Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Igen egészen gyors a browsing, viszont ez nem azz intelnek, hanem az icera modemnek köszönhető. Ez a készülék ugyanis a kétmagos Tegra 2-es ICERA modemes 512 Mb memóriájú grand x. A dobozon is látható a konfiguráció -aszpíker említi is a tegra 2-t -, de az "intel inside" is hiányzik a hátlapról, csak egy android figura látható. Az antutu is közvetlen a LG optimus 2x közelében van...
Erre változatlanul vevő lennék főleg 1GB memóriával.
-
dsr
senior tag
Ez azért nem egészen így van, a ZTE úgy rakja össze a gépeit ahogyan a szolgáltató rendeli tőle... És ha megnézed ebben például IPS panel van és nem mezei TFT mint a Magyarországra várható verzióban ...
+ Én személy szerint jobban örülnék egy MTK chipsetnek mint egy Tegra 2 - nek, de ez egyéni vélemény
-
Canonfan
senior tag
Köszi az infót, remélem októberre lesz nekik...
Én is most mindenképp a nagyobb kijelzős telefonok között keresgélek, mert nekem SE Live with Walkman is előrelépés lenne, mert a mostani telefonom egy HTC Tattoo, 2.8-as kijelzővel és 320*240-es felbontással, szóval gondolhatod...
Amúgy szeretem a Tattoo-t, de már eljárt felette az idő sajnos... -
Canonfan
senior tag
Igen, ez így igaz, azért gondoltam rá, mert régóta a piacon lévő telefon és nem sok rosszat olvastam róla, meg van oldva a rootolása, van rá ICS is...
Viszont látom most már kivették az árlistából a T-nél,viszont a Motorola Defy+ az kb 40k most 1 év hűséggel ha jól emlékszem, szóval most az a b terv...
-
dsr
senior tag
Azért a topic zárással várjunk még egy kicsit.
Szerintem többen fogják megvenni a Tegra 2-es gépet mint az Inteles legalábbis aki biztonságra vágyik....
Ha nem is a Tegra 2 erejéért akkor a kompatibilitásért és az elterjedtségéért állnak majd mögé a vevők.
Én valószínüleg az inteles gép megvételével még várnék azért egy bő fél-egy évet , hogy meglássam más gyártók is mögé állnak e valamint kitudják e küszöbölni a kompatibilitási gondokat teljes mértékben.
Persze biztosan lesz most is aki megveszi az inteles gépet , de ahogyan már előttem is leírták ez elég zsákbamacska lesz..
Én azért állok a Tegra mögött mert már nem egy Tegrás készüléket próbálgattam és azokkal teljes mértékben meg voltam elégedve, jól duruzsoltak a telókban és akkor most itt van ez a még kiforratlan "új" cucc...
Ezek persze csak egyéni vélemények. -
dsr
senior tag
Hát remélem nem lesz több kártyásan az ára 70k - nál, de ezt idővel úgy is meg tudjuk.
Az általad felsorolt készülékeket mondjuk mind lenyomja a Grand X kivéve talán az S Advance-t , valószínüleg ezért gondolják sokan , hogy drágább lesz. De emlékezzünk csak vissza a Bladet is 36k-ért el lehetett vinni kártyásan hűséggel én 30 k-ért vettem és akkoriban a vele egy árkategóriában lévő gépeket is lenyomta , valamint ami ilyen hardveres specifikációval rendelkezett akkoriban azt meg 10-15k-val többért vihetted el minimum. -
kelzsoca
félisten
Még mindig csak egy kínai gyártó készülékéről beszélünk, amire az van szitázva: ZTE
Ezeket a készülékeket nem lehet olyan áron adni mint egy Samsung, vagy bármely más neves/elismert gyártóét, ezt nyilván ők is tudják, ezért mással kell domborítani, ez egy árérzékeny piacon a jó ár, és az árhoz képest erősebb hardver lehet.
A Blade-nél megvolt a varázslat, most jöhet az igazi utód, de vajon lesz -e varázslat, vagy bukás?
Majd kiderül....
-
Canonfan
senior tag
Ideális esetben a Playről letöltött appok nagy részének mennie kellene az intelessel, de szerintem a külön telepített apk-kal is lehetnek gondok, de remélem azt is megoldják.
Én is régóta várok erre a telefonra, úgyhogy ha jó lenne az inteles akkor lehet nem várok a Tegrásra, de valóban kérdés hogy nem zsákbamacska-e az intelest venni, ezért remélem lesz majd részletes teszt az intelessel is, külön kitérve az alkalmazáskompatibilitásra, hogy legyenek megbízható infóink arról, hogy érdemes-e megpróbálni az inteles verziót, vagy a Tegrás a biztos...
-
Canonfan
senior tag
Köszi, igazad van egy telefonhoz képest azért tényleg komolyabb vas egy netbook.
Egyetértek veled abban is, hogy pontos infókat tényleg csak akkor tudunk majd, ha már itt lesz a cucc, remélem lesz az inteles verzióról is egy Mobilarénás teszt...Amúgy a linken talált infók azok most eléggé felcsigáztak, ez még jobb is mint a tesztkészülék, 1 giga ram, fm rádió, 8 mp-es kamera...
Bár remélem tényleg javítanak valamit a kamera képminőségén, mert az a tesztfotókat elnézve elég gyér, de az nálam nem igazán szempont, fotózni rendes fényképezővel szoktam.
Ha tényleg belefér majd a 60 - max 65k kártyás árba, és a tapasztalatok is pozitívak lesznek majd, én lehet komolyan elgondolkozok majd az intelesen, de az elő pár megbízható infót megvárom mindenképp, aztán kiderül, hogy érdemes-e a Tegrásra várni. -
airmax_2.0
tag
Ezek a 60-70-80 ezres árak (legalábbis amiket én írtam) mind a független árakat jelentik..
azt gondolom, hogy eza 65-70 ezres ár a Grand x esetében a szolgáltatótól két éves hűséggel (tarifafüggően) még valami alap internetes csomaggal is kb 50 ezer körül fognak alakulni, de mondjuk egy 20000 Ft-os havi csomaggal akár ingyenes is lehet... -
dsr
senior tag
Hát igen nagyon el vannak szállva az árakkal, de nem is ők "kicsik" igazán, hanem a nevesebb gyártók mint PL: HTC, Samsung,Sony. Valóban kéne egy okostelefon amiben benne van egy jó hardver , egy normális 5-8mp-s kamera és mondjuk egy 4" tft/oled panel valamint 4.0-4.1 OS és mind ez 40-45 rugós előfizus áron. Ha ezt valamelyik cég meg tudná valósítani akkor nem kétséges, hogy abból a készülékből fogyna a legtöbb. És ha mondjuk ezt egy kisebb cég teszi meg legyen az ZTE vagy Huawei akár Alcatel ez neki is jó mert bevétel is lenne és fent állna az esélye egy néptelefonnak ami pedig kisebb-nagyobb ismertséget hozna a gyártónak.
-
dsr
senior tag
Én is kiváncsi leszek rá
Nekem lassan 2 éve meg van a Blade , nekem eddig semmilyen gondom nem volt vele, igaz a hátlap egy kicsit recseg ropog és nem mindenhol jó az illeszkedése, de igazából vele egyidejüleg használtam 1 évig Samsung Galaxy Ace-t , az igazat megvallva nekem sokkal jobban fáj megválni a Blade-től mint annak idején az Ace-től.
Mindenképpen szeretnék venni egy Grand-X-et amire remélhetőleg hamar sor kerül. Ha nem elégedek meg vele akkor maximum tovább adom , de egy próbát nálam mindenképp megér, hogy lássam, össze tudtak e rakni egy igazi okos telefont jó ár/érték arányba mint annó a Bladet. -
dsr
senior tag
Hát igen , ez a másik nagy kérdés, a minőség. Én ettől annyira nem tartok mert szerintem most ki akar tenni magáért a ZTE is , hogy egyre jobb és nagyobb neve legyen a gyártók között, valamint Bog is elmondta a tesztben , hogy nem rossz minőség és jól össze van rakva a kis gép. A kameráról nem tudtam én még mindig azt hittem , hogy csak 5mp lesz, de ennek örülök annak viszont nem , hogy nem lett jelentős kép minőségbeli változás. Reméljük még mindig tudnak valamit finomítani rajta. Ami engem igazán aggaszt az az , hogy az akkut nagyon szidták a tesztben bár külföldi leírásokban, cikkekben nem igen mondtak róla rosszat.
-
dsr
senior tag
Igen ez lehetséges, de én az eredeti kérdésemet ő feléjük úhgy tettem fel, hogy 1 magos intel vagy 2 magos tegra 2 lesz? Ők erre írták, hogy 2 magos intel. Aztán utána írták, hogy dual-intel 1.6ghz/mag. Most nem tudom mi az igazság , de hamarosan ha lesz szolgáltatói kínálatban úgy is meg tudjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Még Mimosa néven mutatkozott be az MWC-n a ZTE kétmagos, jóárosított modellje. A név változott, a tudás nem csökkent.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest