármint a 2x-el, hogy az is felejtős lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
Azért a topic zárással várjunk még egy kicsit.
Szerintem többen fogják megvenni a Tegra 2-es gépet mint az Inteles legalábbis aki biztonságra vágyik....
Ha nem is a Tegra 2 erejéért akkor a kompatibilitásért és az elterjedtségéért állnak majd mögé a vevők.
Én valószínüleg az inteles gép megvételével még várnék azért egy bő fél-egy évet , hogy meglássam más gyártók is mögé állnak e valamint kitudják e küszöbölni a kompatibilitási gondokat teljes mértékben.
Persze biztosan lesz most is aki megveszi az inteles gépet , de ahogyan már előttem is leírták ez elég zsákbamacska lesz..
Én azért állok a Tegra mögött mert már nem egy Tegrás készüléket próbálgattam és azokkal teljes mértékben meg voltam elégedve, jól duruzsoltak a telókban és akkor most itt van ez a még kiforratlan "új" cucc...
Ezek persze csak egyéni vélemények. -
Joshi
titán
válasz szabi__memo #456 üzenetére
Hoppá bocsánat erről tényleg lemaradtam. Akkor ezt a topikot zárhatjátok is.
-
Joshi
titán
válasz szabi__memo #454 üzenetére
Mivel a T-Mobil elsőként Inteles verziót fog forgalmazni és nincs semmi biztosíték arra hogy valaha is lesz a T-nél Tegrás változat, ezért javasolnám a topik átnevezését Grand X IN-re.
-
dsr
senior tag
válasz szabi__memo #449 üzenetére
Igen a 2x nem egy rossz telefon ez tény, csak hát ha megnézed akkor a Grand X: 1GB Ram , QHD kijelző, 4.3", Gyári ICS-vel.
Én már rég vettem volna egy Optimus 2x-et , ha nem lennék T-mobilos mert már 8 éve van előfizum náluk és így hűséggel egész jó áron lehet venni a telókat.
Na meg azért ez minden tekintetben egy új telefon lesz. -
Joshi
titán
válasz szabi__memo #451 üzenetére
Szerintem beszéljük csak az Intelesről. Már csak azért is mert a Tegra2 már lerágott csont és nem is annyira klafa.
-
-
dsr
senior tag
Hát remélem nem lesz több kártyásan az ára 70k - nál, de ezt idővel úgy is meg tudjuk.
Az általad felsorolt készülékeket mondjuk mind lenyomja a Grand X kivéve talán az S Advance-t , valószínüleg ezért gondolják sokan , hogy drágább lesz. De emlékezzünk csak vissza a Bladet is 36k-ért el lehetett vinni kártyásan hűséggel én 30 k-ért vettem és akkoriban a vele egy árkategóriában lévő gépeket is lenyomta , valamint ami ilyen hardveres specifikációval rendelkezett akkoriban azt meg 10-15k-val többért vihetted el minimum. -
kelzsoca
félisten
Még mindig csak egy kínai gyártó készülékéről beszélünk, amire az van szitázva: ZTE
Ezeket a készülékeket nem lehet olyan áron adni mint egy Samsung, vagy bármely más neves/elismert gyártóét, ezt nyilván ők is tudják, ezért mással kell domborítani, ez egy árérzékeny piacon a jó ár, és az árhoz képest erősebb hardver lehet.
A Blade-nél megvolt a varázslat, most jöhet az igazi utód, de vajon lesz -e varázslat, vagy bukás?
Majd kiderül....
-
dsr
senior tag
válasz kelzsoca #443 üzenetére
Az nagyon jó, hogy így elterjedt a neved, hogy már külön kapsz készüléket a supportodért cserébe.
Mondjuk biztosan nagyon sok munka volt/van/lesz ezt a supportot kiépíteni és hát ezt mindenkinek be kell látni, nem egy könnyű dolog a ROM készítés, de szerintem nagyon jó érzés lehet tudni és látni, hogy rengeteg User a te általad összerakott ROM-okat használja. -
kelzsoca
félisten
A ZTE-től várnék készüléket, mint korábban is, a supportért cserébe, de hogy ebből lesz -e valami nem tudom most megmondani, ha esetleg adnának, akkor valószínűleg csak egyfajtát választhatnák, és a másikat SoC-al szerelt készülékre még az is lehet hogy beruháznék
(#438) szabi__memo
90-95%-ról beszélnek, hogy ebből mi lesz a valóság az majd élesben fog kiderülni.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
-
sch_a
addikt
Fura is lenne, ha a kétszer annyi memóriával és jobb kamerával rendelkező inteles változat ugyanannyiba kerülne mint a tegra2-es.
Egyébként nem lesz kevés az az 512mb RAM a tegra2-es változatban?
[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
Hát ennyiért én sem fogom megvenni, túl is lóg jócskán a kereten mint amit szánok rá, + ezen az áron abszolút nem is lenne bestbuy, ennyiért már egy alap HTC, vagy egy normálisabb Samsung vagy Sony is szóbajöhet, a Grand X-nek épp ez lenne a nagy ütőkártyája, hogy 60k körüli áron ad olyan hardvert, amit más gyártóknál 90-100k körül lehetne megkapni...
Amúgy a 65-70k-s kártyás ár az még talán lemenne 50 környékére hűséggel, az még szóbajönne nálam, de e fölött sajnos semmiképpen...
-
kelzsoca
félisten
válasz szabi__memo #422 üzenetére
A készülék kártyafüggetlen ára lehet ennyi, viszont szolgáltatóknál jelentős kedvezmények várhatóak (bizonyos esetben akár haszon nélkül, bukóval is adják a készüléket, hiszen a már meglévő vagy friss előfizetés a fontos, a sikeres készülék, csak az ehhez vezető út egyik eleme)
-
dsr
senior tag
válasz szabi__memo #424 üzenetére
Ez igaz, most az egyszer remélem, hogy nagyot tévednek.
blade zte : Hát igen Magyarország ebből áll.
-
dsr
senior tag
válasz szabi__memo #422 üzenetére
Nagyon remélem , hogy ez egy baromság. Mindenhol 65-70 k-t írnak mind2 készülék árának (persze egyáltalán nem biztos, hogy ezek hivatalos infók), ha ez így lessz akkor a zte lehúzhatja a rolót.
Én személy szerint nem hiszek ebben mivel a ZTE nem a magas árairól híres.
Az ERA névre hallgató terméküket amely 4 magos azt is 100 k alatti áron fogják adni (ezt elég megbízható forrásból tudom), így nem látom értelmét a grand x 80-90 k körüli árának -
szabi__memo
nagyúr
"The ZTE Grand X IN launches in September debuting in Greece and Hungary, and Germany later on. The smartphone's unsubsidized price is expected to be around €300"
Hát, ha tényleg ennyi lesz, nem tudom kinek fog kelleni.
Vajon azonos árral adják az Intelest és a Tegra2-est?[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
válasz szabi__memo #418 üzenetére
Igazad van akkor fölösleges volt még egyszer ki írni... Bocsi
-
Canonfan
senior tag
Ideális esetben a Playről letöltött appok nagy részének mennie kellene az intelessel, de szerintem a külön telepített apk-kal is lehetnek gondok, de remélem azt is megoldják.
Én is régóta várok erre a telefonra, úgyhogy ha jó lenne az inteles akkor lehet nem várok a Tegrásra, de valóban kérdés hogy nem zsákbamacska-e az intelest venni, ezért remélem lesz majd részletes teszt az intelessel is, külön kitérve az alkalmazáskompatibilitásra, hogy legyenek megbízható infóink arról, hogy érdemes-e megpróbálni az inteles verziót, vagy a Tegrás a biztos...
-
Joshi
titán
Az intel® Atom™ Z2460 processzor specifikációi.
Ha volt már akkor bocsi. -
Joshi
titán
válasz Gedeon31 #409 üzenetére
Keress a neten teszteket van bőven, az LG Optimus 2X is az volt és van is róla mobilarénás teszt.
-
-
Gedeon31
addikt
Én igazából netezésre használnám ,ha ilyenem lenne másra nagyon nem ,akkor melyik verziót érdemesebb venni?
-
blade zte
őstag
[link]
Grand x-hez képestJa ha valaki felrakta bocsánat, nem néztem vissza.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Canonfan
senior tag
Köszi, igazad van egy telefonhoz képest azért tényleg komolyabb vas egy netbook.
Egyetértek veled abban is, hogy pontos infókat tényleg csak akkor tudunk majd, ha már itt lesz a cucc, remélem lesz az inteles verzióról is egy Mobilarénás teszt...Amúgy a linken talált infók azok most eléggé felcsigáztak, ez még jobb is mint a tesztkészülék, 1 giga ram, fm rádió, 8 mp-es kamera...
Bár remélem tényleg javítanak valamit a kamera képminőségén, mert az a tesztfotókat elnézve elég gyér, de az nálam nem igazán szempont, fotózni rendes fényképezővel szoktam.
Ha tényleg belefér majd a 60 - max 65k kártyás árba, és a tapasztalatok is pozitívak lesznek majd, én lehet komolyan elgondolkozok majd az intelesen, de az elő pár megbízható infót megvárom mindenképp, aztán kiderül, hogy érdemes-e a Tegrásra várni.[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
válasz szabi__memo #397 üzenetére
Én még egy kicsit félek az inteles verziótól, mert olvastam róla, hogy a kompatibilitási problémákat tudják orvosolni, de viszont ez teljesítmény vesztéssel jár majd. És mivel én szeretném kihasználni HD Játékok futtatására is, ezért nekem kéne az erő és a kompatibilitás is, ami a tegra 2-nél megvan már alapból.
-
sch_a
addikt
Nagyon közel voltam hozzá, hogy megvegyem az OT995-öt, de aztán megtudtam hogy jön ez a masina. A Blade megvétele életem üzlete volt, úgyhogy a Grand X otthoni megjelenéséig le se cserélem
Egyébként az inteles meg a tegra2-es verziók egy árban lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest